Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to przyjezdzaj do nas, pobawia sie i fotki porobimy .

heh gdyby to było takie łatwe jak łatwo to napisać.....:loveu: no ale może kiedyś:)

A kolejne zdjęcia super i ja chyba też wole te szaleńcze, mimo, że w wystawowych prezentuje się również bosko:)

a jak tam Ola - biegasz dalej z Bangitą w agility? pytam bo my wlasnie z Denisem jesteśmy na etapie totalnego bzika na tym punkcie a wiem, że ty z Bangi też swego czasu biegałaś i to nawet z niezłymi wynikami:)

Posted

Dziewczyny są rewelacyjne :loveu::loveu:

Co za postawa w tak młodym wieku, fiuu fiu :cool3: Brawo.

Ka-Vanga napisał(a):
Dzieki, ciesze sie, ze sie podoba ten maly urwis :multi:. Pilke kupilam chyba w hurtowni EURO ZOO, jak bede za jakis czas to moge Ci kupic :razz:.

:)))
Bardzo chętnie. Ta zielona jest czaderska :evil_lol: I taką chciałabym kupić.
Może na Warszawską doczekam :evil_lol::evil_lol: Bo pewnie wcześniej się nie zobaczymy. Daj wcześniej znać to wyślę Ci kasę :p

Posted

ewka i haker napisał(a):
Ola zaniedbała agility:evil_lol:

wlasnie ola dopiero na puchar jedziecie?
czy cos wczesniej?

Oj to nieładnie, że zaniedbała, a mówiąc puchar masz na myśli lipcowy w zabrzu;>? To stosunkowo blisko mnie i wlasnie też mam zamiar być, jeśli nie startować to chociaz w roli fotografa:)

Posted

madzior_ka napisał(a):
heh gdyby to było takie łatwe jak łatwo to napisać.....:loveu: no ale może kiedyś

A kolejne zdjęcia super i ja chyba też wole te szaleńcze, mimo, że w wystawowych prezentuje się również bosko

a jak tam Ola - biegasz dalej z Bangitą w agility? pytam bo my wlasnie z Denisem jesteśmy na etapie totalnego bzika na tym punkcie a wiem, że ty z Bangi też swego czasu biegałaś i to nawet z niezłymi wynikami:)

Ano biegalam, potem studia podyplomowe, choroba Nafuli, rozne wyjazdy i nie bardzo mialam kiedy trenowac ... :roll:, mam nadzieje, ze niebawem powrocimy do treningow :).

Super, ze trenujecie - oby tak dalej!!!!!

Doginka napisał(a):
Wilk morski:crazyeye::diabloti::loveu:

http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Rewa%202009/zmniejszone_DSC_9709.jpg
Ola jestem zakochana w Twoim czarnym maleństwie:loveu:

milo mi :grins:

anetta napisał(a):
Dziewczyny są rewelacyjne :loveu:

Co za postawa w tak młodym wieku, fiuu fiu :cool3: Brawo.

Cytat:
Napisał Ka-Vanga
Dzieki, ciesze sie, ze sie podoba ten maly urwis :multi:. Pilke kupilam chyba w hurtowni EURO ZOO, jak bede za jakis czas to moge Ci kupic.

:smile:))
Bardzo chętnie. Ta zielona jest czaderska :evil_lol: I taką chciałabym kupić.
Może na Warszawską doczekam :evil_lol: Bo pewnie wcześniej się nie zobaczymy. Daj wcześniej znać to wyślę Ci kasę

Z ta postawa to jest tak roznie - moment stoi, a za chwile juz woli robic co innego :evil_lol:.

Dopsze postaram sie kupic pile dla Ciebie, a najlepiej jakbys mi przypominala co jakis czas to wtedy na pewno nie wyleci mi z glowy :lol:. Kase oddasz jak Ci dam pilke.

LeCoyotte napisał(a):
http://i294.photobucket.com/albums/m...e_DSC_9489.jpg dopiero 5 miesięcy, a już się tak pieknie prezentuje:p ciekawe co będzie za rok;-)

jak juz pisalam Anecie - z tym staniem to tak roznie :evil_lol:

weszka napisał(a):
Cóż za uroda :crazyeye::loveu:

dziekujemy :oops:

Justa napisał(a):
Ola, Twoje psy są tak rewelacyjnie proporcjonalne :loveu:
Jakbym kiedyś miała brać miniaturę, to tylko od Ciebie :diabloti:

dzieki za mile slowa :loveu: - sa lepsze hodowle - nooooo, chyba, ze chcesz takiego oszoloma to zapraszam :evil_lol:

ewka i haker napisał(a):
Ola zaniedbała agility

wlasnie ola dopiero na puchar jedziecie?
czy cos wczesniej?

madzior_ka napisał(a):
Oj to nieładnie, że zaniedbała, a mówiąc puchar masz na myśli lipcowy w zabrzu;>? To stosunkowo blisko mnie i wlasnie też mam zamiar być, jeśli nie startować to chociaz w roli fotografa:)

Ewie chodzi o Puchar Ras, ale nie wiem czy wystartujemy, bo Bangi nie trenowala ponad rok juz :roll:

Posted

ariss napisał(a):
Bardzo mi się podoba na 1 ustawianej focie:loveu::loveu::loveu:

a co powiesz na to (obcielam ja sobie w PSie:lol:):

jeszcze kilka zdjec z wyjazdu, jak pozmniejszam reszte to bedzie wiecej ;):

raaaaaany, ta mala znowu szaleje :shake: :evil_lol:

.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
dzieki za mile slowa :loveu: - sa lepsze hodowle - nooooo, chyba, ze chcesz takiego oszoloma to zapraszam :evil_lol:

No nic nie poradzę, że kocham Twoje psy :loveu: :multi:
O gustach się nie dyskutuje.. :cool3:

Ola, masz może jakieś aktualne fotki tej pomarańczowej dziewczynki z ostatnieg miotu?

Posted

Justa napisał(a):

Ola, masz może jakieś aktualne fotki tej pomarańczowej dziewczynki z ostatnieg miotu?

Ona jest teraz łysolkiem wyskubanym chyba;)