Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gassira napisał(a):
hahahha...widać kto tu najbardziej kocha sznupy!!!!!
w jednej ręce aparat,w drugiej sznup:loveu::evil_lol:padłam:evil_lol:

Hahaha :lol: :lol: :lol: :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hyhy nie tyle etepami co musi miec na jutro lysy caly bok - idziemy na badanie alergiczne (goooopia cala brode prawie wydrapala) - chcemy wykluczyc ewentualna alergie. Miala miec badanie w pn, ale jak mi wet powiedzial, ze ja teraz beda golic, to siem nie dalam i powiedzialam, ze zaraz moze miec lysy ten bok, ale nie dzieki maszynce :evil_lol:. Dlatego tam gdzie musi byc jest wyrwana, a reszte tez chce od razu, ale moze za kilka dni - jak mnie cos najdzie ;).

Posted

Justa napisał(a):
Rodzina by mnie chyba utłukła jakbym Galine tak urządziła :evil_lol:

Hyhyhy - tyle juz lat i sznupow - to wiesz przyzwyczaili sie :evil_lol:.

A serio to zwykle nie jest az tak do lysego rwana - tym razem sila wyzsza ;).

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hyhyhy - tyle juz lat i sznupow - to wiesz przyzwyczaili sie :evil_lol:.

A serio to zwykle nie jest az tak do lysego rwana - tym razem sila wyzsza ;).

akurat...nie tłumacz się:evil_lol:

Posted

Siła wyższa? :cool3: A cóż kryje się za tym tajemniczym stwierdzeniem?

Dobra, może ja mojemu czarnemu sierść zamrnuje, ale my się ograniczamy tylko do podtrymowywania :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
Siła wyższa? :cool3: A cóż kryje się za tym tajemniczym stwierdzeniem?

Dobra, może ja mojemu czarnemu sierść zamrnuje, ale my się ograniczamy tylko do podtrymowywania :eviltong:

Zobacz sobie 5 postow wyzej - tam wyjasnilam czemu jest tak wyrwana - okropna Ty przylapalam Cie na nieczytaniu :evil_lol:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Zobacz sobie 5 postow wyzej - tam wyjasnilam czemu jest tak wyrwana - okropna Ty przylapalam Cie na nieczytaniu :evil_lol:.

widzisz tylko ja czytam te Twoje gooooooooooopoty:evil_lol:;)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahahaha, czekaj niech no ja Gassulke dorwe z trymerkami :evil_lol:.

Troche by ją można było zrobić:loveu::evil_lol:ja dziś ja troche trymowałam,ale hodowca mi kupił taki "bezpieczny trymer"co bym nic jej nie popsuła,więc cały czas wygląda jak owca,ma tylko kilka loczków mniej:evil_lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

hhahaha ja co raz kogoś przyłapuję :evil_lol:

gassira napisał(a):
widzisz tylko ja czytam te Twoje gooooooooooopoty:evil_lol:;)

ja też czytam :eviltong: dlatego ostatnio tak mało piszę bo czytam a zanim przeczytam to już nie wiem o czym chciałam napisać :lol:

Posted

gassira napisał(a):
że co????bo ja to chyba jakaś cichociemna jestem:evil_lol:

co co :eviltong:, napisalas ze tylko Ty czytasz to siem zryczalam :evil_lol:

gassira napisał(a):
Troche by ją można było zrobić:loveu::evil_lol:ja dziś ja troche trymowałam,ale hodowca mi kupił taki "bezpieczny trymer"co bym nic jej nie popsuła,więc cały czas wygląda jak owca,ma tylko kilka loczków mniej:evil_lol:

to trza kupic lepsiejszy :cool3:

malawaszka napisał(a):
hhahaha ja co raz kogoś przyłapuję :evil_lol:

:evil_lol:

malawaszka napisał(a):
ja też czytam :eviltong: dlatego ostatnio tak mało piszę bo czytam a zanim przeczytam to już nie wiem o czym chciałam napisać :lol:

Hihihih, ale najwazniejsze, ze jestes :loveu:.

Posted

Właśnie jak już mowa o trymowaniu to poleć mi kochana dla Gass jaiś fajny trymer,tylko taki coby włosa nie cią(kurde dziwnie się to odmienia w pisowni:roll:)bo dziur jej nie chce porobić;)

Zamówie sobie odrazu:cool3:

Posted

[quote name='gassira']Właśnie jak już mowa o trymowaniu to poleć mi kochana dla Gass jaiś fajny trymer,tylko taki coby włosa nie cią(kurde dziwnie się to odmienia w pisowni:roll:)bo dziur jej nie chce porobić;)

Zamówie sobie odrazu:cool3:

Hyhy ł Ci sie zjadlo ;)

Ja lubie najbardziej Mc CLELANa - ale jak nie umiesz trymowac, to moze ciac wlos :roll:, dobra jak sie spotkamy to wezme cos i poprobujemy ;).