Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Ciesze sie, ze sie podobaja :loveu: To dalej moja mala lobuzica kochana :multi: i z wieksza zabawcia, ktora podprowadzila cichaczem Nafusi :evil_lol: :lol: ;) ... Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Moje dwie dziewczynki kochane :loveu: Trzy rozbiegane sznupy :loveu: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Zobaczcie jaka jestem grzeczna i slodka :evil_lol: :loveu: . Quote
Justa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 pfi, nie wpadam źle. wpadam ostaje olana. :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Justa napisał(a):pfi, nie wpadam źle. wpadam ostaje olana. :diabloti: WYBACZ :modla:, goooopi :comp26: nie zalaczyl Twojego cytatu i jakos tak wyszlo :evil_lol: :siara:. Quote
malawaszka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 łoooooo i LO się pojawił :loveu: znaczy że już go oskubałaś?? :evil_lol: Quote
Justa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):WYBACZ :modla:, goooopi :comp26: nie zalaczyl Twojego cytatu i jakos tak wyszlo :evil_lol: :siara:. jasne jasne.. tylko winni się tłumaczą :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 malawaszka napisał(a):łoooooo i LO się pojawił :loveu: znaczy że już go oskubałaś?? :evil_lol: NIE, zrobilam glowe i mi sie odechcialo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Justa napisał(a):jasne jasne.. tylko winni się tłumaczą :diabloti: :mad::eviltong: lepiej podziwiaj moje wypociny :evil_lol: Quote
Justa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 podziwiam - 2 normalne futra, jedno skarłowaciałe :razz: biegają w te i we wte z słodziusznymi i rozkosznymi szmatkami :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Justa napisał(a):podziwiam - 2 normalne futra, jedno skarłowaciałe :razz: biegają w te i we wte z słodziusznymi i rozkosznymi szmatkami :diabloti: hahaha czy one takie normalne - no nie wiem - ja bym polemizowala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Justa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):hahaha czy one takie normalne - no nie wiem - ja bym polemizowala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. hhahhha :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 bGirl napisał(a):Witamy czarne brykające nochalki Witaj kochana, tylko Ty dzis o nas pamietalas :calus:. Quote
Ka-Vanga Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 eria napisał(a):a gdzieśta się podziewali ? A po miescie dzis latalam, potem z dziewczynami na Pola M. na dlugasny spacerek, zanim tam dojechalam i wrocilam to troche czasu minelo ;). Potem Lo trzeba bylo wybiegac i znow cos leciec zalatwic hiehie - zapracowany dzien :lol:. Nawet nie chce mi sie fotek obrabiac z dzisiejszego spacerku :evil_lol:. Quote
eria Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Nawet nie chce mi sie fotek obrabiac z dzisiejszego spacerku :evil_lol:. takie rzeczy to Ci nawet do głowy nie powinny przychodzić :shake: Quote
Ka-Vanga Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 eria napisał(a):takie rzeczy to Ci nawet do głowy nie powinny przychodzić :shake: Chyba usne dzis przy tym kompie siedzac nad fotami,zebym jeszcze jakis super sprzecik miala i extra foty,a tu takie popierdulki :evil_lol:. Quote
eria Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 wiesz ja Ci nawet dziś podaruję te foty :evil_lol: ale tylko dlatego że sama miałam zabiegany dzień i padam z nóg i idę zaraz spać :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 eria napisał(a):wiesz ja Ci nawet dziś podaruję te foty :evil_lol: ale tylko dlatego że sama miałam zabiegany dzień i padam z nóg i idę zaraz spać :eviltong: Haha, o dzieki :evil_lol: :eviltong:. Quote
dadiii Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 siemka!!!! super foteczki oni sie chyba bawia wszystkim co im sie pod pysk wpakuje no nie ?? :D:D:D Quote
eria Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 no ale teraz możesz już wkleić te foty ! Quote
Ka-Vanga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='dadiii']siemka!!!! super foteczki oni sie chyba bawia wszystkim co im sie pod pysk wpakuje no nie ?? :D:D:D Nio, one kochaja sie bawic i brykac :loveu: [quote name='eria']no ale teraz możesz już wkleić te foty ! zgodnie z zyczeniem wklejam fotki :cool3: hihi jak zwykle moje szalone :evil_lol: - Bangi "zagryza" Nafusie :evil_lol: Ty mala co Ty robisz :stupid: ptica tez sie przygladala z duzym zainteresowaniem :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 eria napisał(a):ale mała fajne podskoki robi:evil_lol: Byla cala happy ze snieg jest, a dzis juz sniegu nie bylo, ale za to bylo blotko i Nafencja wygladala "cudnie" :evil_lol::loveu:;). Quote
eria Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tak ja dobrze wiem jak wyglądała bo u nas też błoto nie z tej ziemi i wiem jak mój łoś wyglądał :shake::evil_lol: Quote
Recommended Posts