Ka-Vanga Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Bardzo dziekuje za mile slowa odnosnie zdjec :loveu:! [quote name='ariss']o PSuciu Koff już wszystko odde mnie wiesz;) a ta fota jest super:multi: http://1.1.1.3/bmi/i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Rewa%202009/zmniejszone_DSC_9856.jpg ciesze sie, ze sie podoba :grins: [quote name='Justa']No nic nie poradzę, że kocham Twoje psy :loveu: :multi: O gustach się nie dyskutuje.. :cool3: :loveu: [quote name='Justa']Ola, masz może jakieś aktualne fotki tej pomarańczowej dziewczynki z ostatnieg miotu? [quote name='ariss']Ona jest teraz łysolkiem wyskubanym chyba;-) zgadza sie mam zdjecie lysolka, ale to nie ja robilam fotke i nie tylko ona jest na tym zdjeciu, wiec nie wiem czy moge ja tu wstawic ... [quote name='anetta']Przyszłam z przypominajką :evil_lol::evil_lol: Ładnie obcięłaś sobie rączkę :evil_lol: :eviltong: melduje, ze w hurtowni nie bylo zielonych pilek, mam w domu nowiutkie: pomaranczowa i czerwona (ta w ksztalcie pilki do rugby), wiec jesli bedziesz chciala to prosze bardzo, a jesli jednak chcesz zielona to moze w przyszlosci beda. Quote
anetta Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Już się napaliłam na tą zieloną :evil_lol: :eviltong: Poczekam, spoko. A może ja gdzieś wcześniej znajdę...:niewiem: Quote
ariss Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 OLCIA BRAWA ZA CUDNY DEBIUT KOFF:multi::multi::multi::laola::drinka::cunao::drink1: Quote
ewka i haker Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 widzę ze chyba pierwsza wystawa za wami z sukcesem wiec gratuluje:loveu::loveu: może coś więcej na ten temat:lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ooooooooooo, Kofee zadebiutowała i jak widzę z sukcesem:multi::loveu: Wielkie gratulacje:multi::multi::multi: Quote
ariss Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 i to z wielkim:multi:nie wytrzymam, musze powiedzieć z Ole bo mnie skręci:evil_lol: BIS PUPPY 2:multi: Quote
weszka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Suuuper :multi: Ale co w tym dziwnego :razz: skoro Koff powala urodą :loveu: Quote
Doginka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dziś Ola z małą znowu odniosła sukces - GRATULUJĘ OLA Quote
asher Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ależ śliczna dziewuszka! :loveu: Gratuluję! :klacz: Quote
Bzikowa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Gratulacje! Słodka mini-Bangita :evil_lol::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Dawno mnie nie bylo, ale juz jestem ;) (mam nadzieje, ze nas nie zapomnieliscie :grins:). Dzieki ogromne za wszystkie gratulacje i mile slowa!!!!!! I dzieki Doginko za zdjecia. Mam jeszcze troche zaleglych zdjec z wyjazdu nad morze: z moim mutterkiem :grins: ... Quote
Ka-Vanga Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 kto rozrozni na ktorym zdjeciu jest Koffulka, a na ktorym Bangitka wydrapana broda :mad: ... Quote
Bzikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Foty jak zwykle... - :mdleje: super uchwycone momenty Ka-Vanga napisał(a): kto rozrozni na ktorym zdjeciu jest Koffulka, a na ktorym Bangitka mnie się coś wydaje , że na pierwszym Bangita ;););) Quote
Ka-Vanga Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Bzikowa']Foty jak zwykle... - :mdleje: super uchwycone momenty :buzi: mnie się coś wydaje , że na pierwszym Bangita ;););) :klacz: jeszcze mam Bezikowe zdjecia z Kozienic, ale jakos zabrac sie do nich nie moge :roll: Quote
eria Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 skok na tle zachodu mnie powalił !!!! :loveu::loveu: wszytkie zdjęcia są obrzydliwie doskonałe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Rewa%202009/zmniejszone_DSC_1796.jpg fajna ta fota:p Quote
ariss Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Rewa%202009/zmniejszone_DSC_0449.jpg świetne:crazyeye::loveu: i to z badylem tez superowe:loveu::loveu::loveu: a co do zachodu to juz się nie wypowiadam:eviltong::loveu: Quote
Recommended Posts