Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
dlatego ja sie nie porywam z motyka na slonce i fotografuje widoczki-te sa stabilne nigdzie nie uciekaja;-))))i wtedy by mi sie VRka przydala w wiely przypadkach statyw bylby zbedny

na łatwizne idziesz:evil_lol: sztuką jest zrobienie dobrego zdjęcia słabym sprzętem:cool1:

Posted

gassira napisał(a):
Ja się pisze na spacerek psio-naukowy:multi:

Tylko o mnie nie zapomnieć,ale powiem szczerze,że wole też po świętach,albo ewentualnie jutro;)

Dla mnie może być jutro gdzieś tak koło 13 ? O ile nie będzie lało oczywiście ;)
A i dziewczyny numery telefonu Wasze poproszę w razie czego :p

Posted

Justa napisał(a):
Dla mnie może być jutro gdzieś tak koło 13 ? O ile nie będzie lało oczywiście ;)
A i dziewczyny numery telefonu Wasze poproszę w razie czego :p

TAK TAK TAK :multi: - juz Ci wysylam na PW :cool3:.

Posted

Tylko ja Galinki raczej nie wezmę, bo jeszcze musze ją oszczędzać po tym naciągnięciu więzadła karkowego :shake:

Ale zobaczę jeszcze.
No i czasu niestety będe miała tak około 1h - 1,5 max.

Dziewczyny, jutro deszcz zapowiadają :placz:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
TAK TAK TAK :multi: - juz Ci wysylam na PW :cool3:.

Justa napisał(a):
Tylko ja Galinki raczej nie wezmę, bo jeszcze musze ją oszczędzać po tym naciągnięciu więzadła karkowego :shake:

Ale zobaczę jeszcze.
No i czasu niestety będe miała tak około 1h - 1,5 max.

Dziewczyny, jutro deszcz zapowiadają :placz:

No właśnie,na wszystkich możliwych portalach mówią że ma lać...no cóż najwyżej będziemy czekać na lepszą pogodę:roll:oby nie długo;)

Posted

gassira napisał(a):
No właśnie,na wszystkich możliwych portalach mówią że ma lać...no cóż najwyżej będziemy czekać na lepszą pogodę:roll:oby nie długo;)

Jak będzie takie światło jak dzisiaj, to z fotkami będzie ciężko :shake:

Po świętach ma być ładniej, także myśle że raczej wtedy to bardziej prawdopodobone ;)

Posted

Justa napisał(a):
Jak będzie takie światło jak dzisiaj, to z fotkami będzie ciężko :shake:

Po świętach ma być ładniej, także myśle że raczej wtedy to bardziej prawdopodobone ;)

no to załatwione...chyba,że pogoda sprawi nam milutką niespodziewajkę:eviltong:

Posted

eria napisał(a):
my Warszawy na Śląsku nie chcemy ale sznauceromaniaków ze stolicy jak najbardziej :cool3::loveu:

no wiesz co :eviltong: - stolyca Ci sie nie podoba :eviltong:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
a ja tam bardzo lubie stolyce :evil_lol:, wiele mamy tu pieknych miejsc :cool3: :eviltong:

ja poznałam w każdym calu przepiękny ....dworzec centralny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
ja poznałam w każdym calu przepiękny ....dworzec centralny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no się nie dziwie,że Wawa Ci się nie podoba:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):

gassira napisał(a):
no się nie dziwie,że Wawa Ci się nie podoba:evil_lol:

tez sie nie dziwie :evil_lol:,

next time jak bedziesz to powiedz to Cie oprowadze po Wawie :eviltong:

malawaszka napisał(a):
baterie naładuj :lol:

buahaha, ale sobie zapamietalas :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jeśli będę to najwyżej jeden dzień w wakacje (na odwiedzinach u dogomaniaczki Usi od Figi:loveu: i Aysa) ,nie mogę na dłużej psów zostawić bo nie ma się kto nimi zająć,jestem sama do tego ;)
Ale fakt że Nafkę i Lorda poznać bym chciała :loveu::loveu: moooże jakiś dzień kiedyś wygospodaruję na wyprawę do Wawki do Was :lol:

Posted

eria napisał(a):
jeśli będę to najwyżej jeden dzień w wakacje (na odwiedzinach u dogomaniaczki Usi od Figi:loveu: i Aysa) ,nie mogę na dłużej psów zostawić bo nie ma się kto nimi zająć,jestem sama do tego ;)
Ale fakt że Nafkę i Lorda poznać bym chciała :loveu::loveu: moooże jakiś dzień kiedyś wygospodaruję na wyprawę do Wawki do Was :lol:

musisz sobie nianke kochana zalatwic ;) i wtedy mozesz do nas na spacerki wpadac :loveu:

a Lordzisko moje wczoraj do brata mialo eksmisje, bo Bangitos juz w 7 dniu cieczki ;)