Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buuahahha jaki dozio dostojny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja szalenie zazdraszczam takich zsocjalizowanych psów :placz: u mnie nie ma szans - jakby Luna ogryzała taki badyl to byłby atak na kazdego psa który by się zbliżył :placz:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
jak to nie kcemy jak kcemy? :hmmmm: fajowa sesja z badylem;) a Bangitka nie byla ambitna na niego? Samba by sie od razu zabrala, ale szybko by zrezygnowala po zderzeniu z rzeczywistoscia;)

Bangitos to mial inne zajecia, np takie:

;)

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahahha jaki dozio dostojny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja szalenie zazdraszczam takich zsocjalizowanych psów :placz: u mnie nie ma szans - jakby Luna ogryzała taki badyl to byłby atak na kazdego psa który by się zbliżył :placz:

Nio co prawda to prawda, takie spacery to super sprawa, a jeszcze jak sie ma takiego kumpla jak Gassira to juz w ogole jest SUPER :multi:.
Moje dziewczyny po takich spacerkach przynajmniej troche sa zmeczone :evil_lol:.

Posted

gassira napisał(a):
cudne fotki kochana:loveu:cały dzisiejszy dzionek mi się miło przypomniał:loveu:
Brakuje jeszcze morgana z goldenem-Ty wiesz o co chodzi:cool3:

Oj dzionek byl superancki :multi:.

Hihi, czyzby o to :evil_lol:

.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Nio co prawda to prawda, takie spacery to super sprawa, a jeszcze jak sie ma takiego kumpla jak Gassira to juz w ogole jest SUPER :multi:.
Moje dziewczyny po takich spacerkach przynajmniej troche sa zmeczone :evil_lol:.

:bigcool::calus::bigcool:

ale nam wszyscy kochana zazdroszczą:cool3:

No i macie te swoje erotyzmy na koniec:evil_lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
przynajmniej troche:evil_lol: tak to jest ze sznaucerami, ze niewazne jak dlugi bedzie spacer, nigdy nie maja dosc;) chyba ze jest +30stopni;)

U mnie zalezy ktory rozmiar :evil_lol:, bo Nafci to i +30 nie przeszkadza w bieganiu :evil_lol:.

Posted

gassira napisał(a):
:bigcool::calus::bigcool:

ale nam wszyscy kochana zazdroszczą:cool3:

No i macie te swoje erotyzmy na koniec:evil_lol:

Bo super mamy te nasze spacerki :loveu:, czasem sie jakas awantura trafi to i atrakcja jest od razu :evil_lol:.

Posted

LeCoyotte napisał(a):
no chyba wykupie miesieczny bilet na pociagi do Wawy:cool3:

obowiązkowo:multi::multi::multi:myślałam,że już dawno to zrobiłeś:evil_lol:

Posted

Hej ;)
Wpadamy z rewizytą :multi:, super galeria i piękne psiaki :loveu::loveu:.
Te spacerki to Wy macie superowe, tyle psiaków, puste pole - w sam raz na beztroskie bieganiny :loveu:. U nas to ludzie rzadko kiedy psa ze smyczy spuszczą, ale czasem są tacy co psa spuszczą i psiaki mają super zabawę, ale niestety to rzadkość :shake:. Ale Dianka może sobie wtedy za frisbee polatać ;).

Posted

Olusia napisał(a):
Hej ;)
Wpadamy z rewizytą :multi:, super galeria i piękne psiaki :loveu::loveu:.
Te spacerki to Wy macie superowe, tyle psiaków, puste pole - w sam raz na beztroskie bieganiny :loveu:. U nas to ludzie rzadko kiedy psa ze smyczy spuszczą, ale czasem są tacy co psa spuszczą i psiaki mają super zabawę, ale niestety to rzadkość :shake:. Ale Dianka może sobie wtedy za frisbee polatać ;).

WITAM nowego goscia :multi:.

Nio te pola sa super!!!!!! Ja spacjalnie jezdze kawal drogi codziennie, zeby dziewczyny sobie pobiegaly :loveu:.

Posted

A my na pola nie lubimy chodzić bo pies zamiast zająć się wybieganiem i aportowaniem to oczarowuje suczki :mad: Znaczy łazi za nimi i wtyka nos w "nie swoje sprawy" :evil_lol: No a poza tym ma złe doświadczenia z dogami - jak go kiedyś pacną taki łapą w zabawie to się uprzedził na dobre :roll: