Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hyhy no tak :lol:, ale Ty w ogole nic nie wiesz!!!!!!! Nagonka na Nas i na "Nasze" Pola byla w Wyborszej!!!!!! :mad:

jak to??????????????:crazyeye:czemu,dlaczgo i po co?:mad:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W necie tez mozna znalezc te artykuly, ja gdzies mialam link do pierwszego - musze poszukac. Generalnie komus przeszkadza, ze te nasze agresory i potfffory, rzucajace sie na ludzi (buahahahaha) sie bawia na Polach :evil_lol:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
W necie tez mozna znalezc te artykuly, ja gdzies mialam link do pierwszego - musze poszukac. Generalnie komus przeszkadza, ze te nasze agresory i potfffory, rzucajace sie na ludzi (buahahahaha) sie bawia na Polach :evil_lol:.

co za debil:angryy:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Nio i to jakas baba pisala te artykuly, ale teraz mamy niezla polewke na polach jak o tym gadamy :evil_lol:.

kurrrde wypadłam z towarzystwa i nie wiem o co chodzi:roll::evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
kurrrde wypadłam z towarzystwa i nie wiem o co chodzi:roll::evil_lol:

Spokojnie, Ania Ci na pewno chetnie naswietli "plan dzialania" ;) hahaha.

Choc moze temat juz ucichl, bo nie bylam od czwartu na polach to nie wiem ;).

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Spokojnie, Ania Ci na pewno chetnie naswietli "plan dzialania" ;) hahaha.

Choc moze temat juz ucichl, bo nie bylam od czwartu na polach to nie wiem ;).

jutro się podpytam o co chodzi;)

Posted

Junka napisał(a):
hejka :) Ja już dawono czytałam ten artykuł. Tylko współczuje wam jak jakiś nalot straż miejska na wasze psiaki zrobi :angryy:

tam codziennie jest straż i chyba ma ten artykuł tam gdzie my:evil_lol:

Posted

Junka napisał(a):
hejka :) Ja już dawono czytałam ten artykuł. Tylko współczuje wam jak jakiś nalot straż miejska na wasze psiaki zrobi :angryy:

gassira napisał(a):
tam codziennie jest straż i chyba ma ten artykuł tam gdzie my:evil_lol:

To i tak długo mieliście spokój. W Krakowie od lat jest nagonka na psy :angryy: Nigdzie nie można iść normalnie. Robili naloty na najbardziej znanie psie miejsca i wlepiali mandaty. Sama mam wyrok w imieniu RP za "prowadzenie psów bez kontroli" :eviltong::-o bo awantura w parku skończyła się w sądzie :diabloti: Może teraz trochę SM odpuściła bo niewiele wskórała - psy chodzą w miejscach gdzie od lat chodzą i do cholery muszą w mieście być takie miejsca, a nie wszystko dla dzieciorów :mad:

Posted

gassira napisał(a):
Olcia w szkole:roll:

A to dalego po nocach pisze ,ale na Polach miała byc no pół godzinki sie spóżniłam ale z tego co pisała to prosiła ,żeby nie rano. Nie było rano:roll:

Posted

Mudik napisał(a):
A to dalego po nocach pisze ,ale na Polach miała byc no pół godzinki sie spóżniłam ale z tego co pisała to prosiła ,żeby nie rano. Nie było rano:roll:

dziś jej w ogóle nie było jej zajęcia przesuneli i na 14 musiała pojechać:roll: