ariss Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Cześć kochanie...jak się troszkuuuu ogarnę,bo jakoś marnie dziś się czuję(ciśnienie:roll:)to może jakieś foteczki Wasze wstawie:lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Witajcie z zasniezonych Kaszub ;). Ale moje dziewczyny padniete, spia i nic je nie rusza :evil_lol:, tak sie wybiegaly hehe :cool3:. Ewus to zdrowka zycze i dawaj fotki :multi:, jak mi sie uda to choc kilka wrzuce na fotosik, bo mi sie juz jakies zalegle sterty porobily :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Milego wypoczynku i nie zapominaj o nas... pzdr.:lol: Quote
Doginka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Olcia, tylko nie zgiń nam na tych Kaszubach:razz: Baw się dobrze Quote
Ka-Vanga Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 No to juz jestem spowrotem, dziewczynki mi sie pochorowaly i musialam wracac :roll:, ale wiadomo - one najwazniejsze :loveu:. Dzieki Kochani, ze do mnie zagladaliscie :multi::buzi:. Quote
Mudik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Mam nadzieję,że nic poważnego?:shake: ZDRÓWKA:multi: Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ola coś poważnego z "małymi"?:hmmmm::shock: - bo jak tak piszesz, to się troszkę boję zważywszy na ostatnie przejścia:razz: Quote
Ka-Vanga Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Nafusi sie troche pogorszyly wyniki, ale juz dostala leki spowrotem! Kuleje mi tez na lapke - bidulka sie uderzyla :roll:, a Bangitos sobie cos z dupka i ogonkiem zrobila i ma go w dol i w zasadzie nie wiadomo czemu. Na razie jej wyczyscilismy gruczoly - moze to byl powod - nie wiem :niewiem: - mamy za zadanie ja obserwowac. Troche jest lepiej, ale jeszcze nie OK ... Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A to kulenie to nie od kleszcza przypadkiem?????:nerwy: Quote
eria Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 wszystkie psy coś z łapami teraz mają...Foxi ostatnio weszła wręcz mikroskopijna drzazga i nie mogła chodzić,dzisiaj Figa kuleje,przy dotyku skowyczy,a nic nie ma... Pozostaje nam zyczyc psiskom zdrówka i żeby małej ogonek na swoje miejsce wrócił :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Doginka napisał(a):A to kulenie to nie od kleszcza przypadkiem?????:nerwy: Uderzyla sie przy mnie, jak gramolila sie do bagaznika lapka jej spadla i ... byl placz ;) i pokazywanie wszystkim jak bardzo i gdzie boli ;) :evil_lol: eria napisał(a):wszystkie psy coś z łapami teraz mają...Foxi ostatnio weszła wręcz mikroskopijna drzazga i nie mogła chodzić,dzisiaj Figa kuleje,przy dotyku skowyczy,a nic nie ma... Pozostaje nam zyczyc psiskom zdrówka i żeby małej ogonek na swoje miejsce wrócił :evil_lol: dzieki kochana i ja zycze zdrwia wszystkim lapkom Quote
Ka-Vanga Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 I troche zaleglych foteczek 3 zeswirowanych czarnuszkow :evil_lol: ;) haha matrix ... Quote
eria Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 http://images24.fotosik.pl/172/d4e1bfc0eaa43925.jpg ożesz !!!!!!!!! genialne !!!!!!!!!!!!! :crazyeye: Quote
Ka-Vanga Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 "przyczaj" i ... do ataku!!!! :diabloti: :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='eria']http://images24.fotosik.pl/172/d4e1bfc0eaa43925.jpg ożesz !!!!!!!!! genialne !!!!!!!!!!!!! :crazyeye: ciesze sie, ze sie podoba :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 dalszy ciag naszych agresorow :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Phi, ale gooopie tylko wcinaja ten piach i wcinaja, ja w tym czasie popilnuje rzeczy albo nie, lepie sobie posmigam :evil_lol: ... Quote
ariss Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Olka śwetne te foty!!!!!!!!!!!!!!!!! Już mam wszystkie na dysku:eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='gassira']Olka śwetne te foty!!!!!!!!!!!!!!!!! Już mam wszystkie na dysku:eviltong: Dzieki kochana! :multi: Musze sobie w koncu lustereczko kupic i wtedy porobimy fajowe fotki ;). i rozmazaniec :evil_lol: ... Quote
ariss Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Tylko kondyche muszę sobie poprawić:evil_lol:;) Quote
Ka-Vanga Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Hmmmmm ciekawe co tam jest :hmmmm: Naf, choc zobacz Gass, Ty tez choc! ... Quote
Recommended Posts