Ka-Vanga Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='ewka i haker']Ola dawaj zdjecie:eviltong::evil_lol: sie robi ;) :cool3: Koffusia 5 i 3/4 miesiaca Quote
Ka-Vanga Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='ewka i haker']ooo jak ladnie:cool3::loveu::loveu: :buzi: a chwile pozniej Koffee wygladala tak ... :evil_lol: szalenstwa z mama :loveu: Quote
ewka i haker Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 o ja wole takie szalone niz wystawowe:loveu::loveu: Quote
madzior_ka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 to przyjezdzaj do nas, pobawia sie i fotki porobimy . heh gdyby to było takie łatwe jak łatwo to napisać.....:loveu: no ale może kiedyś:) A kolejne zdjęcia super i ja chyba też wole te szaleńcze, mimo, że w wystawowych prezentuje się również bosko:) a jak tam Ola - biegasz dalej z Bangitą w agility? pytam bo my wlasnie z Denisem jesteśmy na etapie totalnego bzika na tym punkcie a wiem, że ty z Bangi też swego czasu biegałaś i to nawet z niezłymi wynikami:) Quote
Doginka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Wilk morski:crazyeye::diabloti::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Rewa%202009/zmniejszone_DSC_9709.jpg Ola jestem zakochana w Twoim czarnym maleństwie:loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dziewczyny są rewelacyjne :loveu::loveu: Co za postawa w tak młodym wieku, fiuu fiu :cool3: Brawo. Ka-Vanga napisał(a):Dzieki, ciesze sie, ze sie podoba ten maly urwis :multi:. Pilke kupilam chyba w hurtowni EURO ZOO, jak bede za jakis czas to moge Ci kupic :razz:. :))) Bardzo chętnie. Ta zielona jest czaderska :evil_lol: I taką chciałabym kupić. Może na Warszawską doczekam :evil_lol::evil_lol: Bo pewnie wcześniej się nie zobaczymy. Daj wcześniej znać to wyślę Ci kasę :p Quote
ariss Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Bardzo mi się podoba na 1 ustawianej focie:loveu::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Rewa%202009/postawa/zmniejszone_DSC_9489.jpg dopiero 5 miesięcy, a już się tak pieknie prezentuje:p ciekawe co będzie za rok;) Quote
Justa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ola, Twoje psy są tak rewelacyjnie proporcjonalne :loveu: Jakbym kiedyś miała brać miniaturę, to tylko od Ciebie :diabloti: Quote
ewka i haker Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ola zaniedbała agility:evil_lol: wlasnie ola dopiero na puchar jedziecie? czy cos wczesniej? Quote
madzior_ka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ewka i haker napisał(a):Ola zaniedbała agility:evil_lol: wlasnie ola dopiero na puchar jedziecie? czy cos wczesniej? Oj to nieładnie, że zaniedbała, a mówiąc puchar masz na myśli lipcowy w zabrzu;>? To stosunkowo blisko mnie i wlasnie też mam zamiar być, jeśli nie startować to chociaz w roli fotografa:) Quote
Ka-Vanga Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 madzior_ka napisał(a):heh gdyby to było takie łatwe jak łatwo to napisać.....:loveu: no ale może kiedyś A kolejne zdjęcia super i ja chyba też wole te szaleńcze, mimo, że w wystawowych prezentuje się również bosko a jak tam Ola - biegasz dalej z Bangitą w agility? pytam bo my wlasnie z Denisem jesteśmy na etapie totalnego bzika na tym punkcie a wiem, że ty z Bangi też swego czasu biegałaś i to nawet z niezłymi wynikami:) Ano biegalam, potem studia podyplomowe, choroba Nafuli, rozne wyjazdy i nie bardzo mialam kiedy trenowac ... :roll:, mam nadzieje, ze niebawem powrocimy do treningow :). Super, ze trenujecie - oby tak dalej!!!!! Doginka napisał(a):Wilk morski:crazyeye::diabloti::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Rewa%202009/zmniejszone_DSC_9709.jpg Ola jestem zakochana w Twoim czarnym maleństwie:loveu: milo mi :grins: anetta napisał(a):Dziewczyny są rewelacyjne :loveu: Co za postawa w tak młodym wieku, fiuu fiu :cool3: Brawo. Cytat: Napisał Ka-Vanga Dzieki, ciesze sie, ze sie podoba ten maly urwis :multi:. Pilke kupilam chyba w hurtowni EURO ZOO, jak bede za jakis czas to moge Ci kupic. :smile:)) Bardzo chętnie. Ta zielona jest czaderska :evil_lol: I taką chciałabym kupić. Może na Warszawską doczekam :evil_lol: Bo pewnie wcześniej się nie zobaczymy. Daj wcześniej znać to wyślę Ci kasę Z ta postawa to jest tak roznie - moment stoi, a za chwile juz woli robic co innego :evil_lol:. Dopsze postaram sie kupic pile dla Ciebie, a najlepiej jakbys mi przypominala co jakis czas to wtedy na pewno nie wyleci mi z glowy :lol:. Kase oddasz jak Ci dam pilke. LeCoyotte napisał(a):http://i294.photobucket.com/albums/m...e_DSC_9489.jpg dopiero 5 miesięcy, a już się tak pieknie prezentuje:p ciekawe co będzie za rok;-) jak juz pisalam Anecie - z tym staniem to tak roznie :evil_lol: weszka napisał(a):Cóż za uroda :crazyeye::loveu: dziekujemy :oops: Justa napisał(a):Ola, Twoje psy są tak rewelacyjnie proporcjonalne :loveu: Jakbym kiedyś miała brać miniaturę, to tylko od Ciebie :diabloti: dzieki za mile slowa :loveu: - sa lepsze hodowle - nooooo, chyba, ze chcesz takiego oszoloma to zapraszam :evil_lol: ewka i haker napisał(a):Ola zaniedbała agility wlasnie ola dopiero na puchar jedziecie? czy cos wczesniej? madzior_ka napisał(a):Oj to nieładnie, że zaniedbała, a mówiąc puchar masz na myśli lipcowy w zabrzu;>? To stosunkowo blisko mnie i wlasnie też mam zamiar być, jeśli nie startować to chociaz w roli fotografa:) Ewie chodzi o Puchar Ras, ale nie wiem czy wystartujemy, bo Bangi nie trenowala ponad rok juz :roll: Quote
Ka-Vanga Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 ariss napisał(a):Bardzo mi się podoba na 1 ustawianej focie:loveu::loveu::loveu: a co powiesz na to (obcielam ja sobie w PSie:lol:): jeszcze kilka zdjec z wyjazdu, jak pozmniejszam reszte to bedzie wiecej ;): raaaaaany, ta mala znowu szaleje :shake: :evil_lol: . Quote
ariss Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 o PSuciu Koff już wszystko odde mnie wiesz;) a ta fota jest super:multi: http://1.1.1.3/bmi/i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Rewa%202009/zmniejszone_DSC_9856.jpg Quote
weszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Obcięta Koff nieeee :shake: Naturalna taaaak :loveu: Quote
Justa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ka-Vanga napisał(a):dzieki za mile slowa :loveu: - sa lepsze hodowle - nooooo, chyba, ze chcesz takiego oszoloma to zapraszam :evil_lol: No nic nie poradzę, że kocham Twoje psy :loveu: :multi: O gustach się nie dyskutuje.. :cool3: Ola, masz może jakieś aktualne fotki tej pomarańczowej dziewczynki z ostatnieg miotu? Quote
ariss Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Justa napisał(a): Ola, masz może jakieś aktualne fotki tej pomarańczowej dziewczynki z ostatnieg miotu? Ona jest teraz łysolkiem wyskubanym chyba;) Quote
Justa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ariss napisał(a):Ona jest teraz łysolkiem wyskubanym chyba;) Mnie to nie przeszkadza :cool3: Quote
Doginka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jesssssssuuuuuuu, ale cudo skopiowane w PSie:crazyeye::loveu::loveu: Jednak kopiowany sznup ma klasę:loveu::loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Coffy naturalna lepsza:loveu::loveu: wole takie niz cięte:lol: Quote
eria Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Rewa%202009/zmniejszone_DSC_9982.jpg ta fota jest zachwycająca :loveu::loveu: też wolę Koff naturalną :loveu: Quote
anetta Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Przyszłam z przypominajką :evil_lol::evil_lol: Ładnie obcięłaś sobie rączkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts