Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Z przeslodka Zuzia :loveu: aaaaaaaale bylam glodna :mad: . Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 gassira napisał(a):mam nadzieję,że się nie pogniewsz:oops:Następnym razem fotki będą łepszej jakości:oops: No cos Ty sa SUPER - bardzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Haaaaalo czy ktos tu jest?????? :evil_lol: . Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Doginko juz mam w swoim podpisie banerek (Eria, DZIEKI raz jeszcze :loveu:), wiec mam nadzieje, ze latwiej bedzie znalezc moja galerie :multi:. Banerek superaśny Ci Eria zrobiła:multi::loveu: Jestem zakochana w Bangitce:loveu::loveu::loveu: Inne zwierzaczki też są przesłodkie, a jak już doszłam do "mleczarni", to poszłam do lodówki mleczka szukać, bo mnie też napadło na coś białego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba muszę tam do Was na Pola wpaść z Nikosiem:p:p:p Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Doginka napisał(a):Banerek superaśny Ci Eria zrobiła:multi::loveu: Jestem zakochana w Bangitce:loveu::loveu::loveu: Inne zwierzaczki też są przesłodkie, a jak już doszłam do "mleczarni", to poszłam do lodówki mleczka szukać, bo mnie też napadło na coś białego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba muszę tam do Was na Pola wpaść z Nikosiem:p:p:p Ciesze sie, ze Ci sie moja mala przylepka podoba :multi:. A z Nikosiem wpadaj KONIECZNIE!!!!!!!! Quote
ariss Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Doginka napisał(a): Chyba muszę tam do Was na Pola wpaść z Nikosiem:p:p:p dopiero na to wpadłaś:roll::eviltong:a kłade Ci to do główki kilka miesięcy!!! Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 gassira napisał(a):dopiero na to wpadłaś:roll::eviltong:a kłade Ci to do główki kilka miesięcy!!! Muszę się pozbyć mojej kochanej córci:cool3::diabloti::razz: - będę miała labę przez ferie, to może się pojawię na Polach;) Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 gassira napisał(a):dopiero na to wpadłaś:roll::eviltong:a kłade Ci to do główki kilka miesięcy!!! Moze razem mamy wieksza sile przekonywania :cool3:. Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):dopiero na to wpadłaś:roll::eviltong:a kłade Ci to do główki kilka miesięcy!!! Bo ja leń jestem i nie chce mi się tak daleko zapylać z dwoma kundlami tramwajwem:diabloti::eviltong: Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Doginka napisał(a):Bo ja leń jestem i nie chce mi się tak daleko zapylać z dwoma kundlami tramwajwem:diabloti::eviltong: zaraz to chyba prawojazdy będziesz miała:p i szybko małżowi furke gwizdniesz:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Doginka napisał(a):Bo ja leń jestem i nie chce mi się tak daleko zapylać z dwoma kundlami tramwajwem:diabloti::eviltong: Taaaa daleko to ja mam dopiero :eviltong:. Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):zaraz to chyba prawojazdy będziesz miała:p i szybko małżowi furke gwizdniesz:evil_lol: Oj tam zaraz gwizdnie, niech szanowny malzonek nowa fure ufunduje :diabloti:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Oj tam zaraz gwizdnie, niech szanowny malzonek nowa fure ufunduje :diabloti:. pazerna na słońce i na małża zaraz:evil_lol:niech najpierw rozbije cudzą:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):pazerna na słońce i na małża zaraz:evil_lol:niech najpierw rozbije cudzą:evil_lol: Tysz prawda, ale z drugiej strony jak rozbija małża to sie bedzie wydzieral, a jak swoja to mu powie, zeby sie odczepil, bo to jej :evil_lol:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Tysz prawda, ale z drugiej strony jak rozbija małża to sie bedzie wydzieral, a jak swoja to mu powie, zeby sie odczepil, bo to jej :evil_lol:. ale jak rozbije jego to on będzie sobie mógł lepszą furke kupić:cool3: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):ale jak rozbije jego to on będzie sobie mógł lepszą furke kupić:cool3: E tam, co jej po tym, ze on bedzie mila lepsza, niech lepiej jej lepsza kupi :evil_lol:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):E tam, co jej po tym, ze on bedzie mila lepsza, niech lepiej jej lepsza kupi :evil_lol:. w sumie to ona może rowerem do nas przyjechać:eviltong:wsadzi psiaki w wielki kosz zaczepiony na kierownicy i będzie pedałować:evil_lol:hahahah....ale bym się uśmiała:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):w sumie to ona może rowerem do nas przyjechać:eviltong:wsadzi psiaki w wielki kosz zaczepiony na kierownicy i będzie pedałować:evil_lol:hahahah....ale bym się uśmiała:evil_lol: Widzisz jakie masz dobre pomysly :evil_lol: :multi:, wazne zeby sie Nikos zmiescil :evil_lol:, a chlopcy dla zdrowka moga kolo roweru biec :lol:. Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):zaraz to chyba prawojazdy będziesz miała:p i szybko małżowi furke gwizdniesz:evil_lol: Prawko odbieram za 3 tygodnie, ale furki małżonkowi nie gwizdnę, bo małżonka nie mam:shake: Ka-Vanga napisał(a):Oj tam zaraz gwizdnie, niech szanowny malzonek nowa fure ufunduje :diabloti:. A ten mój sknerus mi nie kupi furki:placz: - mało tego, powiedział, że mi nigdy nie da samochodu:cool3::angryy::placz: gassira napisał(a):w sumie to ona może rowerem do nas przyjechać:eviltong:wsadzi psiaki w wielki kosz zaczepiony na kierownicy i będzie pedałować:evil_lol:hahahah....ale bym się uśmiała:evil_lol: Kosza ni mom:shake: Ka-Vanga napisał(a):Widzisz jakie masz dobre pomysly :evil_lol: :multi:, wazne zeby sie Nikos zmiescil :evil_lol:, a chlopcy dla zdrowka moga kolo rowerka biec :lol:. a chłopsiaczków nie mogę narażać na takie męczarnie ( chociaż Rapciowi przydałoby się schudnąć):diabloti::eviltong: Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 czy to małż czy nie małż-jaka to różnica:roll:koszyk ze sklepu buchnąć nawet możesz,albo weź taki na kółkach to wszyscy się pomieścicie:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):czy to małż czy nie małż-jaka to różnica:roll:koszyk ze sklepu buchnąć nawet możesz,albo weź taki na kółkach to wszyscy się pomieścicie:evil_lol: A jak juz bedziesz buchac, to wez jeszcze jakas flaszeczke dla nas :evil_lol:. Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Do jutra Olcia Ps. Ola czy nauczyłabyś mła Dominikę wystawiania???????? - po odpowiedź wpadnę jutro Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Doginka']Do jutra Olcia Ps. Ola czy nauczyłabyś mła Dominikę wystawiania???????? - po odpowiedź wpadnę jutro Bra noc! Pewnie, dawaj ja :cool3:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Bra noc! Pewnie, dawaj ja :cool3:. to i ja się pisze na małe doszkalanie:cool3:;) Quote
Recommended Posts