Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 gassira napisał(a):hahahha...widać kto tu najbardziej kocha sznupy!!!!! w jednej ręce aparat,w drugiej sznup:loveu::evil_lol:padłam:evil_lol: Hahaha :lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Mudik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A co Bangitka taka łysa w jednym miejscu?:roll: Quote
eria Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 heheh pewnie foci Gassi :eviltong: http://images33.fotosik.pl/159/d8a24ed926f425bb.jpg Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='eria']heheh pewnie foci Gassi :eviltong: http://images33.fotosik.pl/159/d8a24ed926f425bb.jpg no a kto by inny:evil_lol:tyle że nie pamiętam tego momentu:evil_lol:;) Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Mudik']A co Bangitka taka łysa w jednym miejscu?:roll: bo ja wyskubalam :evil_lol: , ma na razie wyrwane boczki i gore, musze ja wyrwac do konca, ale nie chce mi sie :evil_lol: [quote name='eria']heheh pewnie foci Gassi :eviltong: http://images33.fotosik.pl/159/d8a24ed926f425bb.jpg hyhy pewnie tak :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Szczesliwy sznup :loveu: i szalenstwa z wilkiem :multi: ... Quote
Mudik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Aaaa juz mam odpowiedź na moje pytamie o łysośc bengi, etapami ja skubiesz na kurczaczka:eviltong::cool3:? Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Hyhy nie tyle etepami co musi miec na jutro lysy caly bok - idziemy na badanie alergiczne (goooopia cala brode prawie wydrapala) - chcemy wykluczyc ewentualna alergie. Miala miec badanie w pn, ale jak mi wet powiedzial, ze ja teraz beda golic, to siem nie dalam i powiedzialam, ze zaraz moze miec lysy ten bok, ale nie dzieki maszynce :evil_lol:. Dlatego tam gdzie musi byc jest wyrwana, a reszte tez chce od razu, ale moze za kilka dni - jak mnie cos najdzie ;). Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Rodzina by mnie chyba utłukła jakbym Galine tak urządziła :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Justa napisał(a):Rodzina by mnie chyba utłukła jakbym Galine tak urządziła :evil_lol: Hyhyhy - tyle juz lat i sznupow - to wiesz przyzwyczaili sie :evil_lol:. A serio to zwykle nie jest az tak do lysego rwana - tym razem sila wyzsza ;). Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Hyhyhy - tyle juz lat i sznupow - to wiesz przyzwyczaili sie :evil_lol:. A serio to zwykle nie jest az tak do lysego rwana - tym razem sila wyzsza ;). akurat...nie tłumacz się:evil_lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Siła wyższa? :cool3: A cóż kryje się za tym tajemniczym stwierdzeniem? Dobra, może ja mojemu czarnemu sierść zamrnuje, ale my się ograniczamy tylko do podtrymowywania :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Justa napisał(a):Siła wyższa? :cool3: A cóż kryje się za tym tajemniczym stwierdzeniem? Dobra, może ja mojemu czarnemu sierść zamrnuje, ale my się ograniczamy tylko do podtrymowywania :eviltong: Zobacz sobie 5 postow wyzej - tam wyjasnilam czemu jest tak wyrwana - okropna Ty przylapalam Cie na nieczytaniu :evil_lol:. Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 gassira napisał(a):akurat...nie tłumacz się:evil_lol: Hahahaha, czekaj niech no ja Gassulke dorwe z trymerkami :evil_lol:. Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Zobacz sobie 5 postow wyzej - tam wyjasnilam czemu jest tak wyrwana - okropna Ty przylapalam Cie na nieczytaniu :evil_lol:. widzisz tylko ja czytam te Twoje gooooooooooopoty:evil_lol:;) Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='gassira']widzisz tylko ja czytam te Twoje gooooooooooopoty:evil_lol:;) :-( (10 znakow) Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Hahahaha, czekaj niech no ja Gassulke dorwe z trymerkami :evil_lol:. Troche by ją można było zrobić:loveu::evil_lol:ja dziś ja troche trymowałam,ale hodowca mi kupił taki "bezpieczny trymer"co bym nic jej nie popsuła,więc cały czas wygląda jak owca,ma tylko kilka loczków mniej:evil_lol: Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Ka-Vanga']:-( (10 znakow) że co????bo ja to chyba jakaś cichociemna jestem:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Zobacz sobie 5 postow wyzej - tam wyjasnilam czemu jest tak wyrwana - okropna Ty przylapalam Cie na nieczytaniu :evil_lol:. hhahaha ja co raz kogoś przyłapuję :evil_lol: gassira napisał(a):widzisz tylko ja czytam te Twoje gooooooooooopoty:evil_lol:;) ja też czytam :eviltong: dlatego ostatnio tak mało piszę bo czytam a zanim przeczytam to już nie wiem o czym chciałam napisać :lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 gassira napisał(a):że co????bo ja to chyba jakaś cichociemna jestem:evil_lol: co co :eviltong:, napisalas ze tylko Ty czytasz to siem zryczalam :evil_lol: gassira napisał(a):Troche by ją można było zrobić:loveu::evil_lol:ja dziś ja troche trymowałam,ale hodowca mi kupił taki "bezpieczny trymer"co bym nic jej nie popsuła,więc cały czas wygląda jak owca,ma tylko kilka loczków mniej:evil_lol: to trza kupic lepsiejszy :cool3: malawaszka napisał(a):hhahaha ja co raz kogoś przyłapuję :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a):ja też czytam :eviltong: dlatego ostatnio tak mało piszę bo czytam a zanim przeczytam to już nie wiem o czym chciałam napisać :lol: Hihihih, ale najwazniejsze, ze jestes :loveu:. Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Właśnie jak już mowa o trymowaniu to poleć mi kochana dla Gass jaiś fajny trymer,tylko taki coby włosa nie cią(kurde dziwnie się to odmienia w pisowni:roll:)bo dziur jej nie chce porobić;) Zamówie sobie odrazu:cool3: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='gassira']Właśnie jak już mowa o trymowaniu to poleć mi kochana dla Gass jaiś fajny trymer,tylko taki coby włosa nie cią(kurde dziwnie się to odmienia w pisowni:roll:)bo dziur jej nie chce porobić;) Zamówie sobie odrazu:cool3: Hyhy ł Ci sie zjadlo ;) Ja lubie najbardziej Mc CLELANa - ale jak nie umiesz trymowac, to moze ciac wlos :roll:, dobra jak sie spotkamy to wezme cos i poprobujemy ;). Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 gassira napisał(a):taki coby włosa nie cią(kurde dziwnie się to odmienia w pisowni:roll:) :evil_lol: ciął lepiej wygląda :lol::eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='malawaszka']:evil_lol: ciął lepiej wygląda :lol::eviltong: Hyhy, widze, ze o tym ł w podobnym czasie pisalysmy :lol:. Quote
Recommended Posts