ariss Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Hyhy no tak :lol:, ale Ty w ogole nic nie wiesz!!!!!!! Nagonka na Nas i na "Nasze" Pola byla w Wyborszej!!!!!! :mad: jak to??????????????:crazyeye:czemu,dlaczgo i po co?:mad: Quote
Ka-Vanga Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 W necie tez mozna znalezc te artykuly, ja gdzies mialam link do pierwszego - musze poszukac. Generalnie komus przeszkadza, ze te nasze agresory i potfffory, rzucajace sie na ludzi (buahahahaha) sie bawia na Polach :evil_lol:. Quote
ariss Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):W necie tez mozna znalezc te artykuly, ja gdzies mialam link do pierwszego - musze poszukac. Generalnie komus przeszkadza, ze te nasze agresory i potfffory, rzucajace sie na ludzi (buahahahaha) sie bawia na Polach :evil_lol:. co za debil:angryy: Quote
Ka-Vanga Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 gassira napisał(a):co za debil:angryy: Nio i to jakas baba pisala te artykuly, ale teraz mamy niezla polewke na polach jak o tym gadamy :evil_lol:. Quote
ariss Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Nio i to jakas baba pisala te artykuly, ale teraz mamy niezla polewke na polach jak o tym gadamy :evil_lol:. kurrrde wypadłam z towarzystwa i nie wiem o co chodzi:roll::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 gassira napisał(a):kurrrde wypadłam z towarzystwa i nie wiem o co chodzi:roll::evil_lol: Spokojnie, Ania Ci na pewno chetnie naswietli "plan dzialania" ;) hahaha. Choc moze temat juz ucichl, bo nie bylam od czwartu na polach to nie wiem ;). Quote
ariss Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Spokojnie, Ania Ci na pewno chetnie naswietli "plan dzialania" ;) hahaha. Choc moze temat juz ucichl, bo nie bylam od czwartu na polach to nie wiem ;). jutro się podpytam o co chodzi;) Quote
Ka-Vanga Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Mam, znalazlam :cool3:: tak sie zaczelo - http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4936538.html , a potem byly nastepne artykuly - jacy Ci ludzie sa biedni i poszkodowani :evil_lol: ;). Quote
ariss Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Mam, znalazlam :cool3:: tak sie zaczelo - http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4936538.html , a potem byly nastepne artykuly - jacy Ci ludzie sa biedni i poszkodowani :evil_lol: ;). biorę się za czytanie:roll: Quote
Ka-Vanga Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 gassira napisał(a):biorę się za czytanie:roll: przeczytaj sobie tez komentarze - czasem po prostu szkoda slow :shake: Quote
LeCoyotte Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 brry:) wlasnie przeczytalem - niektorych pogielo :roll: Quote
ariss Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 cześć kochana...jak tam na zajęciach????błahahahhaha:evil_lol: Quote
Junka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 hejka :) Ja już dawono czytałam ten artykuł. Tylko współczuje wam jak jakiś nalot straż miejska na wasze psiaki zrobi :angryy: Quote
ariss Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Junka napisał(a):hejka :) Ja już dawono czytałam ten artykuł. Tylko współczuje wam jak jakiś nalot straż miejska na wasze psiaki zrobi :angryy: tam codziennie jest straż i chyba ma ten artykuł tam gdzie my:evil_lol: Quote
Justa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ola - czas spojrzeć prawdzie w oczy - Bangitosa w kaganiec ubierz, na kolczatkę i na łańcuch :diabloti: Quote
Mudik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A Ole wcięło czy co? Tak sie dopinała spotkania a na Polach jej nie było :mad::mad::mad: Quote
eria Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 dobry wieczór !! może by tak jakieś foty? Quote
weszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Junka napisał(a):hejka :) Ja już dawono czytałam ten artykuł. Tylko współczuje wam jak jakiś nalot straż miejska na wasze psiaki zrobi :angryy: gassira napisał(a):tam codziennie jest straż i chyba ma ten artykuł tam gdzie my:evil_lol: To i tak długo mieliście spokój. W Krakowie od lat jest nagonka na psy :angryy: Nigdzie nie można iść normalnie. Robili naloty na najbardziej znanie psie miejsca i wlepiali mandaty. Sama mam wyrok w imieniu RP za "prowadzenie psów bez kontroli" :eviltong::-o bo awantura w parku skończyła się w sądzie :diabloti: Może teraz trochę SM odpuściła bo niewiele wskórała - psy chodzą w miejscach gdzie od lat chodzą i do cholery muszą w mieście być takie miejsca, a nie wszystko dla dzieciorów :mad: Quote
ariss Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Mudik napisał(a):A Ole wcięło czy co? Tak sie dopinała spotkania a na Polach jej nie było :mad::mad::mad: Olcia w szkole:roll: Quote
Mudik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 gassira napisał(a):Olcia w szkole:roll: A to dalego po nocach pisze ,ale na Polach miała byc no pół godzinki sie spóżniłam ale z tego co pisała to prosiła ,żeby nie rano. Nie było rano:roll: Quote
ariss Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Mudik napisał(a):A to dalego po nocach pisze ,ale na Polach miała byc no pół godzinki sie spóżniłam ale z tego co pisała to prosiła ,żeby nie rano. Nie było rano:roll: dziś jej w ogóle nie było jej zajęcia przesuneli i na 14 musiała pojechać:roll: Quote
Mudik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ok to zmieniam kierunek kijkowania na tych co zmienili zajęcia:mad::mad::mad: Quote
malawaszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 hahaha obejrzałam filmiki - rewelacja!!! :loveu::loveu::loveu: taka mała pchła Banditka szaleje i wyrywa Nafci brodę :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cześć Olcia:hand: Przyszłam się przywitać po powrocie - ale dopiero jutro będę nadrabiać zaległości, bom śpiąca:diabloti: Dobranoc:hand: Quote
Recommended Posts