Doginka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ale się qrna uśmiałam z tych ząbków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hej :multi: Jakie super wieści, będą małe Bandziorki ! :loveu: a tatuś... :mdleje: No i super, że z Nafką tak dobrze! :multi: Quote
Ka-Vanga Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='LeCoyotte']aż do skutku:p cwaniak :eviltong: [quote name='Mudik']Buhahahahahha, pokaż ząbki ! http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_3652.jpg [quote name='Doginka']Ale się qrna uśmiałam z tych ząbków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool3: :evil_lol: [quote name='łapeczek']heyoooo wam ;]];] [quote name='deer_1987']Witanko!!!! czesc czesc :) [quote name='weszka']Wspaniale że Nafula się tak dzielnie zebrała :loveu: i jaka jest gładziutka dziewczynka :loveu: Bangi jak zwykle mnie powala swoim urokiem. Piękny kawaler - dzieci nas zwalą z nóg :razz: No i na dokładkę do tego wszystckiegp Gass :loveu: tak Nafula to dzielna dziewczynka! ciesze sie bardzo, ze sie chlopak podoba :loveu:, a maluszki niech biora wszystko co najlepsze od mamy i taty hihi :lol: [quote name='ewka i haker']ola ty i marny fotograf:O hahah zarty no proste, ze tak :eviltong: [quote name='Bzikowa']Hej :multi: Jakie super wieści, będą małe Bandziorki ! :loveu: a tatuś... :mdleje: No i super, że z Nafką tak dobrze! :multi: czesc :multi: mam wrazenie, ze juz Bangitkowi brzuchalek powoli rosnie :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Pogoda kiepska wiec nie bardzo jest jak robic zdjecia, ale ze moja Nafula kocha kazda pogode, to macie choc to ;): http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_5783.jpg . Quote
Karolina_Nett Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Byłam sobie jak się nie mylę na stronie hodowli waszej i tak mi się spodobało że i tu przyszłam :eviltong: Bardzo ładne zdjęcia a psiaki cudne :loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Byłam sobie jak się nie mylę na stronie hodowli waszej i tak mi się spodobało że i tu przyszłam :eviltong: Bardzo ładne zdjęcia a psiaki cudne :loveu::loveu: goraco witam nowego goscia :multi: dzieki za mile slowa :loveu: LeCoyotte napisał(a):tak szybko jej urosło?:evil_lol: no przecie juz ponad dwa tyg od pierwszego krycia :eviltong: :lol:, poprzednim razem tez szybko brzuchalek zaczal jej rosnac ;) Quote
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_5717.jpg ale sie slodko usmiecha Quote
LeCoyotte Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ka-Vanga napisał(a): no przecie juz ponad dwa tyg od pierwszego krycia :eviltong: :lol:, poprzednim razem tez szybko brzuchalek zaczal jej rosnac ;) tak? nie pamiętam, straszne, starość nie radość:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='deer_1987']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_5717.jpg ale sie slodko usmiecha bo to slodziak jest ;) naderwala sobie *******ka moja pazur i jutro rano czeka nas wizyta u weta [quote name='LeCoyotte']tak? nie pamiętam, straszne, starość nie radość:evil_lol: no racja racja :evil_lol: [quote name='ewka i haker']daj zdjecie BAngi:D nie mam nic nowego :oops: Quote
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Biedulka, poglaszcz ode mnie to zrob Bangi jak nie masz :P Quote
Bzikowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 też bym chętnie bangitowe zdjęcia pooglądała :lol: albo lepiej Bangi na żywo, na treningu. :eviltong: Czy nie może biegać podczas ciąży? Quote
Ka-Vanga Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 deer_1987 napisał(a):Biedulka, poglaszcz ode mnie to zrob Bangi jak nie masz :P jej sie nie da poglaskac, bo jak tylko ide w jej strone to zaraz sie zrywa po jakas zabawke :lol: jutro cos wykombinuje ;) Bzikowa napisał(a):też bym chętnie bangitowe zdjęcia pooglądała :lol: albo lepiej Bangi na żywo, na treningu. :eviltong: Czy nie może biegać podczas ciąży? moze, nie moze - nie wazne, ona teraz to tylko przytulanie ma w glowie :evil_lol: a jak tam treningi, bo ja juz u nas wieki nie bylam :diabloti: Quote
ewka i haker Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 to ola moze warto isc na ten trening:D Quote
ariss Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ale zajebioszcza piłka na tych fotach:loveu::loveu::loveu::evil_lol::eviltong: Quote
łapeczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 czesc coi tam u was ciekawego sie dzieje??? zapraszam do siem ...mamy duzo fotek xD Quote
LeCoyotte Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ariss napisał(a):ale zajebioszcza piłka na tych fotach:loveu::loveu::loveu::evil_lol::eviltong: najlpesza!:diabloti: chętnie bym zobaczył zdjęcie samej piłki z bliska:eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ewka i haker napisał(a):to ola moze warto isc na ten trening:D ale sama mam isc jak Bangitos nie chce :evil_lol: ariss napisał(a):ale zajebioszcza piłka na tych fotach:loveu::loveu::loveu::evil_lol::eviltong: a taka tam, przypaletala sie :evil_lol: łapeczek napisał(a):czesc coi tam u was ciekawego sie dzieje??? zapraszam do siem ...mamy duzo fotek xD zara zerkne :cool3: LeCoyotte napisał(a):najlpesza!:diabloti: chętnie bym zobaczył zdjęcie samej piłki z bliska:eviltong: jutro zrobie specjalnie 4 you ;) :evil_lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ewka i haker napisał(a):sama tez mozesz:D w sumie moge :evil_lol: Quote
Mudik Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Po prostu szczęśliwy pies, cudowne zdjęcie!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_5717.jpg Quote
Ka-Vanga Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Mudik']Po prostu szczęśliwy pies, cudowne zdjęcie!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_5717.jpg nio szczesliwy, mimo tez, ze ciagle jej sie cos dzieje, w srode rozwalila sobie pazur, w czwartek poszlam do weta, skanczyla sie na wyrywaniu, w piatek (tak tak bardzo sie stesknilysmy juz za wetem :evil_lol:) bylysmy na usg, bo ma za lopatka "cos" brzydkiego :roll:. Na szczescie usg pokazuje, ze nie jest to nic groznego, nie ma oznak nowotworowych (uffffffff), wiec na razie bedziemy obserwowac. Od wczoraj mam tez znow trzy psy w domu :loveu: :multi: kilka fotencji (zaczelam sie bawic tymi ustawieniami balansu bieli i teraz juz mi w ogole jakies dziwaczne kolory i zdjecia wychodza :evil_lol:, nie ma jak moje zdolnosci :evil_lol:) moje dwa sloneczka :loveu: szczesliwy Lo - juz w domu :multi: oba giganty szaleja :loveu: to bardzo kiepska fota, ale to specjalnie dla Ewy Gassirowej - Ewcia, wlasnie tak Nafula chce sie bawic z Gass :lol: :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 nikt nie chce sie bawic??????? nie wazne, sama sie pobawie :cool3: :evil_lol: zapatykowana Naf Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 goopie dogo się zawiesza :angryy: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_3648.jpg hahahaha a z tego nie mogę :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts