Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo to prawda nauczyciel to i mnie by się przydał, tylko taki co by chciał podzielić się jakimiś fajnymi trickami :lol:

kurcze a tak w ogóle to popatrzyłam na ten Twój obiektyw w necie - drogie toto jak cholera, a ciemne tak jak te moje dziady - ja bym inny za taką kasę wybrała :lol: nie wiem jaki ale na pewno jakiś jaśniejszy :cool3:

Justa napisał(a):
Zasada numer 1 - nie ufaj panom w sklepie :eviltong:

Gratuluję nowego sprzętu ;)
Nikony rządzą ;)

moze i ja bym wybrala inny - nie wiem, nie znam sie - powiedzialam kolesiowi do czego mi potrzebny i powiedzial, ze ten bedzie dobry :roll:

no nic, na razie ciesze sie z tego co mam :eviltong:

Justa, a Ty nie masz czasem tak kiedys wolnej chwilki :modla: :modla: :modla: :cool3:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
moze i ja bym wybrala inny - nie wiem, nie znam sie - powiedzialam kolesiowi do czego mi potrzebny i powiedzial, ze ten bedzie dobry :roll:

no nic, na razie ciesze sie z tego co mam :eviltong:

Justa, a Ty nie masz czasem tak kiedys wolnej chwilki :modla: :modla: :modla: :cool3:

Było nas najpierw zapytać :razz: No ale nic, w końcu to Ty robisz zdjęcia a nie aparat/obiektyw :p

Ja? Hmmm myślę, że chwilkę to mam - wystarczy się umówić ;)

Posted

Justa napisał(a):
Było nas najpierw zapytać :razz: No ale nic, w końcu to Ty robisz zdjęcia a nie aparat/obiektyw :p

Ja? Hmmm myślę, że chwilkę to mam - wystarczy się umówić ;)

no trudno, ja jestem w goracej wodzie kapana i potem tak mam :placz:, ale moze dam rade ;)

Aaaaaaaaale super, to kiedy masz czas :cool3:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Aaaaaaaaale super, to kiedy masz czas :cool3:.

W tym tygodniu to nie wiem czy dam radę, ale po świętach myślę, że możemy się jakoś styknąć :cool3:
Tylko wymyśl jakieś sensowne miejsce :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
W tym tygodniu to nie wiem czy dam radę, ale po świętach myślę, że możemy się jakoś styknąć :cool3:
Tylko wymyśl jakieś sensowne miejsce :eviltong:

to tylko powiedz gdzie i kiedy :multi:, ja jestem mobilna to dla mnie nie problem dojechac :)

a jakby Ci sie jakas miejscowka "zwolnila" jeszcze w tym tygodniu to tylko powiedz, a ja bede :cool3:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
to tylko powiedz gdzie i kiedy :multi:, ja jestem mobilna to dla mnie nie problem dojechac :)

a jakby Ci sie jakas miejscowka "zwolnila" jeszcze w tym tygodniu to tylko powiedz, a ja bede :cool3:

Wiesz, dla mnie najwygodniej byłoby na fortach bema :p

Dobrze, jeżeli się zwolni to jutro lub pojutrze, bo potem znikam z Warszawy ;)
A gdyby to jeszcze połączyć z psim spacerem to myślę, że to całkiem możliwe. Byleby nie padało..

Posted

Dasz rade spokojnie;-)
na Twoje potrzeby to ten obiektyw bedzie super, zwlaszcza ze ma VRke.
A jak sie nauczysz co to jest lustrzaneczka i z czym to sie je to sobie bedziesz wymieniac na nowe zabaweczki.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

...ja bym chciala od razu umiec :evil_lol:

Nie od razu Kraków zbudowali:eviltong::diabloti:

Ka-Vanga napisał(a):
hihi cieczka - w galotach trzeba lazic to i sznup sie zrobil smutny w domu ;)

Skąd ja to znam:razz: - mój Gordon też kiedyś chodził w gaciach:evil_lol: - jak znajdę, to wkleję;)
malawaszka napisał(a):
...kurcze a tak w ogóle to popatrzyłam na ten Twój obiektyw w necie - drogie toto jak cholera, a ciemne tak jak te moje dziady - ja bym inny za taką kasę wybrała :lol: nie wiem jaki ale na pewno jakiś jaśniejszy :cool3:

Nie przesadzaj, nie jest taki zły i ma VR:razz:
orsini napisał(a):
Dasz rade spokojnie;-)
A jak sie nauczysz co to jest lustrzaneczka i z czym to sie je to sobie bedziesz wymieniac na nowe zabaweczki.

Wyjęłaś mi to z ust:eviltong::diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Wiesz, dla mnie najwygodniej byłoby na fortach bema :p

Dobrze, jeżeli się zwolni to jutro lub pojutrze, bo potem znikam z Warszawy ;)
A gdyby to jeszcze połączyć z psim spacerem to myślę, że to całkiem możliwe. Byleby nie padało..

dobra bede! - to tylko daj znac kiedy, to moze i Gass bym po drodze wziela (Ewa, co o tym myslisz :cool3:)

orsini napisał(a):
Dasz rade spokojnie;-)

oby! juz sie nie moge doczekac jakichs zawodow coby sprawdzic jak moj nowy sprzecior sie sprawdza :multi:. I milo Ci widziec u mnie w galeryjce :cool3:

Mudik napisał(a):
Dobra,dobra wy tu gadu gadu a nowo sprzętowe foty to gdzie,co :mad:

pogoda do dupy to i nowych fot brak :eviltong:

Posted

Doginka napisał(a):

Nie przesadzaj, nie jest taki zły i ma VR:razz:

ja nie napisałam, że jest zły, tylko jakoś to VR do mnie nie przemawia bo i tak widzę u Ciebie rozmazane foty (tylko mi się nie obrażaj :mad::lol:) więc nie wiem jak to działa - no ale może dlatego, że nie miałam w rękach takiego:oops: :lol:

no i jak na złość pogoda się spierdasiła i Ka-Vanga nie będzie focić :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja nie napisałam, że jest zły, tylko jakoś to VR do mnie nie przemawia bo i tak widzę u Ciebie rozmazane foty (tylko mi się nie obrażaj :mad::lol:) więc nie wiem jak to działa - no ale może dlatego, że nie miałam w rękach takiego:oops: :lol:

no i jak na złość pogoda się spierdasiła i Ka-Vanga nie będzie focić :placz:

No wlasnie moje tez nie do konca ostre w zdecydowanej wiekszosci :roll:.

Leje co chwila i nawet nie bardzo jest jak sie pobawic buuuuuuuu :placz:.

Posted

malawaszka napisał(a):
tylko jakoś to VR do mnie nie przemawia

za to przemowilo VR wojsku, bo to technologia prosto z wojska:diabloti::diabloti::diabloti:
Waszko cudow i VR nie zdziala-jak czas jest za dlugi do ruchomego obiektu to i sam papiez nie pomoze, niemniej VRka jest the best, zadne tam OS itd, tylko VR:loveu::loveu::loveu:

Posted

orsini napisał(a):
za to przemowilo VR wojsku, bo to technologia prosto z wojska:diabloti::diabloti::diabloti:
Waszko cudow i VR nie zdziala-jak czas jest za dlugi do ruchomego obiektu to i sam papiez nie pomoze, niemniej VRka jest the best, zadne tam OS itd, tylko VR:loveu::loveu::loveu:

haha no widzisz to dlatego moje nie sa ostre - nie dosc ze ten obiekt pedzi to jeszcze do tego czarny i dupna pogoda :evil_lol: ;).

Posted

dlatego ja sie nie porywam z motyka na slonce i fotografuje widoczki-te sa stabilne nigdzie nie uciekaja;-))))i wtedy by mi sie VRka przydala w wiely przypadkach statyw bylby zbedny

Posted

mi sie marzy 70-200mm 2:8 i VR-----normalnie orgazm w locie, ale i cena tez takowy powoduje:diabloti::diabloti::diabloti: wiec pomarzyc sobie mozna:placz::placz::placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
no nie powiem, że nie chciałabym spróbować się z tą technologią wojskową :lol: Olu a w Katowicach będziesz?? :cool3:

nie, musisz przyjechac do Wawy :evil_lol: