Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ariss napisał(a):
jak to kiedy:diabloti:jak tylko wrócisz:razz:jakoś wybacze Ci, że mnie tak zostawiłaś:eviltong:

hahaha pakuj Gass i przyjezdzaj :evil_lol:

eria napisał(a):
http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_7547.jpg
wreszcie pojawiła się Naf :loveu:

melduję że jestem i zaglądam regularnie:loveu: a mała Koffee jest cudna - i mialam okazję poznać osobiście :loveu: - jestem pod wrażeniem jej wpatrzenia w pancię :lol:

milo Cie widziec Eriaczku i bardzo milo bylo Cie poznac w Katowicach :multi:

Posted

Doginka napisał(a):
Zaglądam, chociaż padam na nos:razz:
Cudne foty, a szczególnie małej Koffee:loveu::loveu::loveu:

Olusia napisał(a):

dzieki dziewczynki za mile slowa, a Koffeerek to taka mala rozrabiaka, wszedzie jej pelno :loveu:

poniewaz ostatnio dawno nas nie bylo to nadrabiam zdjeciowe zaleglosci :)

Koff wesolek

mokras :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Świetnie zdjęcia, ależ ty masz zawsze takie latające te sznaucery - tylko pozazdrościć:)) Chociaż mój też ostatnio momentami zaczyna latać, ale do twoich dziewczyn to mu daleeeko:)

Posted

Nooo aż mnie zatkało :crazyeye::loveu: Kofeinka jest obłędna :loveu::crazyeye: Tyyyle fot! No i dobrze że pojawiła się też Bangitos no i Naf :loveu: chociaż do kompletu jeszcze kogoś chyba brakuje :razz:
Jestem pod wrażeniem że taki mały szczylek jak taki rozwinięty fizycznie, piękny no i taaaaki skoczny :loveu:
Super, super, super!

Posted

ożesz!!!!!!!!!!SAME CUDAAAAA.Fotki piękne,a szczególnie te latające,nowy członek stadka poprostu cud miód;) Fajnie byłoby zobaczyć wszystkich na jednym zdjęciu;)Pozdrawiamy i czochranki przesyłamy:evil_lol:

Posted

Ewcia, wiem wiem :buzi:

Ewka i Haker, wakacje to w ogole swietna sprawa ;)

LeCoyotte, mala ciagle skacze, czasem wydajde mi sie, ze celm jej zycia jest skakanie :evil_lol:

Malawaszka
Doginka
Madzior_ka
Bzikowa, DZIEKI dziewczyny za mile slowa :buzi:

Weszeczko, to wcale nie takie proste zlapac je wszystkie razem na zdjeciu, jak tylko wroce do domu to sprobuje ;)

[quote name='norka1911']ożesz!!!!!!!!!!SAME CUDAAAAA.Fotki piękne,a szczególnie te latające,nowy członek stadka poprostu cud miód;) Fajnie byłoby zobaczyć wszystkich na jednym zdjęciu;)Pozdrawiamy i czochranki przesyłamy:evil_lol:

DZIEKUJEMY :loveu:, bardzo nam milo goscic i mam nadzieje, ze jeszcze do nas wpadniesz :multi:!

Posted

ja wpadam do was bardzo często tylko się nie loguje a ni nic nigdy nie pisałam,ale dzisiaj mówie no nie juz nie wytrzymam i musze cos napisac bo przecież to same cudeńka na tych zdjęciach.kolejna porcja zdjęć poprostu exxxxxxtra a te latające to mnie miażdżą;)A właśnie skuś je na jakis smaczek i może da sie im zrobić rodzinną fotke;)byłaby świetna napewno.

Posted

Oj tak zdjęcia super, ale mi sie marzy kieds taka gromadka kilku psów, nic tylko patrzyć jak się bawią i robić zdjęcia....:))
A zdjęcia super, brakuje mi takiej małej głębi ostrości u mnie a super to wygląda:) I oczywiscie czekam na kolejne;)
Pozdrawiamy z Denisem

Posted

ariss napisał(a):
Oluś super fociszcze:loveu:a jak fajnie z tym terierkiem się bawiła:loveu:

dzieki kochana :buzi:, z terierka szalala - dwa oszolomy :evil_lol: ;) :cool3:

norka1911 napisał(a):
ja wpadam do was bardzo często tylko się nie loguje a ni nic nigdy nie pisałam,ale dzisiaj mówie no nie juz nie wytrzymam i musze cos napisac bo przecież to same cudeńka na tych zdjęciach.kolejna porcja zdjęć poprostu exxxxxxtra a te latające to mnie miażdżą;)A właśnie skuś je na jakis smaczek i może da sie im zrobić rodzinną fotke;)byłaby świetna napewno.

to baaaaardzo mnie cieszy, ze sie skusilas napisac :loveu:, generalnie problem z rodzinna fotka polega na tym, ze Koffee nie bardzo umie jeszcze zostawac, no i ona nie ma czasu na takie nuuuuudne rzeczy :evil_lol:, ale jak wroce do domu to sprobuje :)

Doginka napisał(a):
Ola, spętaj wszystkie czarną linką, tak żeby nie było widać i foć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kofferek bossssska:loveu::loveu::loveu:

hehe, jak juz napisalam Norce, to nie takie proste ;)

tangerine74 napisał(a):
Mój zachwyt nad czarnymi miniaturowymi suczkami siegnął zenitu :loveu::loveu::loveu:

Ja też chcę taką szaloną sznupkową szczeniorkę:multi:

tangerine, ale mi milo :loveu:

madzior_ka napisał(a):
Oj tak zdjęcia super, ale mi sie marzy kieds taka gromadka kilku psów, nic tylko patrzyć jak się bawią i robić zdjęcia....:))
A zdjęcia super, brakuje mi takiej małej głębi ostrości u mnie a super to wygląda:) I oczywiscie czekam na kolejne;)
Pozdrawiamy z Denisem

to przyjezdzaj do nas, pobawia sie i fotki porobimy ;).