weszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Człowiek to ma czasem dobre pomysły z opóźnieniem. Wieczorem w sobotę pomyślałam sobie jakie jesteśmy durne że nam arissowy Marcin nie zrobił wspólnej, pamiątkowej dogo-ciotkowo-sznaucerowej foty :placz: Quote
ariss Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 weszka napisał(a):Człowiek to ma czasem dobre pomysły z opóźnieniem. Wieczorem w sobotę pomyślałam sobie jakie jesteśmy durne że nam arissowy Marcin nie zrobił wspólnej, pamiątkowej dogo-ciotkowo-sznaucerowej foty :placz: to był naprawdę dobry pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!tylko szkoda że za późno:evil_lol: Quote
anetta Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Maleństwo? :cool3: Czyżby któreś z maluchów zostało? :cool3: Quote
weszka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Doginka napisał(a):Jakie maleństwo??:crazyeye::p Cudne :loveu: A jakie to niech już sie pańcia Ola chwali. Quote
Doginka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 weszka napisał(a):Cudne :loveu: A jakie to niech już sie pańcia Ola chwali. Tiaaaa, tylko że Ola tu ostatnio nie zagląda:-( Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Jestem spowrotem :p DZIEKI wielkie za zyczenia, mile slowa, zdjecia i za to, ze mnie odwiedzaliscie mimo, ze mnie wcielo ;) :loveu:. U nas wiele nowosci, przede wszystkim przedstawiam Wam nowego czlonka naszej rodzinki BLACK DREAM Ka-Vanga - Koffee :multi:! Od samego poczatku bylam niezla wiercipieta :evil_lol: :loveu: slodziakiem :loveu: niezlym ziolkiem :evil_lol: czasem udalo mi sie chwilke pospac ;) ... Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 ... ale glownie kombinowalam co by tu spsocic :cool3: zabawa maluszkow uh, zmeczylismy sie ... Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Co by Was nie zanudzac maluszkowymi fotkami, jeszcze kilka ujec juz troszke starszych dziewczynek mega ciemne, ale trudno ;) - z mamusia Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Koffeerek Mireczka z mama siostrzyczki razem ... Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 bardzo wygodna pozycja :evil_lol: . Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Jeszcze kilka ujec Koffee w postawie - 8 tyg 4 miesiace 5 miesiecy Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Koff - wesolek :evil_lol: ufffff troche sie tego nazbieralo i tak wstawilam tylko malutka czesc :evil_lol: ;). Quote
malawaszka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :loveu::loveu::loveu: cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ooo to była Koffe na wystawie w Częstochowie?:p, super gratuluję powiększenia stadka:lol::lol: Quote
anetta Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 No w końcu jesteście :multi: Mała jest świetna :loveu::loveu::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_5975.jpg Genialne :evil_lol::evil_lol: Nie dość że piechu w powietrzu to jeszcze ta piłka spada z tą minką :evil_lol: Gdzie takie piłki można kupić? :lol: U Rauni też widziałam z tą buźką. Quote
Ka-Vanga Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 lutomskak napisał(a):cudne zdjecia jak zawsze.....;) DZIEKI :loveu:, a skoro sie podobaja to jeszcze kilka: Naf Kofeina :lol: 5,5 miesieczna Koff skacze sobie do pilki :evil_lol: zakochane w sobie Naf i Koffcia :lol: . Quote
Ka-Vanga Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 malawaszka napisał(a)::loveu::loveu::loveu: cudowna :loveu::loveu::loveu: Elitesse napisał(a):sliczna ta mala bandziorka :loveu::loveu: DZIEKI, bardzo mi milo :buzi: Mudik napisał(a):Ooo to była Koffe na wystawie w Częstochowie?:p, super gratuluję powiększenia stadka:lol::lol: tak to ona, taki maly lysol jeszcze :lol:, pojechala sie socjalizowac ;). Magda, chyba nie myslalas, ze to Bangitos ;) :evil_lol: anetta napisał(a):No w końcu jesteście :multi: Mała jest świetna :loveu::loveu::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/m...e_DSC_5975.jpg Genialne :evil_lol::evil_lol: Nie dość że piechu w powietrzu to jeszcze ta piłka spada z tą minką :evil_lol: Gdzie takie piłki można kupić? :lol: U Rauni też widziałam z tą buźką. Dzieki, ciesze sie, ze sie podoba ten maly urwis :multi:. Pilke kupilam chyba w hurtowni EURO ZOO, jak bede za jakis czas to moge Ci kupic :razz:. Quote
ariss Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ty jak będzisz do tej hurtowni się wybierać to daj mi znać:diabloti: zobacz...napisałam:razz:jesteś ze mnie dumna?:evil_lol: Chciałam najpierw Ci nagadać, że się objasz i nie pracujesz, no ale dobra:eviltong::evil_lol: zapomniałam dodać:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_7883.jpg Quote
Ka-Vanga Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 ariss napisał(a):Ty jak będzisz do tej hurtowni się wybierać to daj mi znać:diabloti: zobacz...napisałam:razz:jesteś ze mnie dumna?:evil_lol: Chciałam najpierw Ci nagadać, że się objasz i nie pracujesz, no ale dobra:eviltong::evil_lol: zapomniałam dodać:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_7883.jpg Hahaha dopiero tata byl po karme dla obzartuchow :evil_lol:, ale jak wroce to sie mozemy umowic i razem tam smignac, wlasnie jesli chodzi o umawianie to kiedy spaceros :cool3:. Duuuumna jestem bardzo :razz: :evil_lol:. Quote
Recommended Posts