Doginka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 deer_1987 napisał(a):nie, mi nie chodzi o to ze kazda sie zmienia bo to wiadomo ale jak zapiszesz jje zdjecia na dysku albo masz jakies swoje na dysku, to kliknij prawym i wlasciwosci i ostatnia zakladka tam sa zapisane parametry jakie byly ustawione do tego zdjecia Wiem o tym, ale nie zamierzałam zapisywać fot Ka-Vangi:p, chociaż jedną mam na pulpicie:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='deer_1987']byly jakie jamniki? byl Franc :cool3: Doginko, powiem Ci szczerze, ze nie pamietam zupelnie jakie mialam ustawienia do jakiej fotki :oops: ale fajnie, ze sie podobaja :multi: Quote
Doginka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ka-Vanga napisał(a):...ale fajnie, ze sie podobaja :multi: Dla mnie jesteś miszczunio:loveu: - foty w ruchu bez rozmazań, ja tak nie umiem:placz::oops: Quote
taxelina Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Ka-Vanga'] Doginko, powiem Ci szczerze, ze nie pamietam zupelnie jakie mialam ustawienia do jakiej fotki :oops: ale fajnie, ze sie podobaja :multi: no ale to juz pisalam ze nie problem to sprawdzic we wlasciwosciach zdjecia :P Quote
Mudik Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Szaloooona!:loveu::loveu::loveu::multi::multi: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_8904.jpg Quote
weszka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Obłędne agilitowe fotki :crazyeye::loveu: Quote
Bzikowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 a ja już widziałam agilitowe :eviltong: są obłędne zgadzam się :loveu: może jeszcze jakiegoś bzika gdzieś kitrasz? :cool3: może być nawet 'nieudane' jak tam się miewają sznupy a zwłaszcza ciężaróweczka? ;) Quote
ewka i haker Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 witamy Ola sliczne zdjecia jak tirowka:lol: Quote
ariss Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 kochana gdzie się podziewasz?????????????:-( Quote
Doginka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ewka i haker napisał(a):...jak tirowka:lol: Oj chyba trochę przesadziłaś:crazyeye: Quote
Ka-Vanga Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='katik']fotki super :loveu: dziekuje :loveu: [quote name='Doginka']Dla mnie jesteś miszczunio:loveu: - foty w ruchu bez rozmazań, ja tak nie umiem:placz::oops: milo mi :) [quote name='deer_1987']no ale to juz pisalam ze nie problem to sprawdzic we wlasciwosciach zdjecia :P wiem wiem ;) [quote name='Mudik']Szaloooona!:loveu::loveu::loveu::multi::multi: http://i294.photobucket.com/albums/m...e_DSC_8904.jpg oj tak :evil_lol: [quote name='weszka']Obłędne agilitowe fotki :crazyeye::loveu: superowo, ze sie podobaja :multi: Quote
Ka-Vanga Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Bzikowa napisał(a):a ja już widziałam agilitowe :eviltong: są obłędne zgadzam się :loveu: może jeszcze jakiegoś bzika gdzieś kitrasz? :cool3: może być nawet 'nieudane' jak tam się miewają sznupy a zwłaszcza ciężaróweczka? ;) Aniu, super ze Ci sie podobaja :loveu:, potem zerkne, ale nic nie obiecuje ;) sznupy ok, Bangitos przybiera na wadze i brzusio coraz wiekszy :loveu: ewka i haker napisał(a):witamy Ola sliczne zdjecia jak tirowka:lol: dzieki :loveu: o Bangitosku czytaj wyzej :loveu: ariss napisał(a):kochana gdzie się podziewasz?????????????:-( siedze w domu i choruje :placz:, dzis juz masakra, juz ledwo funkcjonuje, mam nadzieje, ze ten antybiotyk wreszcie zacznie dzialac!!!!!!! Doginka napisał(a):Oj chyba trochę przesadziłaś:crazyeye: jestem pewna, ze Ewa nie miala nic zlego na mysli, po prostu troche niefortunnie zamienila slowo ciezarowka na tirowka ... Quote
Mudik Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 może miała na myśli,że dużo szczeniat bedzie, ajak dużo szczeniat to już nie ciężarówka a większe auto a większe to tir nie?:cool3::razz::evil_lol: Quote
ariss Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Olcia szybko wracaj do zdrówa,bo ktoś musi Bandytką się zajmować:razz:i niedługo już maluszkami:multi: Quote
weszka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Zdrówka życzę! I Dirki też przesyła pozdrowienia :) Quote
eria Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ja już widzę jakie będą przecudne foty z maluszkami !!:loveu: kuruj się Ola ! Quote
Doginka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tych maluszków to chyba i sama Ola nie może się już doczekać:razz::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Dzieki kochani za mile slowa! na razie nie jest dobrze :( - najgorsze sa wieczory i noce - jak temp jest bardzo wysoka i spac nie mozna, eh - dawno tak nie chorowalam :( ... no nic ide sie polozyc ... Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Zdrowiej nam!!! ja ide poszukac zdjec u Ciebie zeby na stronie zaaktualizowac Quote
weszka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Biedusia. Duuużo ciepełka przesyłamy razem z Dirulcem! Zdrowiej szybciutko! Quote
Mudik Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Olu zdrówka życzę! trzymaj się cieplutko!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts