Ka-Vanga Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 gassira napisał(a)::loveu: zdecydowanie wole Cię szczęśliwszą:multi::loveu: Dzieki kochana, na Ciebie zawsze mozna liczyc!!!!!!! :multi: Quote
ariss Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Dzieki kochana, na Ciebie zawsze mozna liczyc!!!!!!! :multi: bo ja solidna firma jestem:evil_lol::eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):bo ja solidna firma jestem:evil_lol::eviltong: to jak takas solidna to dawaj fruwajacego bangitosa i gass :diabloti: Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):to jak takas solidna to dawaj fruwajacego bangitosa i gass :diabloti: solidna to nie znaczy,że może dać sobie wejść na głowe:eviltong: ja się wysypie z fot i zbankrutuje,a Ty będziesz zarobiona,co!!!:mad:;) Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):solidna to nie znaczy,że może dać sobie wejść na głowe:eviltong: ja się wysypie z fot i zbankrutuje,a Ty będziesz zarobiona,co!!!:mad:;) no a jak :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 powariowały :evil_lol: tyle cukru na raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 malawaszka napisał(a):powariowały :evil_lol: tyle cukru na raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spoko spoko zaraz bedzie troche pieprzu :evil_lol: ;) Quote
malawaszka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :evil_lol: aż się boję co Wy tu będziecie wyprawiać ja ma być pieprznie :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol: aż się boję co Wy tu będziecie wyprawiać ja ma być pieprznie :evil_lol: no wiesz :eviltong:, o co Ty nas posadzasz :-o :mad:, my jestesmy bardzo grzeczne i dobrze ulozone dziewczynki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Wypiac to ja Ci moge, ale co innego - buahahaha :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) wracaj szybko bo okropna pogoda :angryy:, a w ogole to co Ty tak po nocy lazisz, moje to juz o tej porze spia :cool3: Czy chodzi Ci o to?:diabloti: I po nocy poszłam na bulwarek, bo spotkałam Olę z Zosią:p i wyciągnęłam je - tzn. ja Olę, a Psy Zosię na dłuugi spacerek parkowo-nocny:multi:A Gordon łysol wcale się nie trząsł z zimna:shake::p Ka-Vanga napisał(a):oj jakis mnie dol dopadl na noc :-( Waszka dobrze mówi - łopata i zakopać:diabloti: Ka-Vanga napisał(a):no wiesz :eviltong:, o co Ty nas posadzasz :-o :mad:, my jestesmy bardzo grzeczne i dobrze ulozone dziewczynki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Grzeczne jak śpią i jeść nie wołają Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Doginka napisał(a):I po nocy poszłam na bulwarek, bo spotkałam Olę z Zosią:p i wyciągnęłam je - tzn. ja Olę, a Psy Zosię na dłuugi spacerek parkowo-nocny:multi:A Gordon łysol wcale się nie trząsł z zimna:shake::p haha, wariatki :roflt: Doginka napisał(a):Waszka dobrze mówi - łopata i zakopać:diabloti: sie juz zakopalo :cool3: Doginka napisał(a):Grzeczne jak śpią i jeść nie wołają Ewa czy Ty to widzisz :mad: :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 A tak w ogole to BRY wszystkim :grins: Obiecane fotki na mily poczatek dnia :cool3: i obiekt zainteresowania :cool3: ... Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Trzy sloneczka :loveu: dwa sloneczka :loveu: aaaaaaaaale duza kaluza :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Pogon za zdobycza :diabloti: iiiiiiii sznupy "morduja" zdobycz :evil_lol: ;) no dopsze, daruje Ci zycie :razz: :buzi: . Quote
Asiaczek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):super to bylo czyszczenie lapek po specerze :evil_lol: ;), Asiaczka ale musisz przyznac, ze tym razem na kilku snieznych fotkach moje czarnuszki nie wyszly calkiem jak czarne plamy ;) Prawda, prawda!:lol: Pzdr. Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 cudowne fotaski:multi:nareszcie się wziełaś do roboty;) Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):cudowne fotaski:multi:nareszcie się wziełaś do roboty;) sie wlasnie wzielam za piaskowe :cool3: Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):sie wlasnie wzielam za piaskowe :cool3: łoooooooo:crazyeye:to czekam...nowu dziś brzydka ta pogoda:shake::roll: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):łoooooooo:crazyeye:to czekam...nowu dziś brzydka ta pogoda:shake::roll: powoli dopiero sie za to wzielam :evil_lol: oj nie marudz z ta pogoda :eviltong: :evil_lol: :diabloti: Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):powoli dopiero sie za to wzielam :evil_lol: oj nie marudz z ta pogoda :eviltong: :evil_lol: :diabloti: taka mądra,bo jak lunie to do furki wskoczysz,a ja niby jade autkiem z własnym kierowcą ale jedzie ze mną conajmniej ze 20 innych osób:roll::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):taka mądra,bo jak lunie to do furki wskoczysz,a ja niby jade autkiem z własnym kierowcą ale jedzie ze mną conajmniej ze 20 innych osób:roll::evil_lol: hahaha :evil_lol: kurde i znowu sie nie zobaczymy :placz: a gadalas z Marcinem :cool3: Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):hahaha :evil_lol: kurde i znowu sie nie zobaczymy :placz: a gadalas z Marcinem :cool3: upssssssssssssss:oops:zapomniałam:oops: w niedziele ma nie padać:multi: Quote
Ka-Vanga Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 gassira napisał(a):upssssssssssssss:oops:zapomniałam:oops: w niedziele ma nie padać:multi: no wiesz co :placz: Quote
ariss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a):no wiesz co :placz: ale już sobie zapisłaam wołami na kartce,wię dziś spytam;) Quote
Doginka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 To jest śliczne, pomimo tego zacienienia Bangi:loveu::loveu::loveu: Dziewczyny, gdzie Wy jeździcie na te spacerki? - fajne tereny:crazyeye: Quote
Recommended Posts