Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Ta zabaweczka śliczne foty robi;) - dzięki, że przypomniałaś mi o tym psim programie:multi: - ja całkiem zapomniałam:oops:Ale póki co, to jeszcze mam NIKONA(nie wiem jak długo jeszcze:shake:)

:evil_lol::evil_lol:Nafinka wygląda tu, jakby miała rozdwojony jęzor - dopiero załapałam, że to rękawiczka:evil_lol::evil_lol:
http://images32.fotosik.pl/169/98645a4219bbd659.jpg

A supermen fajnie prostuje ogon w biegu:loveu: - zupełnie jak Raper:evil_lol:

:loveu:

[quote name='Paulinaaa']http://images28.fotosik.pl/172/1f7e8d908808ae8c.jpg
Ewa, nie martw się - już niedługo wiosna, nie będziesz musiała zbierac drewna na opał :evil_lol:

buahahaha :roflt::roflt::roflt:- oplulam monitor :evil_lol:

[quote name='Paulinaaa']Sznaucer szalejący na śniegu to piękny widok :loveu:

strasznie sie ciesze, ze sie podoba :multi:

[quote name='anetta']http://images25.fotosik.pl/170/1e309dee2bded5fe.jpg :megagrin::megagrin:

Zimowe są świetne, a gdzie byliście? :oops:

bylam z dziewczynami na Kaszubach

[quote name='"LeCoyotte"']fajny miałaś wypad w górki:razz:
http://images26.fotosik.pl/172/4d37038b5c821c60.jpg ona cokolwiek widzi? ;-)

:evil_lol: odpowiedz:

[quote name='Doginka']Przecież to supermen, to na pewno wszystko widzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol:

Posted

To się dziewczyny wyszalały:-)
Zimowe sznupki :lol::lol::lol:
Jakby co to my jutro jesteśmy na PM od 14.30 do 15.15 na terenie Bety-trening frisbee, możemy się spotkać po jak będę wracać do metra.
Dobranoc!

Posted

Olusia widziałam i czytałam wszyściutko:cool3:
Fotki cudowne,szczególnie te wyjazdowe,szkoda że mnie z Tobą tam nie było:roll:;)

[quote name='Paulinaaa']http://images28.fotosik.pl/172/1f7e8d908808ae8c.jpg
Ewa, nie martw się - już niedługo wiosna, nie będziesz musiała zbierac drewna na opał :evil_lol:

no bo w tych blokach co widać w oddali troszke zimne wieczory jeszcze są,jak my z Olcią i sznupiastymi mamy to wytrzymać bez grzania:evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Super, że udało Wam się złapac jeszcze troche zimy w tym sezonie!:lol:
Pzdr.

super to bylo czyszczenie lapek po specerze :evil_lol: ;), Asiaczka ale musisz przyznac, ze tym razem na kilku snieznych fotkach moje czarnuszki nie wyszly calkiem jak czarne plamy ;)

gassira napisał(a):
Olusia widziałam i czytałam wszyściutko:cool3:
Fotki cudowne,szczególnie te wyjazdowe,szkoda że mnie z Tobą tam nie było:roll:;)

ciesze sie, ze sie podobaja :multi: i rzeczywiscie BARDZO szkoda, ze Was nie bylo, dziewczyny by sie dopiero wyszalaly na sniegu :loveu:

gassira napisał(a):
no bo w tych blokach co widać w oddali troszke zimne wieczory jeszcze są,jak my z Olcią i sznupiastymi mamy to wytrzymać bez grzania:evil_lol:

hahaha wlasnie :evil_lol:, a brzozka sie super nadaje do kominka ;) :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
wowww ale śliczne i piaskowe i śnieżne sznupy :loveu::loveu::loveu:

i mam nadzieję, że dziewczynki już zdrowe!!!!

Bangitos juz OK! Natomiast Nafuli sie pogorszyly wyniki i znow bierze leki - ale ma super humor, biega, skacze, rozrabia itd...

Bzikowa napisał(a):
śnieżne sznaucery:crazyeye: :loveu:

witam bialaska :multi:

Cheritka napisał(a):
Cześć
witanko :cool3:,
ale u was piękna wiosna, aż miło popatrzeć,
i jakieś ręce opatrzności Was pilnują :cool3:

nio juz wiosna, kocham wiosne :loveu:

Doginka napisał(a):
Hej, a gdzie Wy???????:razz:
Ola jak się spotkamy, to pouczysz moją Miśkę na MP??????:modla::modla::modla::loveu:

jestem jestem, tylko tak sie roztylam (wygladalam/wygladam jak potfffor), ze musialam sie za siebie wziac i padam wieczoremi, nie mam na nic sily

gassira napisał(a):
no nie,myślałam że zobacze jakieś nowe foteczki:mad:;)

zara beda, ale dopiero z weekendu :evil_lol:

Posted

No to lecim z fotami :cool3:

Bangitos dzielnie pilnuje domu :evil_lol:

i juz na spacerku dziewczyny zdobywaja gory ;)

co sznup potrafi znalezc do zabawy :evil_lol:

...

Posted

hmmm, ciekawe czy da sie to zjesc :hmmmm:

i szalenstwa:bigcool:

no i co sie tak gapicie :diabloti:, sznupa z rura w zebach nie widzieliscie :evil_lol:

pelnia szczescia :loveu:

...

Posted

[quote name='eria']Galeria powinna nosić tytuł "sznup potrafi" :evil_lol:

haha, chyba masz racje :evil_lol:

[quote name='Mudik']:megagrin::megagrin::turn-l::happy1::laugh2_2::roflt::roflt:

i co sie chichrasz :evil_lol: ;)

[quote name='gassira']błahahh..Naff przebiła samą siebie:evil_lol:

musze jej kiedys zrobic fote jak cudnie podlewa drzewka :evil_lol:, zupelnie jak na grzeczna suczke przystalo :evil_lol:

[quote name='Doginka']Świetne, świetne:multi::diabloti::crazyeye::loveu:

dziekuje :oops: :loveu:

[quote name='anetta']http://images24.fotosik.pl/174/4569c84a212ffff6.jpg
:roflt:

:evil_lol:

Posted

musze jej kiedys zrobic fote jak cudnie podlewa drzewka :evil_lol:, zupelnie jak na grzeczna suczke przystalo :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też ma jakieś nietypowe zachowania związane z załatwianiem potrzeb :evil_lol::evil_lol:
łoś żeby zrobić koo musi mieć pochyłe drzewo,górkę liści,jakiś słupek odpowiedniej wysokośi, a dziś narobil na rury kanalizacyjne (na szczęście robotnicy nie widzieli:evil_lol:)

Posted

[quote name='eria']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też ma jakieś nietypowe zachowania związane z załatwianiem potrzeb :evil_lol::evil_lol:
łoś żeby zrobić koo musi mieć pochyłe drzewo,górkę liści,jakiś słupek odpowiedniej wysokośi, a dziś narobil na rury kanalizacyjne (na szczęście robotnicy nie widzieli:evil_lol:)
buahaha niezly :evil_lol:, moja lape zadziera przy siusianiu i czasem naprawde ciezko sie kapnac, ze to nie pies (samiec) siusia a delikatna sunieczka :evil_lol: