Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No pięknie, pięknie :diabloti:
A mój pies nie ma się z kim podzielić. Jak jakieś zwierzątka tracą części ciała (ostatnio myszka straciła łapeczkę :lol:) to wszystkie są jegoooooooo :diabloti:

Posted

Czesc, piszę tutaj bo myślę że jesteś zorientowana w temacie, i będziesz mogła mi pomóc. Na wystawie w Bratysławie widziałam pieknego sznaucera Olbrzyma- o imieniu Tadeusz/Tadzio(tak mowila do niego wlascicielka).
Jestem ciekawa w jakiej hodowli się urodził , może wiesz jak psiak nazywa się rodowodowo?

(czarny z kopiowanym uchem)

Posted

[quote name='łapeczek']hehehe łobuziary ;p ale jakby nie patrzac podzielily sie jadna zabawka ;p

nio :cool3:

[quote name='deer_1987']Twoje chociaz sie dziela.... nawiazuje do naszej rozmowy na gg

oj tak, one sie lubia razem bawic :loveu:

[quote name='Bzikowa']No pięknie, pięknie :diabloti:
A mój pies nie ma się z kim podzielić. Jak jakieś zwierzątka tracą części ciała (ostatnio myszka straciła łapeczkę :lol:) to wszystkie są jegoooooooo :diabloti:

haha moze trzeba mu kumpla sprawic coooooo :razz:

[quote name='weszka']Hehehe małpeczka poszła w strzępy ku uciesze czarnuszek :) No i dobrze! Czarnuszki rządzą ;)

zostal tylko kadlubek z jedna lapka :evil_lol: ;)

[quote name='łapeczek']heheheh co tam u was dzis slychac ????????

a nic nowego ;)

[quote name='moon_light']Czesc, piszę tutaj bo myślę że jesteś zorientowana w temacie, i będziesz mogła mi pomóc. Na wystawie w Bratysławie widziałam pieknego sznaucera Olbrzyma- o imieniu Tadeusz/Tadzio(tak mowila do niego wlascicielka).
Jestem ciekawa w jakiej hodowli się urodził , może wiesz jak psiak nazywa się rodowodowo?

czesc czesc,

Tadek to Histyle´s PLAYBOY :loveu:

Posted

Czesc, piszę tutaj bo myślę że jesteś zorientowana w temacie, i będziesz mogła mi pomóc. Na wystawie w Bratysławie widziałam pieknego sznaucera Olbrzyma- o imieniu Tadeusz/Tadzio(tak mowila do niego wlascicielka).

to jest bajka nie pies :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

eria napisał(a):
to jest bajka nie pies :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

moon_light napisał(a):
dziekuje za imie i przydomek psa :))) . jest super

nie ma sprawy, polecam sie na przyszlosc ;)

macie racje dziewczyny - superowy gigant!

Bzikowa napisał(a):
pracuję nad tym :cool3:

staraj sie :cool3:

łapeczek napisał(a):
czesc wam ;p;p

ewka i haker napisał(a):
witam Olu kiedy fotaski

łapeczek napisał(a):
hallo czy tu juz nic sie nie dzieje co jest grane ;p

Bursztynka13 napisał(a):
Hey, co tam u was słychać?:p

łapeczek napisał(a):
ponawiam :
halllllllllllllllooooooooooooo

czesc dziewczynki, DZIEKI ze mnie odwiedzacie :loveu:, nie mialam zupelnie czasu, ale sie ogarnelam ;) i mam tez kilka fotek :).

Posted

ulubione zajecie Naf :evil_lol:

i mala niespodzianka, udalo mi sie zlapac moje giganty jak sie bawia - zobaczcie jak ta choroba wyniszczyla Nafulke moja, ale najwazniejsze, ze z nami jest i ze cieszy sie zyciem :multi::multi::multi: :loveu: - jutro jedziemy na kontrole