Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie z zasniezonych Kaszub ;).

Ale moje dziewczyny padniete, spia i nic je nie rusza :evil_lol:, tak sie wybiegaly hehe :cool3:.

Ewus to zdrowka zycze i dawaj fotki :multi:, jak mi sie uda to choc kilka wrzuce na fotosik, bo mi sie juz jakies zalegle sterty porobily :evil_lol:.

Posted

No to juz jestem spowrotem, dziewczynki mi sie pochorowaly i musialam wracac :roll:, ale wiadomo - one najwazniejsze :loveu:.

Dzieki Kochani, ze do mnie zagladaliscie :multi::buzi:.

Posted

Nafusi sie troche pogorszyly wyniki, ale juz dostala leki spowrotem! Kuleje mi tez na lapke - bidulka sie uderzyla :roll:, a Bangitos sobie cos z dupka i ogonkiem zrobila i ma go w dol i w zasadzie nie wiadomo czemu. Na razie jej wyczyscilismy gruczoly - moze to byl powod - nie wiem :niewiem: - mamy za zadanie ja obserwowac. Troche jest lepiej, ale jeszcze nie OK ...

Posted

wszystkie psy coś z łapami teraz mają...Foxi ostatnio weszła wręcz mikroskopijna drzazga i nie mogła chodzić,dzisiaj Figa kuleje,przy dotyku skowyczy,a nic nie ma...
Pozostaje nam zyczyc psiskom zdrówka i żeby małej ogonek na swoje miejsce wrócił :evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
A to kulenie to nie od kleszcza przypadkiem?????:nerwy:

Uderzyla sie przy mnie, jak gramolila sie do bagaznika lapka jej spadla i ... byl placz ;) i pokazywanie wszystkim jak bardzo i gdzie boli ;) :evil_lol:

eria napisał(a):
wszystkie psy coś z łapami teraz mają...Foxi ostatnio weszła wręcz mikroskopijna drzazga i nie mogła chodzić,dzisiaj Figa kuleje,przy dotyku skowyczy,a nic nie ma...
Pozostaje nam zyczyc psiskom zdrówka i żeby małej ogonek na swoje miejsce wrócił :evil_lol:

dzieki kochana i ja zycze zdrwia wszystkim lapkom

Posted

[quote name='gassira']Olka śwetne te foty!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już mam wszystkie na dysku:eviltong:
Dzieki kochana! :multi:

Musze sobie w koncu lustereczko kupic i wtedy porobimy fajowe fotki ;).

i rozmazaniec :evil_lol:

...