Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):ooo to prawda nauczyciel to i mnie by się przydał, tylko taki co by chciał podzielić się jakimiś fajnymi trickami :lol: kurcze a tak w ogóle to popatrzyłam na ten Twój obiektyw w necie - drogie toto jak cholera, a ciemne tak jak te moje dziady - ja bym inny za taką kasę wybrała :lol: nie wiem jaki ale na pewno jakiś jaśniejszy :cool3: Justa napisał(a):Zasada numer 1 - nie ufaj panom w sklepie :eviltong: Gratuluję nowego sprzętu ;) Nikony rządzą ;) moze i ja bym wybrala inny - nie wiem, nie znam sie - powiedzialam kolesiowi do czego mi potrzebny i powiedzial, ze ten bedzie dobry :roll: no nic, na razie ciesze sie z tego co mam :eviltong: Justa, a Ty nie masz czasem tak kiedys wolnej chwilki :modla: :modla: :modla: :cool3: Quote
Justa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):moze i ja bym wybrala inny - nie wiem, nie znam sie - powiedzialam kolesiowi do czego mi potrzebny i powiedzial, ze ten bedzie dobry :roll: no nic, na razie ciesze sie z tego co mam :eviltong: Justa, a Ty nie masz czasem tak kiedys wolnej chwilki :modla: :modla: :modla: :cool3: Było nas najpierw zapytać :razz: No ale nic, w końcu to Ty robisz zdjęcia a nie aparat/obiektyw :p Ja? Hmmm myślę, że chwilkę to mam - wystarczy się umówić ;) Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Justa napisał(a):Było nas najpierw zapytać :razz: No ale nic, w końcu to Ty robisz zdjęcia a nie aparat/obiektyw :p Ja? Hmmm myślę, że chwilkę to mam - wystarczy się umówić ;) no trudno, ja jestem w goracej wodzie kapana i potem tak mam :placz:, ale moze dam rade ;) Aaaaaaaaale super, to kiedy masz czas :cool3:. Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 eria napisał(a):dzień dobry :multi: Bry kochana :multi:. Quote
Justa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Aaaaaaaaale super, to kiedy masz czas :cool3:. W tym tygodniu to nie wiem czy dam radę, ale po świętach myślę, że możemy się jakoś styknąć :cool3: Tylko wymyśl jakieś sensowne miejsce :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 eria napisał(a):dzień dobry :multi: Bry kochana :multi: widze ze banerek - nowka sztuka :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Justa napisał(a):W tym tygodniu to nie wiem czy dam radę, ale po świętach myślę, że możemy się jakoś styknąć :cool3: Tylko wymyśl jakieś sensowne miejsce :eviltong: to tylko powiedz gdzie i kiedy :multi:, ja jestem mobilna to dla mnie nie problem dojechac :) a jakby Ci sie jakas miejscowka "zwolnila" jeszcze w tym tygodniu to tylko powiedz, a ja bede :cool3: Quote
Justa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):to tylko powiedz gdzie i kiedy :multi:, ja jestem mobilna to dla mnie nie problem dojechac :) a jakby Ci sie jakas miejscowka "zwolnila" jeszcze w tym tygodniu to tylko powiedz, a ja bede :cool3: Wiesz, dla mnie najwygodniej byłoby na fortach bema :p Dobrze, jeżeli się zwolni to jutro lub pojutrze, bo potem znikam z Warszawy ;) A gdyby to jeszcze połączyć z psim spacerem to myślę, że to całkiem możliwe. Byleby nie padało.. Quote
orsini Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dasz rade spokojnie;-) na Twoje potrzeby to ten obiektyw bedzie super, zwlaszcza ze ma VRke. A jak sie nauczysz co to jest lustrzaneczka i z czym to sie je to sobie bedziesz wymieniac na nowe zabaweczki. Quote
Mudik Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dobra,dobra wy tu gadu gadu a nowo sprzętowe foty to gdzie,co :mad: Quote
Doginka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a): ...ja bym chciala od razu umiec :evil_lol: Nie od razu Kraków zbudowali:eviltong::diabloti: Ka-Vanga napisał(a):hihi cieczka - w galotach trzeba lazic to i sznup sie zrobil smutny w domu ;) Skąd ja to znam:razz: - mój Gordon też kiedyś chodził w gaciach:evil_lol: - jak znajdę, to wkleję;) malawaszka napisał(a):...kurcze a tak w ogóle to popatrzyłam na ten Twój obiektyw w necie - drogie toto jak cholera, a ciemne tak jak te moje dziady - ja bym inny za taką kasę wybrała :lol: nie wiem jaki ale na pewno jakiś jaśniejszy :cool3: Nie przesadzaj, nie jest taki zły i ma VR:razz: orsini napisał(a):Dasz rade spokojnie;-) na Twoje potrzeby to ten obiektyw bedzie super, zwlaszcza ze ma VRke. A jak sie nauczysz co to jest lustrzaneczka i z czym to sie je to sobie bedziesz wymieniac na nowe zabaweczki. Wyjęłaś mi to z ust:eviltong::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Justa napisał(a):Wiesz, dla mnie najwygodniej byłoby na fortach bema :p Dobrze, jeżeli się zwolni to jutro lub pojutrze, bo potem znikam z Warszawy ;) A gdyby to jeszcze połączyć z psim spacerem to myślę, że to całkiem możliwe. Byleby nie padało.. dobra bede! - to tylko daj znac kiedy, to moze i Gass bym po drodze wziela (Ewa, co o tym myslisz :cool3:) orsini napisał(a):Dasz rade spokojnie;-) na Twoje potrzeby to ten obiektyw bedzie super, zwlaszcza ze ma VRke. A jak sie nauczysz co to jest lustrzaneczka i z czym to sie je to sobie bedziesz wymieniac na nowe zabaweczki. oby! juz sie nie moge doczekac jakichs zawodow coby sprawdzic jak moj nowy sprzecior sie sprawdza :multi:. I milo Ci widziec u mnie w galeryjce :cool3: Mudik napisał(a):Dobra,dobra wy tu gadu gadu a nowo sprzętowe foty to gdzie,co :mad: pogoda do dupy to i nowych fot brak :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Dogin pamietam tego biedaka jak w galotach pomykal ;). Quote
Doginka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Dogin pamietam tego biedaka jak w galotach pomykal ;). Całe szczęście, że to było tylko raz w życiu:razz: - jak On sie wtedy męczył:-( Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Doginka napisał(a): Nie przesadzaj, nie jest taki zły i ma VR:razz: ja nie napisałam, że jest zły, tylko jakoś to VR do mnie nie przemawia bo i tak widzę u Ciebie rozmazane foty (tylko mi się nie obrażaj :mad::lol:) więc nie wiem jak to działa - no ale może dlatego, że nie miałam w rękach takiego:oops: :lol: no i jak na złość pogoda się spierdasiła i Ka-Vanga nie będzie focić :placz: Quote
ariss Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ja się pisze na spacerek psio-naukowy:multi: Tylko o mnie nie zapomnieć,ale powiem szczerze,że wole też po świętach,albo ewentualnie jutro;) Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):ja nie napisałam, że jest zły, tylko jakoś to VR do mnie nie przemawia bo i tak widzę u Ciebie rozmazane foty (tylko mi się nie obrażaj :mad::lol:) więc nie wiem jak to działa - no ale może dlatego, że nie miałam w rękach takiego:oops: :lol: no i jak na złość pogoda się spierdasiła i Ka-Vanga nie będzie focić :placz: No wlasnie moje tez nie do konca ostre w zdecydowanej wiekszosci :roll:. Leje co chwila i nawet nie bardzo jest jak sie pobawic buuuuuuuu :placz:. Quote
orsini Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):tylko jakoś to VR do mnie nie przemawia za to przemowilo VR wojsku, bo to technologia prosto z wojska:diabloti::diabloti::diabloti: Waszko cudow i VR nie zdziala-jak czas jest za dlugi do ruchomego obiektu to i sam papiez nie pomoze, niemniej VRka jest the best, zadne tam OS itd, tylko VR:loveu::loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 orsini napisał(a):za to przemowilo VR wojsku, bo to technologia prosto z wojska:diabloti::diabloti::diabloti: Waszko cudow i VR nie zdziala-jak czas jest za dlugi do ruchomego obiektu to i sam papiez nie pomoze, niemniej VRka jest the best, zadne tam OS itd, tylko VR:loveu::loveu::loveu: haha no widzisz to dlatego moje nie sa ostre - nie dosc ze ten obiekt pedzi to jeszcze do tego czarny i dupna pogoda :evil_lol: ;). Quote
orsini Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dlatego ja sie nie porywam z motyka na slonce i fotografuje widoczki-te sa stabilne nigdzie nie uciekaja;-))))i wtedy by mi sie VRka przydala w wiely przypadkach statyw bylby zbedny Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 no nie powiem, że nie chciałabym spróbować się z tą technologią wojskową :lol: Olu a w Katowicach będziesz?? :cool3: Quote
orsini Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 mi sie marzy 70-200mm 2:8 i VR-----normalnie orgazm w locie, ale i cena tez takowy powoduje:diabloti::diabloti::diabloti: wiec pomarzyc sobie mozna:placz::placz::placz: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a):no nie powiem, że nie chciałabym spróbować się z tą technologią wojskową :lol: Olu a w Katowicach będziesz?? :cool3: nie, musisz przyjechac do Wawy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ehhh a co mnie się marzy :shake: szkoda gadać :lol: To poczekam na Kraków - tam Doginka będzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts