Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']Olcia mam prezent:evil_lol:
http://images35.fotosik.pl/19/a949d40bbbc27f4f.jpg

aaaaaaa senkju jak nie wiem co :loveu: :loveu: :loveu: :multi:

DZIEKI dzieczyny i chlopaku (;) ) - bardzo sie ciesze, ze sie miny mojej Naf podobaja :cool3: - taki wesolek z mojej Nafulki :loveu:

aaaaaa wlasnie zwazylam Bangi - wiecie ile wazy ... :crazyeye: 9,9 - co prawda po jedzeniu, ale niezle juz sie zaokraglila :loveu:

Posted

katik, milo Cie znow widziec :multi: i super, ze Ci sie podobaja foty moich szalonych :loveu:

ariss, haha bo Naf to wieczne dziecko :evil_lol:

weszka, dziekuje :loveu:

Doginka, prosze Cie bardzo :evil_lol:

troche latajacych psow z poprzedniego weekendu (oczywiscie zapomnialam naladowac akumulatorka i w polowie zawodow juz nie moglam focic - a takie fajne swiatelko sie zrobilo :diabloti:)

...

Posted

Dzięki, dzisiaj popróbuję z tymi ustawieniami:p - wiem, wiem, że na każdą fotę w manualu parametry się zmienia, ale chciałam mieć wyjściowe, bo wszystko pokręciłam w swoim sprzęciku:razz:

Posted

Doginka napisał(a):
Dzięki, dzisiaj popróbuję z tymi ustawieniami:p - wiem, wiem, że na każdą fotę w manualu parametry się zmienia, ale chciałam mieć wyjściowe, bo wszystko pokręciłam w swoim sprzęciku:razz:

nie, mi nie chodzi o to ze kazda sie zmienia bo to wiadomo

ale jak zapiszesz jje zdjecia na dysku albo masz jakies swoje na dysku, to kliknij prawym i wlasciwosci i ostatnia zakladka tam sa zapisane parametry jakie byly ustawione do tego zdjecia