Doginka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 malawaszka napisał(a):ja nie napisałam, że jest zły, tylko jakoś to VR do mnie nie przemawia bo i tak widzę u Ciebie rozmazane foty (tylko mi się nie obrażaj :mad::lol:) więc nie wiem jak to działa - no ale może dlatego, że nie miałam w rękach takiego:oops: :lol: sie nie obrażam, ale te rozmazane foty, to datego, że dostałam z bańki od innego psa i taki był efekt. A niekiedy były robione całkiem w ruchu lub w biegu - moim a nie psów:diabloti: - także VR działa bardzo dobrze, bo inaczej wcale te foty by nie wyszły;) orsini napisał(a):za to przemowilo VR wojsku, bo to technologia prosto z wojska:diabloti::diabloti::diabloti: Waszko cudow i VR nie zdziala-jak czas jest za dlugi do ruchomego obiektu to i sam papiez nie pomoze, niemniej VRka jest the best, zadne tam OS itd, tylko VR:loveu::loveu::loveu: Dobrze gada - dać Jej wódki:razz: Ka-Vanga napisał(a):haha no widzisz to dlatego moje nie sa ostre - nie dosc ze ten obiekt pedzi to jeszcze do tego czarny i dupna pogoda :evil_lol: ;). No właśnie:p orsini napisał(a):dlatego ja sie nie porywam z motyka na slonce i fotografuje widoczki-te sa stabilne nigdzie nie uciekaja;-))))i wtedy by mi sie VRka przydala w wiely przypadkach statyw bylby zbedny Właśnie tak jest :diabloti: Quote
eria Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ty dawaj lepiej foty z tego nowego aparata a nie dyskutuj :evil_lol: Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No pogoda zrobiła nam niespodziewajkę, ale chyba nie w tą stronę :mad: Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 u mnie słońce a u Was??? będzie spotkanko z Justą/?? :cool3: Quote
ariss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 malawaszka napisał(a):u mnie słońce a u Was??? będzie spotkanko z Justą/?? :cool3: u nas śnieg sypie:angryy:i jest strasznie mokro:placz: Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 malawaszka napisał(a):u mnie słońce a u Was??? będzie spotkanko z Justą/?? :cool3: Chyba spotkanka z Justą nie będzie dziś :angryy: Ale po świętach zasypiemy Was pięknymi fotami z 3 aparatów :diabloti: Quote
ariss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Justa napisał(a):Chyba spotkanka z Justą nie będzie dziś :angryy: Ale po świętach zasypiemy Was pięknymi fotami z 3 aparatów :diabloti: no z 3 tylko ja do tego czasy Nikosia nie będę miała:shake::placz: Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 gassira napisał(a):no z 3 tylko ja do tego czasy Nikosia nie będę miała:shake::placz: Ale to nie przeszkadza, żeby zrobić piekne fotki tym co masz, nieprawdaż? :razz: A tak wogóle to Wy na jakieś cuda nie liczcie, bo ja amator w tych sprawach jak się patrzy :lol: Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 malawaszka napisał(a):kokietka :diabloti: No co ? Ty myślisz, że ja kiedykolwiek warsztaty fotograficzne prowadzilam ? :eviltong: Quote
ariss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Justa napisał(a):Ale to nie przeszkadza, żeby zrobić piekne fotki tym co masz, nieprawdaż? :razz: A tak wogóle to Wy na jakieś cuda nie liczcie, bo ja amator w tych sprawach jak się patrzy :lol: pewnie,że się da:evil_lol:jak mi pokażesz jak:cool3::eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 :placz::placz::placz: no i pogoda nam sie popsula :placz::placz::placz: Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 gassira napisał(a):pewnie,że się da:evil_lol:jak mi pokażesz jak:cool3::eviltong: Ale przecież Twoje focie są jak najbardziej fajne :-o Quote
ariss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Justa napisał(a):Ale przecież Twoje focie są jak najbardziej fajne :-o jak są na nich wilczaki to może czasem mi coś wyjdzie;)ale jak tam jest czarny sznup to :shake: Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 gassira napisał(a):jak są na nich wilczaki to może czasem mi coś wyjdzie;)ale jak tam jest czarny sznup to :shake: Bo do sznupa to trzeba wyczucia ile takie zdjęcie można prześwietlić aby pies nie stał się czarną plamą, a jednocześnie nie wypłowiał :cool1: A to już kwestia doświadczenia :p Na spacerku będą 4 czarne sznupy to będzie i na kim ćwiczyć ;) Quote
ariss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Justa napisał(a):Bo do sznupa to trzeba wyczucia ile takie zdjęcie można prześwietlić aby pies nie stał się czarną plamą :cool1: A to już kwestia doświadczenia :p Na spacerku będą 4 czarne sznupy to będzie i na kim ćwiczyć ;) pewnie,że będziemy:multi: Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 buuuuuuuuu umieram z zazdrości :placz::placz::placz: Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 malawaszka napisał(a):buuuuuuuuu umieram z zazdrości :placz::placz::placz: Zapraszamy :cool3: Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A może i ja się dołączę?:cool3: - bedzie 6 sznupów;) Quote
ariss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Doginka napisał(a):A może i ja się dołączę?:cool3: - bedzie 6 sznupów;) 6 nie będzie bo mała Olci ma cieczkę;) Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='gassira']6 nie będzie bo mała Olci ma cieczkę;) Buuuuuuuuuuuuuu Quote
ariss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Doginka']Buuuuuuuuuuuuuu ale ona małej pewnie nie będzie brała;) Quote
Justa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Doginka napisał(a):A może i ja się dołączę?:cool3: - bedzie 6 sznupów;) A na forty bema dojedziesz ? :razz: No to 5 będzie :eviltong: Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Justa napisał(a):A na forty bema dojedziesz ? :razz: No to 5 będzie :eviltong: dojadę, co mam nie dojechać:diabloti:, ale dopiero poświętach;) Quote
ariss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Doginka napisał(a):dojadę, co mam nie dojechać:diabloti:, ale dopiero poświętach;) ja to mam nadzieję,że Olcia mnie przygarnie;) Quote
Recommended Posts