Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mudik']Witamy, a tego vlcaka to też widziałam,
a tu już nie chce świsnąć a ładnie prosi:evil_lol:(co mu sznupelek zrobił:roll:)
http://images23.fotosik.pl/162/b33f7d40f90dfe37.jpg
:mdrmed::D:turn-l::turn-l::turn-l:
http://images24.fotosik.pl/163/738ab061c31da3ef.jpg

[quote name='LeCoyotte']brrry
http://images23.fotosik.pl/162/b33f7d40f90dfe37.jpg a jednak sznup sie nie dal:razz:

kolega troche zesztywnial na widok sznupa:lol:

Witanko :loveu:.

Hihi Wilk poczul respekt w stosunku do duuuuuuuuuuuuzo starszej kolezanki :evil_lol:. A szczerze to Magri caly czas kombinowala jakby tu zabrac Nafencji patyczek i tym samym probowala rozne sztuczki :evil_lol: :lol:.

Posted

Mudik napisał(a):
Ogląda:lol:
Wygląda jakby się ze swoim szczeniakiem bawiła,jaka Nafcia delikatna a Bangi się nic a nic nie boi i jak mocno sznura trzyma.Jednak prawda,że duże piesy są delikatniejsze gdy potrzeba w zabawie.:multi::loveu:

Ooooo chociaz Ty jedna :loveu:, a ja sie tyle nawgrywalam :diabloti:.

Bangitos wtedy byla dzieciakiem kompletnym ;). Ale za to jak sie bawi z Lo to juz troszke inaczej jej "delikatnosc" wyglada :evil_lol: :lol:.

Posted

Mudik napisał(a):
Takie małe to to a jakie napastliwe oj będzie sie Bangitka Deliemu podobała:evil_lol::cool3:

Haha no ona sie kochaja raze bawic, teraz to juz Bangitos wytrenowal sie w trzymaniu zabawki :evil_lol:.
No wlasnie, ciekawa az sama estem jak bedzie z Deli, bo ona tak srednio lubuje sie w zabawie z takimi podrostkami hehe, no chyba, ze to jej wlasne, to co innego :evil_lol:.

Posted

gassira napisał(a):
No wreszcie jestem:cool3:pełno wspaniałych fot,ale zdecydowanie czegoś im brakuje...................NAS:loveu::evil_lol:

Hahahahaha, no ba :evil_lol:.Ale juz jezdescie :multi:, tylko pogodam nam sie popsula :placz: :placz: :placz:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahahahaha, no ba :evil_lol:.Ale juz jezdescie :multi:, tylko pogodam nam sie popsula :placz: :placz: :placz:.

oj tam pogoda nam nie groźna:eviltong:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Jak nie grozna :eviltong:,:eviltong: a kto mowil, ze Gass nie chce biegac jak leje :eviltong:.

no bo to wredna baba,ale wyjścia nie ma,bom ja stęskniona:eviltong:

Posted

gassira napisał(a):
no bo to wredna baba,ale wyjścia nie ma,bom ja stęskniona:eviltong:

Hyhy no tak :lol:, ale Ty w ogole nic nie wiesz!!!!!!! Nagonka na Nas i na "Nasze" Pola byla w Wyborszej!!!!!! :mad: