Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']o WOW ale śliczna!!! :loveu::loveu::loveu:

:sweetCyb:

[quote name='Olusia']Hej :multi:

Fajne zabawowe fotki :loveu::loveu:

http://images31.fotosik.pl/143/56a03543841876fb.jpg
Super wyrko :cool3::loveu:

Hej hej, kiedy aparacik bedzie dzialal :loveu:

[quote name='LeCoyotte']siostra czy corka-czy to wazne?:eviltong: wazne ze rodzina;)

BARDZO wazne :diabloti: :eviltong:

[quote name='LeCoyotte']a komus wypomnialem?:diabloti:

[quote name='Justa']owszem.
a jeszcze zdarzało się wypomnieć jajowatość i krzywość nosa :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Mudik']Piękna ale mama ma chyba idealniejszą górną linię, a te łapki kolumienki super.
Ona mieszka gdzieś za granicą? To ta którą widziałam osobiście?
Ona ma super gorna linie i co wazne uwielbia sie pokazywac :loveu: - moja mala showmanka ;) :evil_lol:. A mieszka w Danii, w Polsce zostal tylko jeden piesek z calego miotu.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

Ona ma super gorna linie i co wazne uwielbia sie pokazywac :loveu: - moja mala showmanka ;) :evil_lol:. A mieszka w Danii, w Polsce zostal tylko jeden piesek z calego miotu.

A gdzie napisałam,że nie ma? Napisałam,ze Bangi ma idealniejszą,znaczy mi się bardziej podoba.wniosek obie mają doskonałą. Ale Bangi ma widać to coś. A córeczka piękna:loveu:

Posted

Ola Bandziorska córunia super :loveu:- ciekawe, czy Gordonowi wyszłyby takie słupki?:razz:
Pogadam troszkę i idę spać, bo jutro wyjeżdżamy do Zakopca - ja prowadzę - odebrałam w poniedziałek prawko:multi::multi::multi: - ale to już wiesz ( chwalipięta jestem)

Posted

[quote name='Mudik']A gdzie napisałam,że nie ma? Napisałam,ze Bangi ma idealniejszą,znaczy mi się bardziej podoba.wniosek obie mają doskonałą. Ale Bangi ma widać to coś. A córeczka piękna:loveu:

Musialabys na zywo zobaczyc tego malucha ;). Ale ciesze sie, ze Ci sie moj kochany Bangitos podoba :multi::multi::multi:, no i mala poszla w slady mamy i tez agility trenuje :loveu:.

[quote name='eria']Bangitkowa córeczka przepiękna ! :loveu::loveu: mimo że miniatura :diabloti::diabloti:

[quote name='Doginka']Ola Bandziorska córunia super :loveu:- ciekawe, czy Gordonowi wyszłyby takie słupki?:razz:
Pogadam troszkę i idę spać, bo jutro wyjeżdżamy do Zakopca - ja prowadzę - odebrałam w poniedziałek prawko:multi::multi::multi: - ale to już wiesz ( chwalipięta jestem)

Na pewno by wyszly slupeczki :multi:. Ta mala ma kupe klaka, juz teraz wiecej niz mama, wiec u niej to latwizna takie zrobic, ale przeciez Gordon tez ma duzo futerka na lapkach :loveu:.
Baw sie dobrze i uwazaj na drodze!!!!!! Aaaaa i mnostwo fot porob :multi:.

[quote name='Olusia']Ka-Vanga - wysłałam Ci zaproszenie na gronie :grins:
Juz odebralam i dodalam :loveu: :loveu: :loveu:.

A teraz ide sie brac za wczorajsze fotencje :cool3:.

Posted

Oj, chyba nici z naszego wspólnego wypadu na Pola... Tych parę dni wolnego mineło, a ja mam jeszcze tyle do załatwienia.... nie dam rady...

Może jak już troszkę cieplej się zrobi, bo moje babaski, to takie bardziej słoneczkowe sa...
Pzdr.

Posted

[quote name='bGirl']

I.L.all pics

latające i te mokre,
jednym słowe kocham wszytkie czarne potforaki :loveu:
nie udało się jednym :eviltong:

WItam nowego goscia :multi: :loveu:, mam nadzieje, ze bedziesz do nas czesto zagladac :cool3:.

[quote name='Asiaczek']Oj, chyba nici z naszego wspólnego wypadu na Pola... Tych parę dni wolnego mineło, a ja mam jeszcze tyle do załatwienia.... nie dam rady...

Może jak już troszkę cieplej się zrobi, bo moje babaski, to takie bardziej słoneczkowe sa...
Pzdr.
:placz::placz::placz:, zmarzluchy :eviltong:. To niecierpliwie czekam na cieple dni i wtedy nie dam Ci spokoju :cool3:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak mus, to mus!:lol:
Pzdr.

To lecim z fotami:

no pobaw sie ze mna buraku Ty jeden :mad:

nooooo wreszcie :diabloti:

...

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

moje to prawie zawsze w ruchu :diabloti: ;)

to lece zobaczyc malego

Chyba znów odłożymy spacerek bo... wpadłabym ale potem jadę od razu do Uli .Niby no problem ale jadę też z Viciem.Vi nie przepada za psami kiedy mały jest z nim nie podchodzi do innych psów bo Vi je odgania to i mały się boi.Dlatego poznawać nowe piesy możemy sami.A nie wyrobię się odstawić psy z treningu zawieść małego na Pola wrócic po Vica i dotrzeć do Uli w przedziale 12-14. Nie mam odrzutowca:shake:. Chyba ,że na 8.30 w poniedziałek,przed treningiem jutro nie dam rady bo się znów spóźnię:roll::shake:

Posted

dadiii napisał(a):
siemka!!!
dziekujemy za odwiedzinki i zyczonka :D:DD:D:D

Witaj Dadiii :multi:, milo ze wpadlas :multi: i jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Psotki :multi:.

Posted

Mudik napisał(a):
Chyba znów odłożymy spacerek bo... wpadłabym ale potem jadę od razu do Uli .Niby no problem ale jadę też z Viciem.Vi nie przepada za psami kiedy mały jest z nim nie podchodzi do innych psów bo Vi je odgania to i mały się boi.Dlatego poznawać nowe piesy możemy sami.A nie wyrobię się odstawić psy z treningu zawieść małego na Pola wrócic po Vica i dotrzeć do Uli w przedziale 12-14. Nie mam odrzutowca:shake:. Chyba ,że na 8.30 w poniedziałek,przed treningiem jutro nie dam rady bo się znów spóźnię:roll::shake:

No dopsze :eviltong:, ale niech mi to bedzie ostatni raz :eviltong: :evil_lol: :mad:.