Justa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ka-Vanga napisał(a):no wlasnie ciekawa byla, bo moja znowu nie miala zadnej wysypki, czyli zadnego pkt zaczepienia, w zasadzie zdrowy pies i zdrowa skora - cyrk! Tylko to uczulenie na roztocza u niej mnie martwi - bo to się chyba odczula jakoś? Przecież roztocza są wszędzie :-o Myślę, że nie ma co robić tych testów póki nie wystąpią objawy. Bo może sie okazać, że teraz nie ma, a równie dobrze może pojawić sie coś za pół roku. Obserwuj ją, no i pisz jakie tam leczenie włączył lekarz. Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 gassira napisał(a):błahahahha...Tym samym o którym Ty wcześniej pisałaś:evil_lol:;) To już wiem, że TZ3 robi takie ładne fotki:multi: Ale mam jeszcze NIKONa - nie oddałam :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Troszke dzisiejszych fotek, ktore dostalysmy od cioteczki Gassirkowej :bigcool::sweetCyb::buzi: . Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 widzicie jaka na 1 focie trawka zielona,a tam z nią nic nie robiłam,a nie robi takiego wrażenia,bo mniej jej:evil_lol::eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Justa napisał(a):Tylko to uczulenie na roztocza u niej mnie martwi - bo to się chyba odczula jakoś? Przecież roztocza są wszędzie :-o Myślę, że nie ma co robić tych testów póki nie wystąpią objawy. Bo może sie okazać, że teraz nie ma, a równie dobrze może pojawić sie coś za pół roku. Obserwuj ją, no i pisz jakie tam leczenie włączył lekarz. no wlasnie tego sie nie odczula :roll:, tylko nie pytaj dlaczego bo nie umiem wytlumaczyc - tzn nie pamietam hahaha :evil_lol:, glownie chodzi o to zeby zminimalizowac roztocza w domu, mamy zakupic specjalistyczny wodny odkurzacz i wszystko wyprac :diabloti: Doginka napisał(a):To już wiem, że TZ3 robi takie ładne fotki:multi: Ale mam jeszcze NIKONa - nie oddałam :cool3: i masz racje nie oddawaj :diabloti: :evil_lol: :lol: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 gassira napisał(a):widzicie jaka na 1 focie trawka zielona,a tam z nią nic nie robiłam,a nie robi takiego wrażenia,bo mniej jej:evil_lol::eviltong: Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye::crazyeye::crazyeye::p Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ka-Vanga napisał(a):...i masz racje nie oddawaj :diabloti: :evil_lol: :lol: W końcu będę musiała oddać:placz::angryy:, ale póki co...:cool3::razz: - szkoda tylko, że lampa do Nikusia została u J:angryy: Quote
Ka-Vanga Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):W końcu będę musiała oddać:placz::angryy:, ale póki co...:cool3::razz: - szkoda tylko, że lampa do Nikusia została u J:angryy: nie daj sie! twardym trzeba byc :evil_lol: Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye::crazyeye::crazyeye::p wiosna idzie:loveu: Doginka napisał(a):W końcu będę musiała oddać:placz::angryy:, ale póki co...:cool3::razz: - szkoda tylko, że lampa do Nikusia została u J:angryy: to może niech on Ci tą lampe odda:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 gassira napisał(a):...to może niech on Ci tą lampe odda:evil_lol: Ale jak ma to zrobić, jak ja nie zamierzam z nim rozmawiać - jestem uparta i nie odbieram telefonów:obrazic::obrazic::obrazic: Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):Ale jak ma to zrobić, jak ja nie zamierzam z nim rozmawiać - jestem uparta i nie odbieram telefonów:obrazic::obrazic::obrazic: to Ci musiał ostro za skóre zaleść:crazyeye: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 gassira napisał(a):to Ci musiał ostro za skóre zaleść:crazyeye: Tiaaaa, fajną mamy pogodę dziś w nocy:razz::-(:angryy::cool3: Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):Tiaaaa, fajną mamy pogodę dziś w nocy:razz::-(:angryy::cool3: dobra odpowiedz;):loveu: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Czy już wiesz, że Rapcio jest tylko o 1 cm większy od Gordona??????????:razz: Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):Czy już wiesz, że Rapcio jest tylko o 1 cm większy od Gordona??????????:razz: ja to wiem,ale Ola na pewni nie:shake::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 gassira napisał(a):ja to wiem,ale Ola na pewni nie:shake::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: - myślałam, że jestem u Ciebie:diabloti: Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: - myślałam, że jestem u Ciebie:diabloti: u siebie to Ci jeszczę nie odpisałam:oops::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :crazyeye:Ooooooooooooooooooooooooo,,,Milczek się zjawiła:evil_lol: Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a)::crazyeye:Ooooooooooooooooooooooooo,,,Milczek się zjawiła:evil_lol: nie milczek tylko zboczek:evil_lol:żebyś Ty wiedziała co ona mi na gg wypisuje:crazyeye::evil_lol::roflt: Quote
Ka-Vanga Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a)::crazyeye:Ooooooooooooooooooooooooo,,,Milczek się zjawiła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gassira napisał(a):nie milczek tylko zboczek:evil_lol:żebyś Ty wiedziała co ona mi na gg wypisuje:crazyeye::evil_lol::roflt: buahahaha cicho tam gooooooopia Ty :evil_lol: Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ka-Vanga napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buahahaha cicho tam gooooooopia Ty :evil_lol: przecież nic nie mówie...błahahahhahahaha:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 gassira napisał(a):nie milczek tylko zboczek:evil_lol:żebyś Ty wiedziała co ona mi na gg wypisuje:crazyeye::evil_lol::roflt: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Dziewczynki mają rozrywkę??????:cool3: No nie mogę zasnąć przy włączonym kompie:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 gassira napisał(a):przecież nic nie mówie...błahahahhahahaha:evil_lol: hahaha i dobrze, nic nie mow, bo jeszcze niewiadomo co sobie o mnie pomysla :evil_lol: Czy jutro Magri tez jest z nami na spacerku? Quote
Recommended Posts