Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 LeCoyotte napisał(a):brry wlasnie przeczytalem - niektorych pogielo :roll: anetta napisał(a):No dogo o tym też jest Junka napisał(a):hejka Ja już dawono czytałam ten artykuł. Tylko współczuje wam jak jakiś nalot straż miejska na wasze psiaki zrobi :angryy: gassira napisał(a):tam codziennie jest straż i chyba ma ten artykuł tam gdzie my siem na razie nie przejmujemy, tylko tak sobie czytam to co na dogo pisza i hmmm zastanawia mnie fakt, ze ludzie po prostu lubia generalizowac i wszystkich wrzucac do jednego worka :shake:. Justa napisał(a):Ola - czas spojrzeć prawdzie w oczy - Bangitosa w kaganiec ubierz, na kolczatkę i na łańcuch :diabloti: haha wlasnie, jeszcze jej oboze elektryczna zakupie :evil_lol:, o Nafencji nie wspomne :diabloti: :lol: weszka napisał(a):To i tak długo mieliście spokój. W Krakowie od lat jest nagonka na psy Nigdzie nie można iść normalnie. Robili naloty na najbardziej znanie psie miejsca i wlepiali mandaty. Sama mam wyrok w imieniu RP za "prowadzenie psów bez kontroli" :eviltong: bo awantura w parku skończyła się w sądzie :diabloti: Może teraz trochę SM odpuściła bo niewiele wskórała - psy chodzą w miejscach gdzie od lat chodzą i do cholery muszą w mieście być takie miejsca, a nie wszystko dla dzieciorów :mad: Weszko, oni sie co jakis czas nasz czepiaja (od kilku lat tam jezdze co jakis czas), a najsmieszniejsze jest to, ze najglosniej krzycza ludzie, ktorzy tam nie bywaja i nie widza, ze sprzatamy po swoich psach i ze te nasze potffffory gleboko maja obcych ludzi, bo sie zajmuja same soba :diabloti:. Mudik napisał(a):A Ole wcięło czy co? Tak sie dopinała spotkania a na Polach jej nie było :mad: gassira napisał(a):Olcia w szkole:roll: Mudik napisał(a):A to dalego po nocach pisze ,ale na Polach miała byc no pół godzinki sie spóżniłam ale z tego co pisała to prosiła ,żeby nie rano. Nie było rano gassira napisał(a):dziś jej w ogóle nie było jej zajęcia przesuneli i na 14 musiała pojechać:roll: Mudik napisał(a):Ok to zmieniam kierunek kijkowania na tych co zmienili zajęcia:mad: Magda BARDZO BARDZO Cie przepraszam, ale tak jak Gass pisze, pozmieniali mi nagle :placz::placz::placz:, wsciekla bylam jak nie wiem co i przez to wszystko wyszlo mi z glowy, zeby Ci o tym napisac :oops: - PRZEPRASZAM!!!!!!!!! eria napisał(a):dobry wieczór !! może by tak jakieś foty? BRY :multi: -beda :cool3: malawaszka napisał(a):hahaha obejrzałam filmiki - rewelacja!!! :loveu::loveu::loveu: taka mała pchła Banditka szaleje i wyrywa Nafci brodę :evil_lol: Oj tak tak, po tych zabawach Nafencjusz nie dosc ze brody nie miala, to jeszcze Bangitos pozbawila ja grzywki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Doginka napisał(a):Cześć Olcia:hand: Przyszłam się przywitać po powrocie - ale dopiero jutro będę nadrabiać zaległości, bom śpiąca Dobranoc:hand: Doginko, super ze juz jestes - opowiadaj jak bylo!!!!!!!! Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Spoko, ja zato na Polach spotkałam się z drugą waerszawską mudiczka Kali-9 miesięcy. Jej właścicielki TŻ filmikowała, obiecała dziś wrzucić filmiki na youtube:multi: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Mudik napisał(a):Spoko, ja zato na Polach spotkałam się z drugą waerszawską mudiczka Kali-9 miesięcy. Jej właścicielki TŻ filmikowała, obiecała dziś wrzucić filmiki na youtube:multi: Kali to nie ta mudiczka fortowa? :hmmmm: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Mudik napisał(a):Taaak:multi: no tak mi sie wlasnie zdawalo :cool3: Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Biegające mudi w Polsce to fortowa Kali,Artemisowy Sky i Cavanowskie Sikra,Victor i Deli:lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Jakos nie kojarze tego Sky'a :hmmmm: Quote
WinterGirl Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 gdzie mordki moich czarnych łapek wszytkich oczywiście?! Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='bGirl']gdzie mordki moich czarnych łapek wszytkich oczywiście?! som :cool3: :evil_lol: . Quote
WinterGirl Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 cudowne trio :loveu: ujęcie pt:...w pogoni za szczęściem Quote
LeCoyotte Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 http://images31.fotosik.pl/157/c8cdaec3eac297ab.jpg haha a Bangitos najodwazniejszy, chce dorownac reszcie stajac na 2 lapkach;) Quote
weszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 eria napisał(a):zazdraszczam ogrodu :loveu::loveu: Oj ja też ;) Trójka wspaniała :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='bGirl']cudowne trio :loveu: ujęcie pt:...w pogoni za szczęściem nio a teraz czekam na slicznego czarnego braciszka :multi: [quote name='LeCoyotte']http://images31.fotosik.pl/157/c8cdaec3eac297ab.jpg haha a Bangitos najodwazniejszy, chce dorownac reszcie stajac na 2 lapkach;) bo Ty nic nie wiesz, ona cale zycie mysli, ze jest gigantem :evil_lol: [quote name='eria']zazdraszczam ogrodu :loveu::loveu: z tym ogrodem to ciekawa sprawa jest :evil_lol:, jak ja jestem w nim to i czarna banda tez, ale niech no tylko pojde do domu to one za mna :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='LeCoyotte']http://images31.fotosik.pl/157/c8cdaec3eac297ab.jpg haha a Bangitos najodwazniejszy, chce dorownac reszcie stajac na 2 lapkach;) aj ten trik mamy opanowany i wnaszym duecie zaczynamy z każdym a później chowamy się za większym :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 bGirl napisał(a): aj ten trik mamy opanowany i wnaszym duecie zaczynamy z każdym a później chowamy się za większym :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Jakos nie kojarze tego Sky'a :hmmmm: Bo Sky to szczyl ,miotowy brat Deliego jest u Magdy we Wrocławiu.Magda biega ze szkotką a teraz będzie z nim też. Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Mudik napisał(a):Bo Sky to szczyl ,miotowy brat Deliego jest u Magdy we Wrocławiu.Magda biega ze szkotką a teraz będzie z nim też. No i wszystko jasne dlaczego go nie znam :lol:, ale szczotki tez nie kojarze zupelnie :-o, chyba ze byla na zawodach, na ktorych ja akurat nie bylam :evil_lol:. Quote
weszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ka-Vanga napisał(a): z tym ogrodem to ciekawa sprawa jest :evil_lol:, jak ja jestem w nim to i czarna banda tez, ale niech no tylko pojde do domu to one za mna :evil_lol: A bo to sznaucery są właśnie :loveu: Tzw. "pańcine cyce" :loveu::diabloti: Jak ja gdzieś jadę z moimi i jest ogród to też w nim siedzą jak i ja siedzę. Same nie ma mowy. No Dirki to może jeszcze by posiedziała ale Bunia by weszła z drzwiami za mną :evil_lol: Quote
eria Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 u mnie to samo - wszystko cacy tylko się pańcia nie oddalaj :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Smieszne te nasze sznupy :evil_lol:. Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 bGirl napisał(a):tylko jaki pan(i) taki psiak Hyhyhy, no to pieknie :evil_lol:. Quote
ariss Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 dawaj mi tu szybko te filmiki:mad::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 ni mo :eviltong:, nie wgraly sie jeszcze :evil_lol: Quote
Recommended Posts