Ka-Vanga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Nafusi sie "nudzi" i bawi sie sniegiem :evil_lol: noooooo wreszcie jestescie :multi:, bo juz nie mialam sie z kim bawic :mad: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 eria napisał(a):tak ja dobrze wiem jak wyglądała bo u nas też błoto nie z tej ziemi i wiem jak mój łoś wyglądał :shake::evil_lol: u nas na szczescie znosnie, ale jak sie rozbawilo towarzystwo i zaczelo biegac i bawic sie, to potem wygladalo jak wygladalo :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 fajowe zdjecia :) i jak tu nie kochac sznaucerow? :D moje male czarne tez tak szaleje na sniegu:) Quote
Ka-Vanga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Bidny łowczarek nie wyrobil na zakrecie ;) haloooooo oddawaj pilke :mad: wreszcie tylko moja :diabloti: ... Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Bidny łowczarek nie wyrobil na zakrecie ;) ... hahaha on przynajmniej biegał a Pepa potrafi wyglebić jak idzie do kuchni bo coś ktoś je :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Ja latam :bigcool: i umiem stac na jednej lapce :evil_lol: i Nafusia ... Quote
Ka-Vanga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 LeCoyotte napisał(a):fajowe zdjecia :) i jak tu nie kochac sznaucerow? :D moje male czarne tez tak szaleje na sniegu:) Nie ma innej opcji - TRZEBA kochac :loveu:. malawaszka napisał(a):hahaha on przynajmniej biegał a Pepa potrafi wyglebić jak idzie do kuchni bo coś ktoś je :evil_lol: Hahaha, a to zdolniach :evil_lol:. Quote
Ka-Vanga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Dwa wachacze buuuuzi ;) kuperki :evil_lol: . Quote
LeCoyotte Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 latajace sznupy:loveu: [quote name='Ka-Vanga']Dwa wachacze dobrze, ze to nie forum motoryzacyjne, bo bym napisal ORT :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='LeCoyotte']latajace sznupy:loveu: cieszem sie, ze siem podobajom ;) [quote name='LeCoyotte']dobrze, ze to nie forum motoryzacyjne, bo bym napisal ORT :evil_lol: hahahaha :eviltong: :evil_lol: Quote
Olusia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Śnieżne fotki :loveu: :loveu: Witamy :grins: Quote
anetta Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Widziałam, wszystko :multi::evil_lol: Edit: Patrz jak zapierdut!! http://media.putfile.com/Slalom-10 Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Faktycznie, na fotkach ciężko rozpoznać co jest co... Kontrast białego sniegu z czarnymi futrami - o, to trzeba dobrze zgrać w aparacie... Jestem taka madra, bo wiem, co to jest "balans bieli", hihihi... pzdr. Pzdr. Quote
Cheritka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Super foteczki, ale ja bym ze strachu umarła, jakbym zobaczyła tyle duuużych piesków obok moich :lol:, to ja już chyba na te Pola z moimi pieskami nie pojadę :shake:. Tylko duże pieski moga się tam dobrze czuć Quote
Ka-Vanga Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='bGirl']Śnieżne witanko [quote name='Olusia']Śnieżne fotki :loveu: :loveu: Witamy :grins: :multi: [quote name='anetta']Widziałam, wszystko :multi::evil_lol: Edit: Patrz jak zapierdut!! http://media.putfile.com/Slalom-10 hoho niezly jest :loveu: [quote name='eria']pustkami tu świeci:cool3: zaraz pustaki, czlowiek sie zapracuje i zaraz mu wytykaja :eviltong: ;) :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Faktycznie, na fotkach ciężko rozpoznać co jest co... Kontrast białego sniegu z czarnymi futrami - o, to trzeba dobrze zgrać w aparacie... Jestem taka madra, bo wiem, co to jest "balans bieli", hihihi... pzdr. Pzdr. to co ja poradze, ze mam taki aparat. Jak jest sloneczko to ok, a jak go nie ma to ciezko o dobra fote :-( [quote name='Cheritka']Super foteczki, ale ja bym ze strachu umarła, jakbym zobaczyła tyle duuużych piesków obok moich :lol:, to ja już chyba na te Pola z moimi pieskami nie pojadę :shake:. Tylko duże pieski moga się tam dobrze czuć no i co ja mam Ci na to odpowiedziec co :eviltong:, na pola przylaza rozne wielkosci psiakow - czy to jamniki czy dogi - potrafia sie swietnie bawic. No i to ze duzy nie znaczy grozny :shake:. Quote
Ka-Vanga Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Ale jestem czysciutka :evil_lol: wilk poluje na sznupa ;) :evil_lol: :loveu: i jeszcze chce patysia rabnac :lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Olusia napisał(a):Witamy :multi: eria napisał(a):dobry wieczorek ! Witam przemilych gosci :multi:. Quote
Ka-Vanga Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Woooow ale extra kolega :loveu: Hej Ty! oddaj moj patycek :evil_lol: i same sznupy :cool3: ... Quote
eria Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ale super sznupiaste foty (u nas trzy sznupy jutro:eviltong:) ten pieprzasty się mi podoba:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 HA, mam aussikowe frisbee :evil_lol: i jeszcze Issa z Hultajem :loveu: . Quote
Ka-Vanga Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 eria napisał(a):ale super sznupiaste foty (u nas trzy sznupy jutro:eviltong:) ten pieprzasty się mi podoba:loveu: Hihi szkoda, ze nie udalo mi sie zrobic mu foty po tym jak sie uwalil w blocku :evil_lol:, wygladal tak slodko :evil_lol:. Quote
Recommended Posts