malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :multi: boskie są!!!!! zwłaszcza Bangi w środku z potarganą brodą :loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 I.... w końcu wszyscy polegli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a Bangi taka malutka przy nich, ale może byc jak ma takich Body Guardów!:lol::lol::lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 cos cytowanie mi nie dziala :placz: Bardzo sie ciesze, ze sie podobaja :multi: :loveu: mam dwa super newsy :cool3:: 1. wczoraj bylysmy z Bangitka na USG i ... widzialam na ekranie male Bangitoski :loveu: :loveu: :loveu: 2. dzis Nafula miala badana krew i weterynarz "kazal" pic nam szampana - tak wspanialych wynikow nie miala od poczatku choroby :multi: :multi: :multi: mam troche zdjec z wystawy w Budapeszcie, ale ze nie mam dodatkowej lampy to wyszly jak wyszly :evil_lol: a tu jeszcze Nafula i jej miny :lol: Quote
Ka-Vanga Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 dwa giganty jeden gigant jeden mini i znow jeden gigant :lol: Quote
Ka-Vanga Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 jeszcze mam dwa zabiegane giganty - zupelnie mi te foty nie wychodza, juz nie wiem jak je robic :roll: Quote
ewka i haker Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ja ja bym chciala takie zdjecia robic jak ty fajne olbrzymki Quote
Bzikowa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Biedne sznupy, każą im pozować stojąc/siedząc w jednym miejscu! Nieporozumienie jakieś ! :roll::evil_lol: No to chlup! Za małe Bangitoski!:knajpa: Za zdrówko Nafuli!:drink1: I za Lorda, który ani chory ani w ciąży na szczęście :diabloti: Quote
taxelina Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wow gratulacje i z powodu malych sznaucerow i zdrowia i w ogole!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ale świetne wieści :laola: :drinking: za Nafulkowe zdrówko i :drinking: za bandę małych zdrowych i ślicznych Bangitosków :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Poniewaz dalej mi nie dziala cytowanie - to zbiorowo BARDZO DZIEKUJE za mile slowa :loveu: - z Nafuli zrobil sie znow lobuziak - az chce sie zyc :multi: :multi: :multi: :loveu:! Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 tyle małych Bangitosów:mdleje: to bedzie szaleństwo:evil_lol: :drinking: PS. znowu narzekasz na dobre zdjęcia:mad: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ja muszę koniecznie takie winorośle na płocie podsadzić (jak będę miała płot :angryy: ) żeby mieć takie piękne tło :loveu: :lol: Quote
Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cudowne wieści nawet,nie wiem które bardziej, chyba jednak zdrówko Naf, najważniejsze,ale będą małe Bangitoski to też super nius, a miny naf świetne,genialna jest! Pozdrówka! wpadniesz w weekend??:cool3::cool3: Quote
ariss Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Olcia świetne foty:loveu: Dziękuję Ci za pomoc:loveu:mam cosik dla Ciebie:razz: odezwij się na gg bo moje wiadomości znów lecą w kosmos:angryy: Quote
Ka-Vanga Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Haha no, bedzie cale stadko malych Bangitoskow :cool3: Wasiu Ty papugo :evil_lol: - hehe pewnie ze sobie posadz, tylko nie w takim miejscu jak u mnie, bo jak urosly iglaki to teraz o tej porze roku tam jest ciagle cien :placz: Mudki w sobote jestem na klubowce, a w niedziele jak tylko pogoda dopisze to oczywiscie ze bede! juz sie doczekac nie moge :cool3:. O ktorej w niedziele rusza wszystko? Quote
Ka-Vanga Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Ewcia juz idem pisac do Ciebie :cool3:! Quote
Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Od samego rańca od 7 w sobotę i od 8? w niedzielę, bo mamy 120 zawodników zgłoszonych!:roll::-o Quote
Ka-Vanga Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Mudik napisał(a):Od samego rańca od 7 w sobotę i od 8? w niedzielę, bo mamy 120 zawodników zgłoszonych!:roll::-o łooo kurde ale wczesnie, nie wiem czy dam rade tak wczesnie wstac :evil_lol: Quote
Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 tzn. sekretariat,ale starty odpowiednio o 8 i o 9 tej, dobranoc! Pocieszę Cie my mamy zbiórke o 5 tej w sobotę:evil_lol::p Quote
Ka-Vanga Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 To juz lepiej :evil_lol: haha wiem ze macie na 5, juz slyszalam :lol: :lol: :lol: Quote
Doginka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Hej:p Ola, jak Twoje foty Ci nie wychodzą, to ja się chowam ze swoimi:crazyeye: Quote
ariss Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Doginka napisał(a):Hej:p Ola, jak Twoje foty Ci nie wychodzą, to ja się chowam ze swoimi:crazyeye: No wreszcie:roflt:;) Oluś dawaj foty:razz:wygadam się:diabloti:wiem,że masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ariss napisał(a):No wreszcie:roflt:;) buuahahaha :roflt: :evil_lol: Quote
weszka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Aaaaa :drinking:za wieści o maluszkach w brzuszku Bangitos i :drinking:za Nafulowe super wyniki :multi: Zdjęcia jesienne śliczne - Bangitos ze swoją brodą i Naf z minami :loveu: i dostojny Lo :loveu: super banda czarnuchów :loveu: Quote
Recommended Posts