ariss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_3957.jpg jakiego mam odważnego psa:loveu::multi::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ale G. się postawiła większej. Nie czuje respektu:diabloti: B. pewnie też nie:evil_lol: Quote
ariss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 LeCoyotte napisał(a):ale G. się postawiła większej. Nie czuje respektu:diabloti: B. pewnie też nie:evil_lol: Oj czuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale jest coraz lepiej:multi: Quote
Ka-Vanga Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 LeCoyotte napisał(a):ale G. się postawiła większej. Nie czuje respektu:diabloti: B. pewnie też nie:evil_lol: Nafula bardzo sie chce bawic, ale robi to dosc "brutalnie" i Gass jeszcze sie nie przyzwyczaila dobrze do tego, choc coraz lepiej sie rozumieja :cool3:. A Bandz - to od malego sie tak bawi wiec wie "o co chodzi" :evil_lol:. A MASZ :evil_lol: (nie smiac sie z tla, ale jakos mi dzis zupelnie nie idzie robienie tych fot :placz:) Quote
Justa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 nie to że nie idzie, a zwyczajnie nie chce Ci się przyłożyć :diabloti: A same momenty - super super :multi: Quote
Ka-Vanga Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Justa napisał(a):nie to że nie idzie, a zwyczajnie nie chce Ci się przyłożyć :diabloti: A same momenty - super super :multi: haha, albo po prostu nie umiem tego zrobic :evil_lol: tlo jest bardzo brzydkie i trzeba bylo cos z nim zrobic, tylko kurde ja jakas *******a jestem i kiepawo mi to idzie :evil_lol: cieszem sie, ze sie chociaz momenty podobaja :cool3: ;) Quote
Justa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ka-Vanga napisał(a):haha, albo po prostu nie umiem tego zrobic :evil_lol: tlo jest bardzo brzydkie i trzeba bylo cos z nim zrobic, tylko kurde ja jakas *******a jestem i kiepawo mi to idzie :evil_lol: cieszem sie, ze sie chociaz momenty podobaja :cool3: ;) najlepiej powiedziec - nie umiem :cool1: chyba nie czujesz sie usprawiedliwona?! :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Justa napisał(a):najlepiej powiedziec - nie umiem :cool1: chyba nie czujesz sie usprawiedliwona?! :diabloti: czlowiek sie stara i nic go nie doceniaja, a jeszcze mu potem wytkna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czy sie czuje czy nie czuje - to nie wazne, wazne jest kto mi to ladnie zrobi :evil_lol: MYJCIE ZĄBKI, bo inaczej ... :roflt::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ola, ty żyjesz chyba w innym świecie :eviltong: bo w moim to co chwila ktoś mi daje kopa w d**** i uważa że to powinno motywować, a więc cóż zrobić - sie motywuje :P Quote
Ka-Vanga Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Justa napisał(a):ola, ty żyjesz chyba w innym świecie :eviltong: bo w moim to co chwila ktoś mi daje kopa w d**** i uważa że to powinno motywować, a więc cóż zrobić - sie motywuje :P haha to chyba musi Cie bardzo zadek bolec ;) :evil_lol: i nie czepiaj sie i tak sie dzis zmotywowalam i sie zabralam za te foty - chora jestem i ledwo zyje :eviltong: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ka-Vanga napisał(a):haha to chyba musi Cie bardzo zadek bolec ;) :evil_lol: i nie czepiaj sie i tak sie dzis zmotywowalam i sie zabralam za te foty - chora jestem i ledwo zyje :eviltong: gdzieżby tam :diabloti: jestem pełna sił i zapału :diabloti: tylko winni sie tłumaczą :diabloti: powinnam ci teraz współczuć? :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Justa napisał(a): A same momenty - super super :multi: tak, same momenty są swietne:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Justa napisał(a):gdzieżby tam :diabloti: jestem pełna sił i zapału :diabloti: tylko winni sie tłumaczą :diabloti: powinnam ci teraz współczuć? :eviltong: miiiiiiii wspolczuc :crazyeye:, nie nie trzeba :eviltong: LeCoyotte napisał(a):tak, same momenty są swietne:evil_lol: :eviltong: tak tak, wiem ze fotograf ze mnie marny :eviltong: Quote
Helga&Ares Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_3652.jpg hahaha świetne:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ka-Vanga napisał(a): :eviltong: tak tak, wiem ze fotograf ze mnie marny :eviltong: taaa jasne:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Justa napisał(a):trochę wiary w siebie !!! :diabloti: juz 3 raz robie te fote od nowa - i jak tu w siebie wierzyc :diabloti: Helga&Ares napisał(a):http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_3652.jpg hahaha świetne:evil_lol: :buzi: LeCoyotte napisał(a):taaa jasne:diabloti: teraz sie nie podlizuj :eviltong: ;) :evil_lol: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ka-Vanga napisał(a):juz 3 raz robie te fote od nowa - i jak tu w siebie wierzyc :diabloti: zrób nową :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Justa napisał(a):zrób nową :diabloti: haha jaka mundra :evil_lol: :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Justa napisał(a):zrób nową :diabloti: aż do skutku:p Quote
Mudik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Buhahahahahha, pokaż ząbki ! http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_3652.jpg Quote
weszka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Wspaniale że Nafula się tak dzielnie zebrała :loveu: i jaka jest gładziutka dziewczynka :loveu: Bangi jak zwykle mnie powala swoim urokiem. Piękny kawaler - dzieci nas zwalą z nóg :razz: No i na dokładkę do tego wszystckiegp Gass :loveu: Quote
ewka i haker Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ola ty i marny fotograf:O hahah zarty Quote
Recommended Posts