Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I.... w końcu wszyscy polegli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a Bangi taka malutka przy nich, ale może byc jak ma takich Body Guardów!:lol::lol::lol::evil_lol:

Posted

cos cytowanie mi nie dziala :placz:

Bardzo sie ciesze, ze sie podobaja :multi: :loveu:

mam dwa super newsy :cool3::

1. wczoraj bylysmy z Bangitka na USG i ... widzialam na ekranie male Bangitoski :loveu: :loveu: :loveu:

2. dzis Nafula miala badana krew i weterynarz "kazal" pic nam szampana - tak wspanialych wynikow nie miala od poczatku choroby :multi: :multi: :multi:

mam troche zdjec z wystawy w Budapeszcie, ale ze nie mam dodatkowej lampy to wyszly jak wyszly :evil_lol:

a tu jeszcze Nafula i jej miny :lol:

Posted

Biedne sznupy, każą im pozować stojąc/siedząc w jednym miejscu! Nieporozumienie jakieś ! :roll::evil_lol:

No to chlup!
Za małe Bangitoski!:knajpa:
Za zdrówko Nafuli!:drink1:
I za Lorda, który ani chory ani w ciąży na szczęście :diabloti:

Posted

Poniewaz dalej mi nie dziala cytowanie - to zbiorowo BARDZO DZIEKUJE za mile slowa :loveu: - z Nafuli zrobil sie znow lobuziak - az chce sie zyc :multi: :multi: :multi: :loveu:!

Posted

Cudowne wieści nawet,nie wiem które bardziej, chyba jednak zdrówko Naf, najważniejsze,ale będą małe Bangitoski to też super nius, a miny naf świetne,genialna jest!
Pozdrówka! wpadniesz w weekend??:cool3::cool3:

Posted

Haha no, bedzie cale stadko malych Bangitoskow :cool3:

Wasiu Ty papugo :evil_lol: - hehe pewnie ze sobie posadz, tylko nie w takim miejscu jak u mnie, bo jak urosly iglaki to teraz o tej porze roku tam jest ciagle cien :placz:

Mudki w sobote jestem na klubowce, a w niedziele jak tylko pogoda dopisze to oczywiscie ze bede! juz sie doczekac nie moge :cool3:. O ktorej w niedziele rusza wszystko?

Posted

Mudik napisał(a):
Od samego rańca od 7 w sobotę i od 8? w niedzielę, bo mamy 120 zawodników zgłoszonych!:roll::-o

łooo kurde ale wczesnie, nie wiem czy dam rade tak wczesnie wstac :evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Hej:p
Ola, jak Twoje foty Ci nie wychodzą, to ja się chowam ze swoimi:crazyeye:

No wreszcie:roflt:;)

Oluś dawaj foty:razz:wygadam się:diabloti:wiem,że masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Aaaaa :drinking:za wieści o maluszkach w brzuszku Bangitos i :drinking:za Nafulowe super wyniki :multi:
Zdjęcia jesienne śliczne - Bangitos ze swoją brodą i Naf z minami :loveu: i dostojny Lo :loveu: super banda czarnuchów :loveu: