eria Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ale jesteś szczęściara z tym ptaszkiem !!! zdjęcia fantastyczne !!! Quote
Ka-Vanga Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='madziamn']przepiękne te zdjecia mysikrólika, śliczny ptaszek i że na dłoni usiadł- przyznaj się szkolony jakis:cool3::eviltong: hihi no ba, codziennie mu klikam :lol: ;) [quote name='deer_1987']Tez czekam np. w Örtofta az sie wiecej lisci kolorowych zrobi zeby na jesienne foty sie wybrac no, z kolorowymi listami moga byc superowe fotki :multi: [quote name='Helga&Ares']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_6030.jpg :loveu::crazyeye::loveu::crazyeye::loveu::crazyeye: :buzi: [quote name='ewka i haker']NAf jaka rozrabiaka a ptaszek:O:O:O:O boski :loveu: [quote name='Doginka']Olcia, rewelacyjne foty:crazyeye: Ja nie wiem, co Ty chcesz od tego BW:razz: A ptaszek superaśny, zastanawiam się tylko jak zrobiłaś fotę jednocześnie trzymając go na dłoni:hmmmm::niewiem: A to co? Jaka skromność - tak publicznie pokazywać pupcie:evil_lol::diabloti: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_5877.jpg hehe popsuly sie foty i juz :evil_lol: bo ja zdolna jestem i umiem klika rzeczy na raz robic :evil_lol: :lol: :lol: [quote name='weszka']Fajnie że czarna rodzinka już w komplecie :loveu: Ptaszków nie lubię ale zdjęcie tego piękne :-o dziekuje :loveu: [quote name='malawaszka']wow! rewelka!!! :loveu: i jak po USG? na cale szczescie OK, nie widac zmian nowotworowych :multi: [quote name='eria']ale jesteś szczęściara z tym ptaszkiem !!! zdjęcia fantastyczne !!! bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!1 [quote name='ariss']Olcia dawaj więcej fot:mad::razz: nie mam sily :evil_lol: Quote
ariss Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 zawiodłaś mnie:placz: hahahahah...no nie leń się tylko dawaj:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 A kto mnie wczoraj do pozna zagadywal??? :evil_lol: teraz spac mi sie chce ;) :lol: Quote
ariss Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ka-Vanga napisał(a):A kto mnie wczoraj do pozna zagadywal??? :evil_lol: teraz spac mi sie chce ;) :lol: no nie:mad:lutne w kły jak spotkam:evil_lol: że ja niby Ciebie:angryy::eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 ariss napisał(a):no nie:mad:lutne w kły jak spotkam:evil_lol: że ja niby Ciebie:angryy::eviltong: Ty nie marudz tylko dawaj te obiektywy :eviltong: Quote
ariss Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Ty nie marudz tylko dawaj te obiektywy :eviltong: Mnie to ten Nikor co Ci go wczoraj pokazałam najbardziej się podoba:razz: Quote
Ka-Vanga Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 ariss napisał(a):Mnie to ten Nikor co Ci go wczoraj pokazałam najbardziej się podoba:razz: wyslij mi go na pw, bedzie mi najlatwiej, bo jeszcze cos pomyle :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ka-Vanga napisał(a):A kto mnie wczoraj do pozna zagadywal??? :evil_lol: teraz spac mi sie chce ;) :lol: Ewcia potrafi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie narzekaj, tylko foty dawaj:mad::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 ewka i haker napisał(a):dawaj te foty Doginka napisał(a):Nie narzekaj, tylko foty dawaj:mad::diabloti: pozniej :eviltong:, wczoraj do pozna szukalam polaczenia i hotelu w Budapeszcie i jeszcze dzis musze pokonczyc zalatwianie Quote
LeCoyotte Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ptaszki Ci na rękach siadają? Mi to nawet na drzewie nie chca usiąść;) wymiatasz z tymi zdjęciami:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ka-Vanga napisał(a):pozniej :eviltong:, wczoraj do pozna szukalam polaczenia i hotelu w Budapeszcie i jeszcze dzis musze pokonczyc zalatwianie Jedziesz do Budapesztu:crazyeye::multi: LeCoyotte napisał(a):ptaszki Ci na rękach siadają? Mi to nawet na drzewie nie chca usiąść;) wymiatasz z tymi zdjęciami:evil_lol: No właśnie, Ka-Vanga bierze ptaki do ręki:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 LeCoyotte napisał(a):ptaszki Ci na rękach siadają? Mi to nawet na drzewie nie chca usiąść;) wymiatasz z tymi zdjęciami:evil_lol: dzieki :loveu: deer_1987 napisał(a):pozniej to znaczy kiedy? ewka i haker napisał(a):no wlasnie nie daj sie prosic zaraz cos dam :) Doginka napisał(a):Jedziesz do Budapesztu:crazyeye::multi: No właśnie, Ka-Vanga bierze ptaki do ręki:evil_lol::evil_lol::diabloti: ano jade i nie ma co sie dziwic - nie raz juz jechalam na takie duze wystawy jako widz - taki ze mnie maniak sznaucerowy :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Nadal bawie sie balansem bieli :evil_lol: moja szalone :loveu: szczesliwa Naf :loveu: ... Quote
Ka-Vanga Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Na tych fotach juz w ogole spieprzylam kolory, ale giganty wziely mnie z zaskoczenia i zaczely sie przeciagac badylkiem ;) i rozne dziwne pozy Naf podczas gryzienia patyczka :evil_lol: . Quote
eria Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 nareszcie olbrzymiaste!!!!! LO jak CTR :loveu::loveu::loveu::loveu: napatrzeć się nie mogę!! Quote
malawaszka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Doginka napisał(a): No właśnie, Ka-Vanga bierze ptaki do ręki:evil_lol::evil_lol::diabloti: dobrze, że do ręki a nie .. :evil_lol: haha Eria to samo miałam napisać - piękny CTR :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/zmniejszone_DSC_6512.jpg ojej.. Quote
Ka-Vanga Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='eria']nareszcie olbrzymiaste!!!!! LO jak CTR :loveu::loveu::loveu::loveu: napatrzeć się nie mogę!! [quote name='malawaszka']haha Eria to samo miałam napisać - piękny CTR :loveu::loveu::loveu: to macie jeszcze Lo - CTRa, zanim go w koncu zrobie i znow bedzie Lo - sznaucerem ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :loveu::loveu::loveu: mój kochany Lo :iloveyou: Quote
Recommended Posts