Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gassira napisał(a):
mam nadzieję,że się nie pogniewsz:oops:Następnym razem fotki będą łepszej jakości:oops:

No cos Ty sa SUPER - bardzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Doginko juz mam w swoim podpisie banerek (Eria, DZIEKI raz jeszcze :loveu:), wiec mam nadzieje, ze latwiej bedzie znalezc moja galerie :multi:.

Banerek superaśny Ci Eria zrobiła:multi::loveu:
Jestem zakochana w Bangitce:loveu::loveu::loveu:
Inne zwierzaczki też są przesłodkie, a jak już doszłam do "mleczarni", to poszłam do lodówki mleczka szukać, bo mnie też napadło na coś białego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chyba muszę tam do Was na Pola wpaść z Nikosiem:p:p:p

Posted

Doginka napisał(a):
Banerek superaśny Ci Eria zrobiła:multi::loveu:
Jestem zakochana w Bangitce:loveu::loveu::loveu:
Inne zwierzaczki też są przesłodkie, a jak już doszłam do "mleczarni", to poszłam do lodówki mleczka szukać, bo mnie też napadło na coś białego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ciesze sie, ze Ci sie moja mala przylepka podoba :multi:. A z Nikosiem wpadaj KONIECZNIE!!!!!!!!

Posted

Doginka napisał(a):

dopiero na to wpadłaś:roll::eviltong:a kłade Ci to do główki kilka miesięcy!!!

Posted

gassira napisał(a):

Muszę się pozbyć mojej kochanej córci:cool3::diabloti::razz: - będę miała labę przez ferie, to może się pojawię na Polach;)

Posted

gassira napisał(a):

Bo ja leń jestem i nie chce mi się tak daleko zapylać z dwoma kundlami tramwajwem:diabloti::eviltong:

Posted

Doginka napisał(a):
Bo ja leń jestem i nie chce mi się tak daleko zapylać z dwoma kundlami tramwajwem:diabloti::eviltong:

zaraz to chyba prawojazdy będziesz miała:p i szybko małżowi furke gwizdniesz:evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
zaraz to chyba prawojazdy będziesz miała:p i szybko małżowi furke gwizdniesz:evil_lol:

Oj tam zaraz gwizdnie, niech szanowny malzonek nowa fure ufunduje :diabloti:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

pazerna na słońce i na małża zaraz:evil_lol:niech najpierw rozbije cudzą:evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
pazerna na słońce i na małża zaraz:evil_lol:niech najpierw rozbije cudzą:evil_lol:

Tysz prawda, ale z drugiej strony jak rozbija małża to sie bedzie wydzieral, a jak swoja to mu powie, zeby sie odczepil, bo to jej :evil_lol:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Tysz prawda, ale z drugiej strony jak rozbija małża to sie bedzie wydzieral, a jak swoja to mu powie, zeby sie odczepil, bo to jej :evil_lol:.

ale jak rozbije jego to on będzie sobie mógł lepszą furke kupić:cool3:

Posted

gassira napisał(a):
ale jak rozbije jego to on będzie sobie mógł lepszą furke kupić:cool3:

E tam, co jej po tym, ze on bedzie mila lepsza, niech lepiej jej lepsza kupi :evil_lol:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
E tam, co jej po tym, ze on bedzie mila lepsza, niech lepiej jej lepsza kupi :evil_lol:.

w sumie to ona może rowerem do nas przyjechać:eviltong:wsadzi psiaki w wielki kosz zaczepiony na kierownicy i będzie pedałować:evil_lol:hahahah....ale bym się uśmiała:evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
w sumie to ona może rowerem do nas przyjechać:eviltong:wsadzi psiaki w wielki kosz zaczepiony na kierownicy i będzie pedałować:evil_lol:hahahah....ale bym się uśmiała:evil_lol:

Widzisz jakie masz dobre pomysly :evil_lol: :multi:, wazne zeby sie Nikos zmiescil :evil_lol:, a chlopcy dla zdrowka moga kolo roweru biec :lol:.

Posted

gassira napisał(a):

Prawko odbieram za 3 tygodnie, ale furki małżonkowi nie gwizdnę, bo małżonka nie mam:shake:
Ka-Vanga napisał(a):

A ten mój sknerus mi nie kupi furki:placz: - mało tego, powiedział, że mi nigdy nie da samochodu:cool3::angryy::placz:
gassira napisał(a):

Kosza ni mom:shake:

Ka-Vanga napisał(a):
Widzisz jakie masz dobre pomysly :evil_lol: :multi:, wazne zeby sie Nikos zmiescil :evil_lol:, a chlopcy dla zdrowka moga kolo rowerka biec :lol:.

a chłopsiaczków nie mogę narażać na takie męczarnie ( chociaż Rapciowi przydałoby się schudnąć):diabloti::eviltong:

Posted

czy to małż czy nie małż-jaka to różnica:roll:koszyk ze sklepu buchnąć nawet możesz,albo weź taki na kółkach to wszyscy się pomieścicie:evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
czy to małż czy nie małż-jaka to różnica:roll:koszyk ze sklepu buchnąć nawet możesz,albo weź taki na kółkach to wszyscy się pomieścicie:evil_lol:

A jak juz bedziesz buchac, to wez jeszcze jakas flaszeczke dla nas :evil_lol:.