Ka-Vanga Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 gassira napisał(a):mnie to już senność ogarnia:roll::evil_lol: Juuuuuuuuuuuuz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='LeCoyotte']http://images34.fotosik.pl/228/f4e9ba1e57c60227.jpg no no konkurencja dla Justy się robi:diabloti: Ja nie mam takich fajnych z frisbee :-( Gdzie foty ?! :diabloti: Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dzińdybry:loveu: Fajnych z frisbee ja też nie mam, bo żaden mój sznup za tym nie biega:shake: Quote
Justa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Doginka napisał(a):Dzińdybry:loveu: Fajnych z frisbee ja też nie mam, bo żaden mój sznup za tym nie biega:shake: No mój sznup tez nie biega - a jak już pobiegnie, to trochę mało czasu mam na zrobienie zdjęcia :evil_lol: bo kończy się na 3 pobiegnięciach i koniec zabawy :mad: Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Justa napisał(a):Ja nie mam takich fajnych z frisbee :-( Gdzie foty ?! :diabloti: hahaha kochana ale ja Ci mogiem zrobic moim zajebiszczym sprzetem i z moimi zajebiszczymi umiejetnosciami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - tylko z tymi umiejetnosciami to Galuchna bedzie musiala TROCHE pobiegac :evil_lol:, zeby mi cos sensownego wyszlo :evil_lol: Doginka napisał(a):Dzińdybry:loveu: Fajnych z frisbee ja też nie mam, bo żaden mój sznup za tym nie biega:shake: Justa napisał(a):No mój sznup tez nie biega - a jak już pobiegnie, to trochę mało czasu mam na zrobienie zdjęcia :evil_lol: bo kończy się na 3 pobiegnięciach i koniec zabawy :mad: bo Wasze sznupy nie wiedza co fajne :evil_lol: ;) Quote
Justa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Ka-Vanga']hahaha kochana ale ja Ci mogiem zrobic moim zajebiszczym sprzetem i z moimi zajebiszczymi umiejetnosciami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - tylko z tymi umiejetnosciami to Galuchna bedzie musiala TROCHE pobiegac :evil_lol:, zeby mi cos sensownego wyszlo :evil_lol: Gdyby nie ta ostatnia trudność.. :evil_lol: bo Wasze sznupy nie wiedza co fajne :evil_lol: ;) a tam jakiś okrągły plastik - różowa piłka to jest to :cool1: Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Justa']Gdyby nie ta ostatnia trudność.. :evil_lol: oj tam od razu trudnosc :evil_lol: a tam jakiś okrągły plastik - różowa piłka to jest to :cool1: gooooopia - plastik jest super, a jeszcze jak ucieka to juz w ogole jest boski :evil_lol: Quote
Justa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ka-Vanga napisał(a):gooooopia - plastik jest super, a jeszcze jak ucieka to juz w ogole jest boski :evil_lol: może gdyby był różowy.. :lol: :diabloti: jak bardzo chcesz pożycze ci galine, nauczysz ją frisbee i nawet zdjęcia będziesz mogła porobić :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Justa']może gdyby był różowy.. :lol: :diabloti: jak bardzo chcesz pożycze ci galine, nauczysz ją frisbee i nawet zdjęcia będziesz mogła porobić :evil_lol: mowisz i masz :cool3:: http://www.frisbee.net.pl/galerie/wroclaw/1_Shaggy.jpg taaaaaak dawaj ja - naumiemy ja "frisbowac" :evil_lol: - tylko ktos bedzie musial trzymac mojego oszoloma Naf - bo ta kocha telerze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jak zrobiłaś fote? http://images34.fotosik.pl/228/f4e9ba1e57c60227.jpg Chyba musiał Ci ktoś pomóc :evil_lol: Rewelka. Quote
ariss Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ja przynajmniej wstawiłam jakieś foty:diabloti:a Ty co????a u mnie krzyczy,że mało:angryy::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='anetta']Jak zrobiłaś fote? http://images34.fotosik.pl/228/f4e9ba1e57c60227.jpg Chyba musiał Ci ktoś pomóc :evil_lol: Rewelka. :evil_lol: [quote name='gassira']ja przynajmniej wstawiłam jakieś foty:diabloti:a Ty co????a u mnie krzyczy,że mało:angryy::diabloti: nie, ze malo, tylko ze chce wiecej :evil_lol: [quote name='Junka']Cześć. Dawaj więcej fot :mad: [quote name='Doginka']Olka dawaj foty:mad::mad::mad::diabloti: na mnie z kijaszkiem :diabloti:, bo zaraz w ogole nie bedzie fot :evil_lol: ;) ... ... dobra dobra zartowalam - juz wstawiam :razz: Quote
Ka-Vanga Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 99% fot w pelnym sloncu - wiec czasem kolory moich czarnuszkow cos nie bardzo wychodzily, ale i tak Wam dam te foty :cool3: no nieeeeee - znowu focenie :shake: juz nas to nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzi :roll: :evil_lol: Nafusia i jej mokra brodzia :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Bangitkowa brodzia juz troszke odrosla :multi::loveu: relaxik w cieniu :cool3: ... Quote
Ka-Vanga Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Ale radocha :loveu: i moje zabigane kudlate szczescie :loveu: prooooosze juz koniec sesji na dzis :modla: ... Quote
Ka-Vanga Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 I kilka "chwasciorow" zlapalam ;) . Quote
tangerine74 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Oj piekne brody, piekne :p Duże mokre i suche maleńkie :p Bangitos ma zmierzwione brwi. I jakby splatane z wąsikami ;) Gimli musi mieć jakis inny rodzaj włosa, bo mu się tak nie kręcą. Wczoraj go znów porządnie dopadłam z trymerkiem. Alez tego futra wyłazi ;) Przy tej okazji wyszedł na jaw łupież :-o Mam nadzieję, ze to tylko mój nerwusik przezył tak nasze 3 dniowe rozstanie. Okaże sie... A jak Bangitkowy łupież? Prałaś psia w czymś przeciwłupiezowym? Jest poprawa? Quote
Doginka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ale cudne fotencje - czy ta 5 na koniec to od Bandziorki?:diabloti::loveu: A składniki przyrody świetne - szczególnie ta sosenka z pajęczynką:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='tangerine74']Oj piekne brody, piekne :p Duże mokre i suche maleńkie :p Bangitos ma zmierzwione brwi. I jakby splatane z wąsikami ;) Gimli musi mieć jakis inny rodzaj włosa, bo mu się tak nie kręcą. Wczoraj go znów porządnie dopadłam z trymerkiem. Alez tego futra wyłazi ;) Przy tej okazji wyszedł na jaw łupież :-o Mam nadzieję, ze to tylko mój nerwusik przezył tak nasze 3 dniowe rozstanie. Okaże sie... A jak Bangitkowy łupież? Prałaś psia w czymś przeciwłupiezowym? Jest poprawa? Hihi nio Bangitosowe brodka i brwi sa dosc niesforne :evil_lol:. Generalnie ona ma gesta brode, tak jak futerko na lapkach i przez to jest jej sporo i sie robi niesforna :evil_lol:, wczesniej zanim zaczela wydrapywac to miala zdecydowanie dluzsza i jakos jej bardziej w dol to wszystko szlo ;). Czasem po trymowaniu potrafi pokazac sie lupiez, wiec mysle ze sie nic a nic nie przejmuj. Na razie dostalysmy wit. i ocet z woda do przecierania "popsutej" skory - poprawy poki co nie widac, ale wet mowil, ze to dluuuga droga, bo najpierw musimy sie pozbyc tego cholerstwa, a nastepnie musi sie zdrowy naskorek odbudowac. [quote name='Doginka']Ale cudne fotencje - czy ta 5 na koniec to od Bandziorki?:diabloti::loveu: A składniki przyrody świetne - szczególnie ta sosenka z pajęczynką:loveu: Doginko Ty nie spisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Fajnie, ze Wam sie moje fotki podobaja :loveu:, a ta na koniec to Bangitkowa :evil_lol:. Quote
Junka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 nie no to zdjecie jest fenomenalne :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/229/122de4e554c37688.jpg Jak dla mnie to ona tu mówi: "Luuuuzik" :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ka-Vanga napisał(a):...Doginko Ty nie spisz :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:. Musiałam pierwsza złożyć życzenia Jarkowi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - za to teraz ledwo patrzę na oczy:razz: - a tu trzeba ze sznupami na spacer wymiatać:diabloti: Quote
ariss Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 a może dziś masz troche czasu na wspólne focenie...bo foteczki wychodzą Ci superaśna...chyba i do Ciebie na nauki muszę się zgłosić:diabloti: Quote
Recommended Posts