ariss Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Olcia stanowczo nas zaniedbujesz:mad: Relacja o Naff powinna być codziennie!!!!!!!!!!!! Quote
Doginka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 gassira napisał(a):Olcia stanowczo nas zaniedbujesz:mad: Relacja o Naff powinna być codziennie!!!!!!!!!!!! Otuż to....:mad::razz: Quote
tangerine74 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ka-Vanga napisał(a): Nafula przez weekend dawala nam czasem popalic "nerwowo" sikajac nagle na wisniowo i w ogole taka smutna byla :roll:. Ale juz od poludnia niedzieli zaczela sie robic coraz weselsza, a wieczorkiem to juz mi zabawke wtykala zeby jej koniecznie rzucac :loveu::loveu::loveu::multi:. Nadal jest slabiutka, ale widze jak wraca do zycia:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:(tfu tfu, zeby nie zapeszyc!) tfu, tfu ;) jesteśmy, pamiętamy i kciukasy nadal trzymamy :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Kochani, przede wszystkim BARDZO Wam dziekuje za to ze jestescie z nami w tych trudnych chwilach, no i za kciuki i cieple slowa!!!!!!!!!! Wybaczcie, ze malo pisze, ale jestem strasznie zabiegana. Nafiatko moje kochane troszke weselsza :loveu::loveu::loveu:, bidula moja palec sobie jeszcze do tego wszystkiego uszkodzila i strasznie ja boli, wiec jutro znowu vet ... kilka szalonych fotek Bangitkowych zrobionych kilka dni temu ... Quote
Ka-Vanga Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 i jeszcze kilka a tu Bangiteks sie sam skopiowal ;) :evil_lol: . Quote
Polna Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 My tez mocno trzymamy kciuki. Świetne zdjęcia! :) Pozdrawiamy Quote
malawaszka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 jejku jeszcze Nafinke palec boli do tego wszystkiego :shake: bidula - trzymam :kciuki: żeby ten pech sięjużskończył a te foty wyjechane na maxa :crazyeye::loveu::loveu::loveu: czym robione? :cool3: Quote
Doginka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 O ja cieeeeeeee, ale foty wyjechane w kosmos:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu: A pecha trzeba potraktować kijem:angryy::mad::mad::mad: - żeby już odpuścił biednej Naffi:razz: Quote
Olusia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Trzymam kciuki :kciuki: Super fotki :o:loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Polna napisał(a):My tez mocno trzymamy kciuki. Świetne zdjęcia! :) Pozdrawiamy czesc Polna :multi:, jak milo, ze wstapilas do mojej galerii :loveu:, mam nadzieje, ze bedziesz czesto wpadac :cool3: eria napisał(a):rewelacyjne te skaczące foty!!! :loveu: Doginka napisał(a):O ja cieeeeeeee, ale foty wyjechane w kosmos:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu: A pecha trzeba potraktować kijem:angryy::mad::mad::mad: - żeby już odpuścił biednej Naffi:razz: Olusia napisał(a):Trzymam kciuki :kciuki: Super fotki :o:loveu::loveu: malawaszka napisał(a):jejku jeszcze Nafinke palec boli do tego wszystkiego :shake: bidula - trzymam :kciuki: żeby ten pech sięjużskończył a te foty wyjechane na maxa :crazyeye::loveu::loveu::loveu: czym robione? :cool3: Eh, no bidula jest taka, ciagle cos :shake:, ale nie dajemy sie!!!! Kciuki nadal baaaardzo potrzebne! Waszeczko to jest jakims Canonikiem robione, ale zupelnie nie wiem jakim szklem - musze sie dopytac :cool3: no i super, ze Wam sie fotki mojego zeswirowanego sloneczka podobaja :loveu: Quote
Justa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/bangi_skacze_05.jpg Hahaha Bangi znów się do Ciebie odbija :evil_lol: Ja wciąz trzymam za Nafiątko !!! Quote
Ka-Vanga Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Jestem tym wszystkim zalamana - dzis rano bylam u weta, bo Naf bardzo boli palec i strasznie kuleje - zrobilismy rtg. Zdjecie pojechalo do dr Blenau (specjalisty radiologa) - i wlasnie jestem po rozmowie z moim weterynarzem - okazalo sie, ze w srodku zaczyna sie "cos" dziac i w poniedzialek wieczorem Nafulka moja bedzie operowana :-( :-( :-(. Quote
Justa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Jestem tym wszystkim zalamana - dzis rano bylam u weta, bo Naf bardzo boli palec i strasznie kuleje - zrobilismy rtg. Zdjecie pojechalo do dr Blenau (specjalisty radiologa) - i wlasnie jestem po rozmowie z moim weterynarzem - okazalo sie, ze w srodku zaczyna sie "cos" dziac i w poniedzialek wieczorem Nafulka moja bedzie operowana :-( :-( :-(. Coś to znaczy co? Jakiś ropień? Ola, trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze - my wierzymy !!! :calus: Quote
Ka-Vanga Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Justa napisał(a):Coś to znaczy co? Jakiś ropień? Ola, trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze - my wierzymy !!! :calus: "cos" to znaczy zmiany nowotworowe :-( :-( :-(. Quote
Junka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 jeju ale ona jest biedna :shake: Życzymy zdrówka ;) Quote
Olusia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Trzymamy coraz mocniej kciuki :kciuki: Wierzymy, że będzie wszystko dobrze :calus::calus: Quote
ariss Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Jestem tym wszystkim zalamana - dzis rano bylam u weta, bo Naf bardzo boli palec i strasznie kuleje - zrobilismy rtg. Zdjecie pojechalo do dr Blenau (specjalisty radiologa) - i wlasnie jestem po rozmowie z moim weterynarzem - okazalo sie, ze w srodku zaczyna sie "cos" dziac i w poniedzialek wieczorem Nafulka moja bedzie operowana :-( :-( :-(. Olcia trzymam kciukasy z całych i sił i całego serducha!!!! Naff jest silna,już nie raz się wywineła i teraz też napewno się jej uda!!!!! Quote
malawaszka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 rany boskie jak to coś się zaczyna dziać???? cholera czemu ten pieprzony pech się tak uczepił???? :angryy: Quote
Doginka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Jestem tym wszystkim zalamana - dzis rano bylam u weta, bo Naf bardzo boli palec i strasznie kuleje - zrobilismy rtg. Zdjecie pojechalo do dr Blenau (specjalisty radiologa) - i wlasnie jestem po rozmowie z moim weterynarzem - okazalo sie, ze w srodku zaczyna sie "cos" dziac i w poniedzialek wieczorem Nafulka moja bedzie operowana :-( :-( :-(. Ka-Vanga napisał(a):"cos" to znaczy zmiany nowotworowe :-( :-( :-(. O matko dziewczyno, ale ja Cię podziwiam, że Ty to wytrzymujesz - ja już bym się załamała:placz: Mam wielką nadzieję, że te zmiany to nic złośliwego:-oTrzymam kciuki z całych sił!!!:calus::bigok: Quote
anetta Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake: Trzymajcie się! Quote
Recommended Posts