Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ja nie napisałam, że jest zły, tylko jakoś to VR do mnie nie przemawia bo i tak widzę u Ciebie rozmazane foty (tylko mi się nie obrażaj :mad::lol:) więc nie wiem jak to działa - no ale może dlatego, że nie miałam w rękach takiego:oops: :lol:

sie nie obrażam, ale te rozmazane foty, to datego, że dostałam z bańki od innego psa i taki był efekt. A niekiedy były robione całkiem w ruchu lub w biegu - moim a nie psów:diabloti: - także VR działa bardzo dobrze, bo inaczej wcale te foty by nie wyszły;)
orsini napisał(a):
za to przemowilo VR wojsku, bo to technologia prosto z wojska:diabloti::diabloti::diabloti:
Waszko cudow i VR nie zdziala-jak czas jest za dlugi do ruchomego obiektu to i sam papiez nie pomoze, niemniej VRka jest the best, zadne tam OS itd, tylko VR:loveu::loveu::loveu:

Dobrze gada - dać Jej wódki:razz:
Ka-Vanga napisał(a):
haha no widzisz to dlatego moje nie sa ostre - nie dosc ze ten obiekt pedzi to jeszcze do tego czarny i dupna pogoda :evil_lol: ;).

No właśnie:p
orsini napisał(a):
dlatego ja sie nie porywam z motyka na slonce i fotografuje widoczki-te sa stabilne nigdzie nie uciekaja;-))))i wtedy by mi sie VRka przydala w wiely przypadkach statyw bylby zbedny

Właśnie tak jest :diabloti:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
u mnie słońce a u Was??? będzie spotkanko z Justą/?? :cool3:

Chyba spotkanka z Justą nie będzie dziś :angryy:
Ale po świętach zasypiemy Was pięknymi fotami z 3 aparatów :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Chyba spotkanka z Justą nie będzie dziś :angryy:
Ale po świętach zasypiemy Was pięknymi fotami z 3 aparatów :diabloti:

no z 3 tylko ja do tego czasy Nikosia nie będę miała:shake::placz:

Posted

gassira napisał(a):
no z 3 tylko ja do tego czasy Nikosia nie będę miała:shake::placz:

Ale to nie przeszkadza, żeby zrobić piekne fotki tym co masz, nieprawdaż? :razz:

A tak wogóle to Wy na jakieś cuda nie liczcie, bo ja amator w tych sprawach jak się patrzy :lol:

Posted

Justa napisał(a):
Ale to nie przeszkadza, żeby zrobić piekne fotki tym co masz, nieprawdaż? :razz:

A tak wogóle to Wy na jakieś cuda nie liczcie, bo ja amator w tych sprawach jak się patrzy :lol:

pewnie,że się da:evil_lol:jak mi pokażesz jak:cool3::eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
Ale przecież Twoje focie są jak najbardziej fajne :-o

jak są na nich wilczaki to może czasem mi coś wyjdzie;)ale jak tam jest czarny sznup to :shake:

Posted

gassira napisał(a):
jak są na nich wilczaki to może czasem mi coś wyjdzie;)ale jak tam jest czarny sznup to :shake:

Bo do sznupa to trzeba wyczucia ile takie zdjęcie można prześwietlić aby pies nie stał się czarną plamą, a jednocześnie nie wypłowiał :cool1:
A to już kwestia doświadczenia :p
Na spacerku będą 4 czarne sznupy to będzie i na kim ćwiczyć ;)

Posted

Justa napisał(a):
Bo do sznupa to trzeba wyczucia ile takie zdjęcie można prześwietlić aby pies nie stał się czarną plamą :cool1:
A to już kwestia doświadczenia :p
Na spacerku będą 4 czarne sznupy to będzie i na kim ćwiczyć ;)

pewnie,że będziemy:multi: