Ka-Vanga Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka']o WOW ale śliczna!!! :loveu::loveu::loveu: :sweetCyb: [quote name='Olusia']Hej :multi: Fajne zabawowe fotki :loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/143/56a03543841876fb.jpg Super wyrko :cool3::loveu: Hej hej, kiedy aparacik bedzie dzialal :loveu: [quote name='LeCoyotte']siostra czy corka-czy to wazne?:eviltong: wazne ze rodzina;) BARDZO wazne :diabloti: :eviltong: [quote name='LeCoyotte']a komus wypomnialem?:diabloti: [quote name='Justa']owszem. a jeszcze zdarzało się wypomnieć jajowatość i krzywość nosa :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Mudik']Piękna ale mama ma chyba idealniejszą górną linię, a te łapki kolumienki super. Ona mieszka gdzieś za granicą? To ta którą widziałam osobiście? Ona ma super gorna linie i co wazne uwielbia sie pokazywac :loveu: - moja mala showmanka ;) :evil_lol:. A mieszka w Danii, w Polsce zostal tylko jeden piesek z calego miotu. Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ka-Vanga napisał(a): Ona ma super gorna linie i co wazne uwielbia sie pokazywac :loveu: - moja mala showmanka ;) :evil_lol:. A mieszka w Danii, w Polsce zostal tylko jeden piesek z calego miotu. A gdzie napisałam,że nie ma? Napisałam,ze Bangi ma idealniejszą,znaczy mi się bardziej podoba.wniosek obie mają doskonałą. Ale Bangi ma widać to coś. A córeczka piękna:loveu: Quote
Olusia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ka-Vanga napisał(a): Hej hej, kiedy aparacik bedzie dzialal :loveu: Nie wiem niestety :shake::-( Quote
eria Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Bangitkowa córeczka przepiękna ! :loveu::loveu: mimo że miniatura :diabloti::diabloti: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ola Bandziorska córunia super :loveu:- ciekawe, czy Gordonowi wyszłyby takie słupki?:razz: Pogadam troszkę i idę spać, bo jutro wyjeżdżamy do Zakopca - ja prowadzę - odebrałam w poniedziałek prawko:multi::multi::multi: - ale to już wiesz ( chwalipięta jestem) Quote
Olusia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ka-Vanga - wysłałam Ci zaproszenie na gronie :grins: Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Mudik']A gdzie napisałam,że nie ma? Napisałam,ze Bangi ma idealniejszą,znaczy mi się bardziej podoba.wniosek obie mają doskonałą. Ale Bangi ma widać to coś. A córeczka piękna:loveu: Musialabys na zywo zobaczyc tego malucha ;). Ale ciesze sie, ze Ci sie moj kochany Bangitos podoba :multi::multi::multi:, no i mala poszla w slady mamy i tez agility trenuje :loveu:. [quote name='eria']Bangitkowa córeczka przepiękna ! :loveu::loveu: mimo że miniatura :diabloti::diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Doginka']Ola Bandziorska córunia super :loveu:- ciekawe, czy Gordonowi wyszłyby takie słupki?:razz: Pogadam troszkę i idę spać, bo jutro wyjeżdżamy do Zakopca - ja prowadzę - odebrałam w poniedziałek prawko:multi::multi::multi: - ale to już wiesz ( chwalipięta jestem) Na pewno by wyszly slupeczki :multi:. Ta mala ma kupe klaka, juz teraz wiecej niz mama, wiec u niej to latwizna takie zrobic, ale przeciez Gordon tez ma duzo futerka na lapkach :loveu:. Baw sie dobrze i uwazaj na drodze!!!!!! Aaaaa i mnostwo fot porob :multi:. [quote name='Olusia']Ka-Vanga - wysłałam Ci zaproszenie na gronie :grins: Juz odebralam i dodalam :loveu: :loveu: :loveu:. A teraz ide sie brac za wczorajsze fotencje :cool3:. Quote
WinterGirl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 I.L.all pics latające i te mokre, jednym słowe kocham wszytkie czarne potforaki :loveu: nie udało się jednym :eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Oj, chyba nici z naszego wspólnego wypadu na Pola... Tych parę dni wolnego mineło, a ja mam jeszcze tyle do załatwienia.... nie dam rady... Może jak już troszkę cieplej się zrobi, bo moje babaski, to takie bardziej słoneczkowe sa... Pzdr. Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='bGirl']I.L.all pics latające i te mokre, jednym słowe kocham wszytkie czarne potforaki :loveu: nie udało się jednym :eviltong: WItam nowego goscia :multi: :loveu:, mam nadzieje, ze bedziesz do nas czesto zagladac :cool3:. [quote name='Asiaczek']Oj, chyba nici z naszego wspólnego wypadu na Pola... Tych parę dni wolnego mineło, a ja mam jeszcze tyle do załatwienia.... nie dam rady... Może jak już troszkę cieplej się zrobi, bo moje babaski, to takie bardziej słoneczkowe sa... Pzdr. :placz::placz::placz:, zmarzluchy :eviltong:. To niecierpliwie czekam na cieple dni i wtedy nie dam Ci spokoju :cool3:. Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Jak mus, to mus!:lol: Pzdr. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To lecim z fotami: no pobaw sie ze mna buraku Ty jeden :mad: nooooo wreszcie :diabloti: ... Quote
despera Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ooo jakie cuda:loveu: Dwa czarnuchy, czy jest coś piękniejszego?:loveu: http://images33.fotosik.pl/144/e0bf4cc50379dcfa.jpg śliczna puchata kuleczka:loveu::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Siem zmeczylem to siem napije łeeeeeee tu jest wszedzie lod :placz:, jak mam sie napic :placz: udalo sie :cool3: :diabloti: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Maly oszolom :evil_lol: :loveu: ... Quote
Mudik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Sprytny chłopak a tu jaka synchronizacja niemalże, http://images27.fotosik.pl/159/c1929701c20cc110.jpg P.S Deli też ma fotencje w ruchu(zmówiłyście się z Ulą czy jak:cool3:) Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='despera']Ooo jakie cuda:loveu: Dwa czarnuchy, czy jest coś piękniejszego?:loveu: http://images33.fotosik.pl/144/e0bf4cc50379dcfa.jpg śliczna puchata kuleczka:loveu::evil_lol: Czesc kochana :multi:. Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Mudik']Sprytny chłopak a tu jaka synchronizacja niemalże, http://images27.fotosik.pl/159/c1929701c20cc110.jpg P.S Deli też ma fotencje w ruchu(zmówiłyście się z Ulą czy jak:cool3:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moje to prawie zawsze w ruchu :diabloti: ;) to lece zobaczyc malego Quote
eria Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 http://images23.fotosik.pl/159/b56cbbdc5c19f8d7.jpg boskie !! dwa rozbiegane olbrzymiaste:loveu: Quote
Cheritka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 O kurcze a co to ?????? http://images25.fotosik.pl/158/a2225e1a73cdf3ea.jpg czyżby nóżkę komuś urwał ???????? Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Cheritka']O kurcze a co to ?????? http://images25.fotosik.pl/158/a2225e1a73cdf3ea.jpg czyżby nóżkę komuś urwał ???????? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dadiii Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 siemka!!! dziekujemy za odwiedzinki i zyczonka :D:DD:D:D Quote
Mudik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ka-Vanga napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moje to prawie zawsze w ruchu :diabloti: ;) to lece zobaczyc malego Chyba znów odłożymy spacerek bo... wpadłabym ale potem jadę od razu do Uli .Niby no problem ale jadę też z Viciem.Vi nie przepada za psami kiedy mały jest z nim nie podchodzi do innych psów bo Vi je odgania to i mały się boi.Dlatego poznawać nowe piesy możemy sami.A nie wyrobię się odstawić psy z treningu zawieść małego na Pola wrócic po Vica i dotrzeć do Uli w przedziale 12-14. Nie mam odrzutowca:shake:. Chyba ,że na 8.30 w poniedziałek,przed treningiem jutro nie dam rady bo się znów spóźnię:roll::shake: Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 dadiii napisał(a):siemka!!! dziekujemy za odwiedzinki i zyczonka :D:DD:D:D Witaj Dadiii :multi:, milo ze wpadlas :multi: i jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Psotki :multi:. Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Mudik napisał(a):Chyba znów odłożymy spacerek bo... wpadłabym ale potem jadę od razu do Uli .Niby no problem ale jadę też z Viciem.Vi nie przepada za psami kiedy mały jest z nim nie podchodzi do innych psów bo Vi je odgania to i mały się boi.Dlatego poznawać nowe piesy możemy sami.A nie wyrobię się odstawić psy z treningu zawieść małego na Pola wrócic po Vica i dotrzeć do Uli w przedziale 12-14. Nie mam odrzutowca:shake:. Chyba ,że na 8.30 w poniedziałek,przed treningiem jutro nie dam rady bo się znów spóźnię:roll::shake: No dopsze :eviltong:, ale niech mi to bedzie ostatni raz :eviltong: :evil_lol: :mad:. Quote
Recommended Posts