Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oglądam prześliczne zdjęcia i zazdroszczę gromadki :loveu: Kilka psów się przydaje zwłaszcza jak sie jest w takiej sytuacji jak ja - grypa i zakaz wychodzenia z domu... spacery dosłownie odwala brat a pies niewybiegany i znudzony... a jakby mial chociaz psie towarzycho to przynajmniej by się nim zajął;)

Posted

A jakby się ze sobą nie wybiegały to bys kilka miała niewybieganych w domu to wtedy jest fajnie mówię Ci:cool3::evil_lol::evil_lol:
ZDRÓWKA!!!
Chcę widzieć Cie na treningu:mad:. Bo będę ! Do domu jade w Wielką Sobotę.

Posted

eria napisał(a):
http://images34.fotosik.pl/175/1fd605ac0bf90cf9.jpg
:loveu::loveu::loveu:już ją kocham:loveu::loveu:

eria napisał(a):
ale ona jest bosssssskkaaa:loveu::loveu::loveu:
http://images29.fotosik.pl/175/498e484006bf8bde.jpg

Nafula w zamian przesyla Ci ogromnego lizaka :loveu:. W ogole to musze ja zrobic, bo troszku sie dziewczynce zaroslo :evil_lol:

anetta napisał(a):
Ja jeszcze polecam aerobik :cool3:

cos tam cwicze aerobowo - ale ile mozna dziennie wymachiwac nogami hahaha ;)

bGirl napisał(a):
Witanko lekko popołudnowe....

BRY

Doginka napisał(a):
Cześć Ola, byłam na spacerku - ale nas wywiało:painting: Zimno jak diabli i boję się, że mnie jakieś przeziębionko bierze

NIE DAWAJ SIE!!!!!!!! u nas dzis zmienna temp. - raz sloneczko, raz burza - teraz leje

Bzikowa napisał(a):
Oglądam prześliczne zdjęcia i zazdroszczę gromadki :loveu: Kilka psów się przydaje zwłaszcza jak sie jest w takiej sytuacji jak ja - grypa i zakaz wychodzenia z domu... spacery dosłownie odwala brat a pies niewybiegany i znudzony... a jakby mial chociaz psie towarzycho to przynajmniej by się nim zajął

witam slicznego bialaska :multi:, gromadka to super sprawa :loveu:

Mudik napisał(a):
A jakby się ze sobą nie wybiegały to bys kilka miała niewybieganych w domu to wtedy jest fajnie mówię Ci:cool3::evil_lol:
ZDRÓWKA!!!
Chcę widzieć Cie na treningu:mad:. Bo będę ! Do domu jade w Wielką Sobotę.

Junka napisał(a):
Hejka :) Też chętnie bym was zobaczyła na jakimś treningu :D W sumie w tą niedziele jak będzie to się pojawie

oj dziewczyny, nawet nie wiecie ile czasu mnie na treningu nie bylo, ostatni raz bylam na tym z Magda ...

gassira napisał(a):

Dzieki Ci kochana, ze dbasz o moja galeryjke, bo ja cos nie mam nastroju ...

Doginka napisał(a):
Gass, dobrze, że dbasz o galerię Ka-Vangi, bo chybaby umarła śmiercią naturalną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:eviltong:

Posted

A Tyyyyyyyyyyyyyyyy, jęzora mi wypinasz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Lecę z łysolkiem na spacerek nocny:razz: Jak wrócę to foty wrzucę:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
A Tyyyyyyyyyyyyyyyy, jęzora mi wypinasz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Lecę z łysolkiem na spacerek nocny:razz: Jak wrócę to foty wrzucę:diabloti:

Wypiac to ja Ci moge, ale co innego - buahahaha :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

wracaj szybko bo okropna pogoda :angryy:, a w ogole to co Ty tak po nocy lazisz, moje to juz o tej porze spia :cool3:

Posted

lepiej mi powiedz co mam zrobić z Luną - wyskubałam jej część sierści - trochę łysych placków ma, trochę zostało :placz: a nie chcę rwać całkiem całkiem do zera - samo tak jakoś wyszło :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
lepiej mi powiedz co mam zrobić z Luną - wyskubałam jej część sierści - trochę łysych placków ma, trochę zostało :placz: a nie chcę rwać całkiem całkiem do zera - samo tak jakoś wyszło :placz:

Waszeczko najwazniejsze, zebys podszerstek wyjela, a okrywowke wyjmuj raz na tydzien/dwa - wtedy w miare jak bedzie rosl nowy wlos, Ty bedzies stopniowo martwa okrywowke wyciagala :).

gassira napisał(a):
Olcia trzymaj się cieplutko,zadrzyj nosa do góry i koniec tego dołowamia się!!!!

jakos mi seim juz lepiej zrobilo :multi: :loveu:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Waszeczko najwazniejsze, zebys podszerstek wyjela, a okrywowke wyjmuj raz na tydzien/dwa - wtedy w miare jak bedzie rosl nowy wlos, Ty bedzies stopniowo martwa okrywowke wyciagala :).

za późno :errrr:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
no jakbys mogla nie miec :buzi:

:loveu:

Ka-Vanga napisał(a):
no gooopol no :evil_lol:

zdecydowanie wole Cię szczęśliwszą:multi::loveu: