Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']A może cztery sznupiary z Nikonami?:cool3::diabloti:
[/quote]
matko jedyna, to gorzej niż sabat czarownic :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']święta trójca :evil_lol: albo lepiej [B]banda trojga[/B] :evil_lol: ehhh szkoda, że mam tak daleko :placz:[/quote]

hahaha od razu przypomnialy mi sie te japonskie kreskowki :evil_lol:

oj zaraz daleko, Ewcia Cie na pewno chetnie zabierze po wystawie do Wawy :lol:

[quote name='Justa']Matki z wózkami uciekną :evil_lol:[/quote]

nasze sznupy beda mialy gdzie biegac :evil_lol:

[quote name='Doginka']A może cztery sznupiary z Nikonami?:cool3::diabloti: - jak będzie ciepło, to ja też może wpadnę;)

Ola nareszcie zmieniłaś avatar:loveu::multi:[/quote]

Doginko moj Bangitos bedzie mial koncoweczke cieczki, a ona nie znosi zalecajacych sie psow :roll:, moze nastepnym razem cio :multi:

[quote name='weszka']Też bym się chętnie dołączyła choć póki co jestem tylko sznupiara bez Nikosia. Może przy tak zwanej okazji ;)[/quote]

a do NDM na wystawe przyjezdzasz :cool3:

[quote name='eria']matko jedyna, to gorzej niż sabat czarownic :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
hahahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']haha sektę tworzycie nikoniarsko-sznupiastą? pasujecie do siebie idealnie, D80 i czarny sznaucer;)[/quote]
Haha wiesz, bo my nie idziemy na latwizne i bedziemy cwiczyc na czarnych "modelach" ;) :evil_lol:.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Haha wiesz, bo my nie idziemy na latwizne i bedziemy cwiczyc na czarnych "modelach" ;) :evil_lol:.[/QUOTE]

na czarnych kosmatych modelach - nic prostszego :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']na czarnych kosmatych modelach - nic prostszego :diabloti:[/quote]

prawda :evil_lol:

[quote name='weszka']Mam w planach a co z tego wyjdzie to się okaże.[/quote]
nio to licze, ze dotrzesz, ja bede jako widz :p

Posted

Dziendoberek :grins:

[quote name='Cheritka']Jedziesz do Katowic >>>>>>????????
odezwij się do mnie na gg 11272890
plisssssssss[/quote]
Nie nie, ja nie jade. Przepraszam Cie bardzo, ale wylaczylam wczesniej komputer i juz nie idzlam Twojej wiadomosci :oops:. A w ogole to ja mam inny Twoj numer gg, o taki - 4115987 - juz nieaktualny?

Posted

[quote name='LeCoyotte']D80 i czarny sznaucer;)[/quote]
I jeszcze dodatek cz-s:diabloti::razz:
[quote name='Ka-Vanga']
Doginko moj Bangitos bedzie mial koncoweczke cieczki, a ona nie znosi zalecajacych sie psow :roll:, moze nastepnym razem cio :multi:
[/quote]
No problem - następnym razem będziemy tworzyć sektę Nikoniarsko-czarno i czarno - srebrną:evil_lol: - to ile będzie sznupów? ... Bangi, Galinka, Gordon, Raper, Gassira i Nafunia :roll::razz:

Posted

a gdzie wy się macie zamiar spotkać dziewczyny?? To może ja z Junką tez bym wpadła. Ale tylko i wyłącznie jakby to był weekend no i Warszawka ;)

Posted

[quote name='Doginka'] Bangi, Galinka, Gordon, Raper, Gassira i Nafunia :roll::razz:[/QUOTE]

Ale ekipa :razz:

Junko, jeżeli o Forty Bema chodzi a także inne skrawki zieleni w Warszawie, to w weekend niestety zatrzęsienie ludzi :placz:
Co do naszego przyszłotygodniowego spaceru - ja bym wolała jednak w tygodniu. Od poniedziałku ma byc ciepło, także bagna nie będzie ;)

Posted

och szkoda, ze w tygodniu. Ja niestety mam za daleko do Wawy, zeby w tygodniu przyjechać. niestey jeszcze mam szkołe. Ale już niedługo :evil_lol: Swoją edukacje [SIZE=1](w liceum)[/SIZE] mam zamiar skończyć dokładnie 16 maja ;)

Posted

A my z Nafusia wlasnie wrocilysmy od Pana Doktora :roll:, Naf zaczela sikac na brazowo :placz: :placz: :placz:, juz dostala lek przeciw babesi i mocz oddalismy do analizy - PROSZE - trzymajcie za nia kciuki :modla: :modla: :modla:.

Mnie to chyba kiedys wykonczy :placz::placz::placz::(.

Posted

[quote name='Justa']O matulko :shake:

[B]TRZYMAM MOCNO MOCNO KCIUKI !!! [/B]

Ola, wszystko będzie dobrze ! Nie ma innej możliwości ! :calus:[/quote]

[quote name='Junka']Olu już raz pokonała to paskudztwo i tym razem sie nie da. trzymamy kciuki żeby bylo wszystko dobrze.[/quote]

[quote name='malawaszka']cholera jasna!!! Nafinko nie daj się!!!! trzymam :kciuki:[/quote]

DZIEKI kochane, Wasze kciuki i pozytywne mysli BARDZO sie przydadza!

[quote name='Justa']Olu, a co mówi weterynarz? Może teraz wcześniej wyłapaliście te objawy ?
Jak się Nafka czuje ?

Będzie dobrze ! Mocno w to wierzę ![/quote]
Justus, my wtedy wylapalisy zanim badanie krwii wykazalo, ze to babesia - wtedy Naf nie reagowala na leki i dlatego tak sie porobilo :roll:.

Na razie Naf dostala lek antykleszczowy i sobie smacznie spi, robilismy jeszcze badanie moczu i wszystko wyszlo OK.

DZIEKI jeszcze raz za cieple slowa!

Posted

[quote name='Ka-Vanga']
Justus, my wtedy wylapalisy zanim badanie krwii wykazalo, ze to babesia - wtedy Naf nie reagowala na leki i dlatego tak sie porobilo :roll:.

Na razie Naf dostala lek antykleszczowy i sobie smacznie spi, robilismy jeszcze badanie moczu i wszystko wyszlo OK.

DZIEKI jeszcze raz za cieple slowa![/QUOTE]

O kurcze, a mogę widzieć w jaki sposób można to wykryć zanim zrobi się badanie krwi ? Bom ciekawa.. ;)

Dobrze, że w moczu nic nie ma, wszystko skończy się na strachu ! Zobaczysz !

A swoją drogą Olu, zmień może tereny spacerkowe, co? Bo jak widać tam gdzie chodzisz tych kleszczy od cholery.. :shake:

Nic nie dziękuj, tylko wymiziaj Nafusie :loveu:

Posted

[quote name='Justa']O kurcze, a mogę widzieć w jaki sposób można to wykryć zanim zrobi się badanie krwi ? Bom ciekawa.. ;)

Dobrze, że w moczu nic nie ma, wszystko skończy się na strachu ! Zobaczysz !

A swoją drogą Olu, zmień może tereny spacerkowe, co? Bo jak widać tam gdzie chodzisz tych kleszczy od cholery.. :shake:

Nic nie dziękuj, tylko wymiziaj Nafusie :loveu:[/quote]
Ja to wylapuje po zachowaniu - brak apetytu, brak aktywnosi - generalnie u mnie jest tak, ze smutna Naf to chora Naf (ona jest wulkanem energii i jesli zaczyna byc smutna to wiadomo, ze cos jest nie halo!)

Naf jest bardzo mocno zabezpieczana i nawet ostatnio jak poszlam z nia u siebie na spacer dlugi to potem po moim tacie lazil kleszcz, a u niej nic. Ona ma czasem nawroty, dlatego tak czesto kontrolujemy ta krew. Juz taki nawrot miala, ze ja ledwo odratowalismy, ale to bylo jeszcze przed operacja - dlatego wierze w to mocno, ze tym razem to jakas blahostka i ze wystarcze te leki co juz dostala!!!!!!!