ariss Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Olcia świetne wieści oby teraz tylko takie:multi: Quote
Ka-Vanga Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='malawaszka']ale cudnie że jest lepiej :loveu::loveu::loveu: a fotki całej trójcy są boskie :loveu::loveu::loveu: haha ale ile sie musialam nagimnastykowac, zeby cos wyszlo ;) - bylo straszne slonce i Lo co chwila odwracal glowke w strone Bangitosa i rzucal na nia cien :evil_lol: ;) [quote name='eria']nareszcie dobre wieści !!! oby tak dalej ! :loveu::multi::multi: Piękne fotki !! :loveu::loveu:zwłaszcza Nafka i cała pozująca tróka: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_290508_DSC_9668.jpg http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_290508_DSC_9684.jpg ciesze siem, ze sie podobaja :oops: [quote name='anetta']:laola::laola: :cool3: [quote name='Cheritka']No nareszcie dobre wieści, bardzo cierpie jak nasze psy cierpią ;( http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_290508_DSC_9684.jpg ale masz rozbierzności ;D oj tak, masz racje, ze mnie sie juz robil wrak czlowieka ... haha no i kazde ma fryz troche inny - Naf to w ogole ma extra :evil_lol: - byla juz tak zarosnieta, ale z drugiej strony nie mialam sumienia jej robic, no ale w koncu juz trzeba bylo - jeszcze nigdy nie zrobilam sznupa w takim tempie - i dlatego wyglada jak wyglada :evil_lol: - ale i tak ja kocham najbardziej na swiecie :cool3: ;) [quote name='Mudik']CUUUDOOOO!!!!:loveu::loveu::loveu: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_290508_DSC_9803.jpg :buzi: [quote name='Doginka']To czarne małe po środku jest najpiękniejsze:loveu::evil_lol::loveu:;) hahahaha Quote
Ka-Vanga Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='gassira']Olcia świetne wieści oby teraz tylko takie:multi: No to zaczynam z tymi swietnymi wiesciami :cool3: Dokładnie 10 lat temu na swiat przyszlo 8 slodkich kluseczek, wsrod nich moj Lordzik - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO moje kochane sloneczko!!!!!!! :multi: :multi: :multi: kilka ujec Lo w kwiecie wieku :cool3: . Quote
eria Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 przepięknyyyyyy !!!!! i totalnie nie widać po nim wieku !!!:crazyeye::loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ I PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA ŻYCZYMY !!!!:loveu::loveu: Quote
Mudik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Naj,Naj,Naj dla Lo :multi::multi:. 10 lat to solidny wiek na tak dużego psa. Brawo ,wygląda tak,że niech się młodziaki schowają:multi::loveu: (w cień hihihi:evil_lol:) Quote
Doginka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 To w kwiecie wieku to tak dosłownie w kwiecie żółtym:evil_lol::loveu: Lordziku, moje sznupy szczekają dla Ciebie: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA KOLEGO!!! Quote
malawaszka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Piekny, cudowny, kochany LO :loveu::loveu::loveu: 100 lat psiaku!!! :laola: Quote
LeCoyotte Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 wszystkiego NAJ dla dziesięciolatka (wcale po nim nie widać:cool3:):multi: Quote
ariss Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :multi::multi::multi:Wszystkiego najcudowniejszego dla czarnej pięknej mordki:multi::multi::multi: Quote
Olusia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_290508_DSC_9690.jpg Cudowni są :loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkiego Najlepszego dla Lo :cool3::multi: :BIG::new-bday: :calus: Quote
Ka-Vanga Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 eria Mudik Doginka malawaszka LeCoyotte gassira Olusia Lordzik BAAAAAARDZO DZIEKUJE za zyczenia - sa cudne :loveu: :multi: :multi: :multi:, bardzo bym chciala, zeby dlugo cieszyl sie takim zdrowiem i kondycja jak teraz!!!!!! :loveu: Lordus ze swoim torcikiem :cool3: . Quote
Cheritka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No to życzymy jeszcze 10 lat !!! :Cool!::laola::bigcool: :new-bday: ...:BIG: :tort: :knajpa::knajpa: pięknie wygląda na tle tych kwiatków a w szczególności podoba mi się ten czerwony krzew (co to jest??):roll: Quote
anetta Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Lo ma 10 lat?! :crazyeye::crazyeye: Rany. Wszystkiego najlepszego naj najlepszego Lordziku :bigok::smilecol::new-bday: :cunao::cunao::cunao: Quote
Ka-Vanga Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Cheritka anetta jeszcze raz bardzo dziekujemy za zyczonka :loveu: :multi:. Cheritka ja nie mam pojecia co to za krzak - zupelnie nie znam sie na roslinach :evil_lol:. NO NIE, NIKT NIE PODZIWIA LORDZIKOWEGO TORTU I ZE TAK GRZECZNIE PRZED NIM SIEDZI :placz: :placz: :placz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ogień go powstrzymuje przed wszamaniem :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 malawaszka napisał(a):ogień go powstrzymuje przed wszamaniem :evil_lol: haha albo moj wzrok znad aparatu :evil_lol: Quote
anetta Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ja się zachwyciłam, o! A co tam jest, paróweczki widze? a spód? Quote
weszka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Baaardzo się cieszę że NAF się poprawia :multi: I tu też się spóźniłam na urodziny ale składam życzenia NAJ NAJ NAJSZNAUCEROWATSZEGO ŻYCIA DLA PIĘKNEGO LO :multi::loveu: PS. No i fotki miodzio! Śliczna ta twoja cała banda :) Quote
Doginka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_030608_DSC_0323.jpg Ale pycha torcik:p - a kto zdmuchnął świeczki? A LO wcale nie wygląda na 10 lat:shake::loveu: Quote
Junka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 o jeju tu też urodzinki :) Superaśna fota z tortem :D No to gratki i zdrówka i jeszcze raz zdrówka :multi: Quote
Cheritka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Doginka']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/spacer_030608_DSC_0323.jpg Ale pycha torcik:p - a kto zdmuchnął świeczki? A LO wcale nie wygląda na 10 lat:shake::loveu: To prawda :eviltong: Quote
Bzikowa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dawno nas nie było u sznupów :hand: Spóźnione życzenia dla Lorda!:new-bday: Wypasiony tort! Ciekawe jak długo jubilat go jadł :evilbat: Ponoć w końcu dziś z Bangitką na trening przybyłyście!:bigcool: (a ja akurat nie dotarłam:roll:) pozdrawiamy , no i oczywiście życzymy zdrówka ! Quote
Doginka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Oluś, żyjecie?:hmmmm: Coś cicho tu u Was:razz::comp26: Quote
Ka-Vanga Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Poświataweszka Junka Bzikowa BARDZO Wam dziekuje za sliczne zyczonka dla mojego dziadziusia :multi: :loveu:! [quote name='anetta']Ja się zachwyciłam, o!A co tam jest, paróweczki widze? a spód? :loveu:, spod to grubasny plaster sera zoltego hihi [quote name='Bzikowa']Wypasiony tort! Ciekawe jak długo jubilat go jadł Ponoć w końcu dziś z Bangitką na trening przybyłyście!:bigcool: (a ja akurat nie dotarłam) Haha, musial sie podzielic tortem z dziewczynami, hihihihi nio bylam, wyjatkowo niedziela mi sie zrobila wolna to wpadlam, nawet jakies foty cyknelam, szkoda ze z bialym nie dojechalas :placz: [quote name='Doginka']Oluś, żyjecie? Coś cicho tu u Was:comp26: zyjemy zyjemy :loveu: Nafula dochodzi do zdrowia, w jej oczkach znow pojawil sie ten zadziorny blysk :evil_lol: :multi: i tylko kombinuje co spsocic hahaha - jeszcze jej nie bardzo pozwalamy rozrabiac, jutro idziemy na kontrole i mam nadzieje, ze wet powie, ze juz moze brykac, bo ja roznosi STRASZNIE! Bylam tez w Danii, zaraz wkleje foty Bangitosowych cor . No i wczoraj odebralam nowiutki samochodzik :loveu:. Quote
Recommended Posts