Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Na dobranoc wklejam dozia i ide spac, bo nie chceci fot ogladac :eviltong: :diabloti: . Quote
LeCoyotte Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 jak to nie kcemy jak kcemy? :hmmmm: fajowa sesja z badylem;) a Bangitka nie byla ambitna na niego? Samba by sie od razu zabrala, ale szybko by zrezygnowala po zderzeniu z rzeczywistoscia;) Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 buuahahha jaki dozio dostojny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja szalenie zazdraszczam takich zsocjalizowanych psów :placz: u mnie nie ma szans - jakby Luna ogryzała taki badyl to byłby atak na kazdego psa który by się zbliżył :placz: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 cudne fotki kochana:loveu:cały dzisiejszy dzionek mi się miło przypomniał:loveu: Brakuje jeszcze morgana z goldenem-Ty wiesz o co chodzi:cool3: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):jak to nie kcemy jak kcemy? :hmmmm: fajowa sesja z badylem;) a Bangitka nie byla ambitna na niego? Samba by sie od razu zabrala, ale szybko by zrezygnowala po zderzeniu z rzeczywistoscia;) Bangitos to mial inne zajecia, np takie: ;) Quote
LeCoyotte Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 woli jednak mniejsze rozmiary znajomych;) Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 malawaszka napisał(a):buuahahha jaki dozio dostojny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja szalenie zazdraszczam takich zsocjalizowanych psów :placz: u mnie nie ma szans - jakby Luna ogryzała taki badyl to byłby atak na kazdego psa który by się zbliżył :placz: Nio co prawda to prawda, takie spacery to super sprawa, a jeszcze jak sie ma takiego kumpla jak Gassira to juz w ogole jest SUPER :multi:. Moje dziewczyny po takich spacerkach przynajmniej troche sa zmeczone :evil_lol:. Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 gassira napisał(a):cudne fotki kochana:loveu:cały dzisiejszy dzionek mi się miło przypomniał:loveu: Brakuje jeszcze morgana z goldenem-Ty wiesz o co chodzi:cool3: Oj dzionek byl superancki :multi:. Hihi, czyzby o to :evil_lol: . Quote
LeCoyotte Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 przynajmniej troche:evil_lol: tak to jest ze sznaucerami, ze niewazne jak dlugi bedzie spacer, nigdy nie maja dosc;) chyba ze jest +30stopni;) Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):woli jednak mniejsze rozmiary znajomych;) Widze ze nie ogladales zdjec dokladnie :evil_lol: :eviltong: :mad: Quote
ariss Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Nio co prawda to prawda, takie spacery to super sprawa, a jeszcze jak sie ma takiego kumpla jak Gassira to juz w ogole jest SUPER :multi:. Moje dziewczyny po takich spacerkach przynajmniej troche sa zmeczone :evil_lol:. :bigcool::calus::bigcool: ale nam wszyscy kochana zazdroszczą:cool3: No i macie te swoje erotyzmy na koniec:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 LeCoyotte napisał(a):przynajmniej troche:evil_lol: tak to jest ze sznaucerami, ze niewazne jak dlugi bedzie spacer, nigdy nie maja dosc;) chyba ze jest +30stopni;) U mnie zalezy ktory rozmiar :evil_lol:, bo Nafci to i +30 nie przeszkadza w bieganiu :evil_lol:. Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 gassira napisał(a)::bigcool::calus::bigcool: ale nam wszyscy kochana zazdroszczą:cool3: No i macie te swoje erotyzmy na koniec:evil_lol: Bo super mamy te nasze spacerki :loveu:, czasem sie jakas awantura trafi to i atrakcja jest od razu :evil_lol:. Quote
LeCoyotte Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 gassira napisał(a)::bigcool::calus::bigcool: ale nam wszyscy kochana zazdroszczą:cool3: no chyba wykupie miesieczny bilet na pociagi do Wawy:cool3: Quote
Cheritka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Widze ze nie ogladales zdjec dokladnie :evil_lol: :eviltong: :mad: http://images34.fotosik.pl/142/621b5ed22ee66db9.jpg Ojej komu tu się pomyliły kierunki ???? Chyba się spóźniłem, bo oni juz wracają ??? Witamy Was Walentynkowo ;)) Quote
ariss Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 LeCoyotte napisał(a):no chyba wykupie miesieczny bilet na pociagi do Wawy:cool3: obowiązkowo:multi::multi::multi:myślałam,że już dawno to zrobiłeś:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Cheritka']Ojej komu tu się pomyliły kierunki ???? Chyba się spóźniłem, bo oni juz wracają ??? Witamy Was Walentynkowo ;)) http://images32.fotosik.pl/142/825ccfe3c5a083d4.gif Jaka sliczna walentynka - DZIEKUJEMY :loveu::multi:. Ewus, bo ona cfana przyczaila sie i od drugiej strony chciala je "upolowac" :evil_lol:. Kiedy do nas na Pola wpadniesz z chlopcami :multi:?????? Quote
Olusia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Hej ;) Wpadamy z rewizytą :multi:, super galeria i piękne psiaki :loveu::loveu:. Te spacerki to Wy macie superowe, tyle psiaków, puste pole - w sam raz na beztroskie bieganiny :loveu:. U nas to ludzie rzadko kiedy psa ze smyczy spuszczą, ale czasem są tacy co psa spuszczą i psiaki mają super zabawę, ale niestety to rzadkość :shake:. Ale Dianka może sobie wtedy za frisbee polatać ;). Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 LeCoyotte napisał(a):no chyba wykupie miesieczny bilet na pociagi do Wawy:cool3: TAK :multi: KUPUJ :cool3:. Quote
Justa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 LeCoyotte napisał(a):no chyba wykupie miesieczny bilet na pociagi do Wawy:cool3: o rany od razu taki karnet :razz: ryzykowne :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Olusia napisał(a):Hej ;) Wpadamy z rewizytą :multi:, super galeria i piękne psiaki :loveu::loveu:. Te spacerki to Wy macie superowe, tyle psiaków, puste pole - w sam raz na beztroskie bieganiny :loveu:. U nas to ludzie rzadko kiedy psa ze smyczy spuszczą, ale czasem są tacy co psa spuszczą i psiaki mają super zabawę, ale niestety to rzadkość :shake:. Ale Dianka może sobie wtedy za frisbee polatać ;). WITAM nowego goscia :multi:. Nio te pola sa super!!!!!! Ja spacjalnie jezdze kawal drogi codziennie, zeby dziewczyny sobie pobiegaly :loveu:. Quote
Junka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Walentynka od nas http://www.goraceserce.pl/435248/Walentynka-od-Junka.html Quote
Bzikowa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A my na pola nie lubimy chodzić bo pies zamiast zająć się wybieganiem i aportowaniem to oczarowuje suczki :mad: Znaczy łazi za nimi i wtyka nos w "nie swoje sprawy" :evil_lol: No a poza tym ma złe doświadczenia z dogami - jak go kiedyś pacną taki łapą w zabawie to się uprzedził na dobre :roll: Quote
despera Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 http://images30.fotosik.pl/158/a1cbb38fe3d9ff48.jpg boska zabawa:evil_lol: Uprzejmie dopraszam się o więcej fot tatusia!!! Nestor :evil_lol: Quote
Recommended Posts