ariss Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 jak to kiedy:diabloti:jak tylko wrócisz:razz:jakoś wybacze Ci, że mnie tak zostawiłaś:eviltong: Quote
eria Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_7547.jpg wreszcie pojawiła się Naf :loveu: melduję że jestem i zaglądam regularnie:loveu: a mała Koffee jest cudna - i mialam okazję poznać osobiście :loveu: - jestem pod wrażeniem jej wpatrzenia w pancię :lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ariss napisał(a):jak to kiedy:diabloti:jak tylko wrócisz:razz:jakoś wybacze Ci, że mnie tak zostawiłaś:eviltong: hahaha pakuj Gass i przyjezdzaj :evil_lol: eria napisał(a):http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_7547.jpg wreszcie pojawiła się Naf :loveu: melduję że jestem i zaglądam regularnie:loveu: a mała Koffee jest cudna - i mialam okazję poznać osobiście :loveu: - jestem pod wrażeniem jej wpatrzenia w pancię :lol: milo Cie widziec Eriaczku i bardzo milo bylo Cie poznac w Katowicach :multi: Quote
Doginka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Zaglądam, chociaż padam na nos:razz: Cudne foty, a szczególnie małej Koffee:loveu::loveu::loveu: Quote
Olusia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_7818.jpg Przeurocze maleństwo :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Doginka napisał(a):Zaglądam, chociaż padam na nos:razz: Cudne foty, a szczególnie małej Koffee:loveu::loveu::loveu: Olusia napisał(a):http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_7818.jpg Przeurocze maleństwo :loveu: dzieki dziewczynki za mile slowa, a Koffeerek to taka mala rozrabiaka, wszedzie jej pelno :loveu: poniewaz ostatnio dawno nas nie bylo to nadrabiam zdjeciowe zaleglosci :) Koff wesolek mokras :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Koffcia i Bangusia "latajaca" Koffcia :evil_lol: i dziewczyny razam . Quote
ariss Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ty wiesz:loveu::loveu::loveu::diabloti::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 no wreszcie zdjecia:evil_lol::evil_lol: super macie wakacje:loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 mała czarna skacze jak mamuśka:evil_lol: świetna jest:p zazdroszczę kolejnego sznupa:diabloti: Quote
malawaszka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 CUDNE!!!!!! :loveu::loveu::loveu: normalnie nic innego nie napiszę :loveu: Quote
Doginka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 A ja w ogóle przemilczę:diabloti: Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo:loveu::loveu::loveu: Quote
madzior_ka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Świetnie zdjęcia, ależ ty masz zawsze takie latające te sznaucery - tylko pozazdrościć:)) Chociaż mój też ostatnio momentami zaczyna latać, ale do twoich dziewczyn to mu daleeeko:) Quote
weszka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Nooo aż mnie zatkało :crazyeye::loveu: Kofeinka jest obłędna :loveu::crazyeye: Tyyyle fot! No i dobrze że pojawiła się też Bangitos no i Naf :loveu: chociaż do kompletu jeszcze kogoś chyba brakuje :razz: Jestem pod wrażeniem że taki mały szczylek jak taki rozwinięty fizycznie, piękny no i taaaaki skoczny :loveu: Super, super, super! Quote
Bzikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 O rany to tutaj coś się dzieje! :loveu: Zdjęcia OBŁĘDNE :loveu: Piękna Koff :) Quote
norka1911 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ożesz!!!!!!!!!!SAME CUDAAAAA.Fotki piękne,a szczególnie te latające,nowy członek stadka poprostu cud miód;) Fajnie byłoby zobaczyć wszystkich na jednym zdjęciu;)Pozdrawiamy i czochranki przesyłamy:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Ewcia, wiem wiem :buzi: Ewka i Haker, wakacje to w ogole swietna sprawa ;) LeCoyotte, mala ciagle skacze, czasem wydajde mi sie, ze celm jej zycia jest skakanie :evil_lol: Malawaszka Doginka Madzior_ka Bzikowa, DZIEKI dziewczyny za mile slowa :buzi: Weszeczko, to wcale nie takie proste zlapac je wszystkie razem na zdjeciu, jak tylko wroce do domu to sprobuje ;) [quote name='norka1911']ożesz!!!!!!!!!!SAME CUDAAAAA.Fotki piękne,a szczególnie te latające,nowy członek stadka poprostu cud miód;) Fajnie byłoby zobaczyć wszystkich na jednym zdjęciu;)Pozdrawiamy i czochranki przesyłamy:evil_lol: DZIEKUJEMY :loveu:, bardzo nam milo goscic i mam nadzieje, ze jeszcze do nas wpadniesz :multi:! Quote
Ka-Vanga Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Dziewczynki i ich gonitwy (niektore zdjecia moze nie sa jakies super jakosciowo, ale trudno ;)) Koffusia i jej nowa kumpela http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/Rewa%202009/zmniejszone_DSC_9356.jpg Quote
ariss Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Oluś super fociszcze:loveu:a jak fajnie z tym terierkiem się bawiła:loveu: Quote
norka1911 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ja wpadam do was bardzo często tylko się nie loguje a ni nic nigdy nie pisałam,ale dzisiaj mówie no nie juz nie wytrzymam i musze cos napisac bo przecież to same cudeńka na tych zdjęciach.kolejna porcja zdjęć poprostu exxxxxxtra a te latające to mnie miażdżą;)A właśnie skuś je na jakis smaczek i może da sie im zrobić rodzinną fotke;)byłaby świetna napewno. Quote
Doginka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola, spętaj wszystkie czarną linką, tak żeby nie było widać i foć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kofferek bossssska:loveu::loveu::loveu: Quote
tangerine74 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Mój zachwyt nad czarnymi miniaturowymi suczkami siegnął zenitu :loveu::loveu::loveu: Ja też chcę taką szaloną sznupkową szczeniorkę:multi: Quote
madzior_ka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Oj tak zdjęcia super, ale mi sie marzy kieds taka gromadka kilku psów, nic tylko patrzyć jak się bawią i robić zdjęcia....:)) A zdjęcia super, brakuje mi takiej małej głębi ostrości u mnie a super to wygląda:) I oczywiscie czekam na kolejne;) Pozdrawiamy z Denisem Quote
Ka-Vanga Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 ariss napisał(a):Oluś super fociszcze:loveu:a jak fajnie z tym terierkiem się bawiła:loveu: dzieki kochana :buzi:, z terierka szalala - dwa oszolomy :evil_lol: ;) :cool3: norka1911 napisał(a):ja wpadam do was bardzo często tylko się nie loguje a ni nic nigdy nie pisałam,ale dzisiaj mówie no nie juz nie wytrzymam i musze cos napisac bo przecież to same cudeńka na tych zdjęciach.kolejna porcja zdjęć poprostu exxxxxxtra a te latające to mnie miażdżą;)A właśnie skuś je na jakis smaczek i może da sie im zrobić rodzinną fotke;)byłaby świetna napewno. to baaaaardzo mnie cieszy, ze sie skusilas napisac :loveu:, generalnie problem z rodzinna fotka polega na tym, ze Koffee nie bardzo umie jeszcze zostawac, no i ona nie ma czasu na takie nuuuuudne rzeczy :evil_lol:, ale jak wroce do domu to sprobuje :) Doginka napisał(a):Ola, spętaj wszystkie czarną linką, tak żeby nie było widać i foć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kofferek bossssska:loveu::loveu::loveu: hehe, jak juz napisalam Norce, to nie takie proste ;) tangerine74 napisał(a):Mój zachwyt nad czarnymi miniaturowymi suczkami siegnął zenitu :loveu::loveu::loveu: Ja też chcę taką szaloną sznupkową szczeniorkę:multi: tangerine, ale mi milo :loveu: madzior_ka napisał(a):Oj tak zdjęcia super, ale mi sie marzy kieds taka gromadka kilku psów, nic tylko patrzyć jak się bawią i robić zdjęcia....:)) A zdjęcia super, brakuje mi takiej małej głębi ostrości u mnie a super to wygląda:) I oczywiscie czekam na kolejne;) Pozdrawiamy z Denisem to przyjezdzaj do nas, pobawia sie i fotki porobimy ;). Quote
Recommended Posts