LeCoyotte Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 super szalooone foty:razz::thumbs: http://images28.fotosik.pl/177/ed825c95e825d329.jpg modlą sie do 'niewidzialnej' bogini :eviltong: Quote
weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Buahahahah NAF wytarzana w piasku pięęęękna :D Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 gassira napisał(a):No nie wmówisz mi że kompakt robi lepsze foty od Lustra:shake: Jak znajdę to Ci pokażę, że w pewnych okolicznościach kompakt pokonał lustro - chodzi o kolorki;), bo akurat TZ3 ma super ostrość i kolory:p No może nie tyle lepsze, co w tej samej klasie:razz: Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 wowwww gratuluję zostania Nikoniarą :evil_lol: witaj w klubie :loveu::loveu::loveu: Nie mogę się doczekać fotek z cacuszka :loveu::razz: Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Doginka napisał(a):Jak znajdę to Ci pokażę, że w pewnych okolicznościach kompakt pokonał lustro - chodzi o kolorki;), bo akurat TZ3 ma super ostrość i kolory:p No może nie tyle lepsze, co w tej samej klasie:razz: a ja uważam,że to zależy od umiejętności,lustro musisz umieć obsługiwać i tyle,a jak nie umiesz i pstrykasz np.tylko na auto to cudów nie będzie i ja swoim H9 zrobie o wiele lepsze foty.Lustro poprostu daje Ci większe możliwości,ale to nie ono robi zdjęcia. Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 gassira napisał(a):a ja uważam,że to zależy od umiejętności,lustro musisz umieć obsługiwać i tyle,a jak nie umiesz i pstrykasz np.tylko na auto to cudów nie będzie i ja swoim H9 zrobie o wiele lepsze foty.Lustro poprostu daje Ci większe możliwości,ale to nie ono robi zdjęcia. Odkąd mam lustro, to auto użyłam tylko raz i to na początku:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 gassira napisał(a):a ja uważam,że to zależy od umiejętności,lustro musisz umieć obsługiwać i tyle,a jak nie umiesz i pstrykasz np.tylko na auto to cudów nie będzie i ja swoim H9 zrobie o wiele lepsze foty.Lustro poprostu daje Ci większe możliwości,ale to nie ono robi zdjęcia. zgadzam się w 100%, lustrem można zrobić zdjęcia o jakich możnaby tylko marzyć mając kompakt/ultrazoom, tylko trzeba wiedzieć jak + dużo praktyki;) Doginka napisał(a):Odkąd mam lustro, to auto użyłam tylko raz i to na początku:diabloti: auto to używam, ale takie na 4 kołach:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Czesc :multi: - no i dzis mial byc tescior mojej nowej zabaweczki, ale sie wziela i pogoda popsula :placz: :placz: :placz: - bylysmy z Gassulkami na spacerku, ale pogoda byla do D :placz:. Ciesze sie, ze Wam sie podobaja fotki moich szalonych sznupkow :loveu: malawaszka napisał(a):wowwww gratuluję zostania Nikoniarą :evil_lol: witaj w klubie :loveu::loveu::loveu: Nie mogę się doczekać fotek z cacuszka :loveu::razz: dzieki kochana!!!! a jesli chodzi o fotki to jeszcze troche potrwa zanim beda cacuszka, bo ja zupelnu laik :evil_lol: i jeszcze nie wiem czym to sie je :evil_lol: - wiec dzis cyklama na auto buahahaha :evil_lol: Quote
anetta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Co ja czytam, nowego aparata masz :lol: Suuuperrrr :multi: Quote
weszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Zazdraszczam nowego sprzętu. Moze i ja sie kiedyś dorobię... Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ka-Vanga napisał(a): ...a jesli chodzi o fotki to jeszcze troche potrwa zanim beda cacuszka, bo ja zupelnu laik :evil_lol: i jeszcze nie wiem czym to sie je :evil_lol: - wiec dzis cyklama na auto buahahaha :evil_lol: Olcia nawet się nie obejrzysz a już się nauczysz;) - ja tez myslałam podobnie:evil_lol: Quote
ariss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Doginka napisał(a):Olcia nawet się nie obejrzysz a już się nauczysz;) - ja tez myslałam podobnie:evil_lol: Sylwia,Ty teraz powinnaś wycisnąć wszystko co możliwe z tego aparatu,jak masz już takie doświadczenie;):cool3::eviltong: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 gassira napisał(a):Sylwia,Ty teraz powinnaś wycisnąć wszystko co możliwe z tego aparatu,jak masz już takie doświadczenie;):cool3::eviltong: Eee no, aż tak dobrze to się nie znam:cool3::shake::-( - ale kupie sobie, bo pewnikiem były mi go po świętach zabierze:angryy: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Junka napisał(a):Olu kiedy wpadniesz na trening :mad: haha, a kto to moze wiedziec :evil_lol:, ostatni raz bylam na tym treningu-seminarium z Magda (to chyba w pazdzierniku zeszlego roku bylo :evil_lol:) anetta napisał(a):Co ja czytam, nowego aparata masz :lol: Suuuperrrr :multi: nio mam mam, ale taka pogoda, ze nawet nie bardzo jest jak potestowac :placz: weszka napisał(a):Zazdraszczam nowego sprzętu. Moze i ja sie kiedyś dorobię... na pewno kochana sie dorobisz, a jak nie to padaj do Wawy i pocykamy fajne fotencje (tylko poczekaj az sie naucze :evil_lol: ;)) Doginka napisał(a):Olcia nawet się nie obejrzysz a już się nauczysz;) - ja tez myslałam podobnie:evil_lol: ja bym chciala od razu umiec :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 To wkleja Wam te kilka fotek, ktore zrobilam moja new machina :evil_lol: - tylko plisss nie smiejcie sie z jakosci :roll: :evil_lol: to byly jedne z pierwszych fot jakie cyknelam (w domu - wiec nic powalajacego na kolana - ale wkleje, a co mi tam :evil_lol:) i smutny sznup ... Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 i juz wesoly sznup :multi: :hmmmm: i lysy sznup (troszku juz zarastajacy :cool3:) . Quote
ariss Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 smutny sznup mnie rozwalił:crazyeye::loveu::crazyeye:przecudniaste ma te oczęta:cool3: Quote
WinterGirl Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 HellO uwielbiam tulpanki.... ale tam ogromniastą piaskownicę macie, mój duży kudłaty był by w 7 niebie... Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 gassira napisał(a):smutny sznup mnie rozwalił:crazyeye::loveu::crazyeye:przecudniaste ma te oczęta:cool3: hihi cieczka - w galotach trzeba lazic to i sznup sie zrobil smutny w domu ;) bGirl napisał(a):HellO uwielbiam tulpanki.... ale tam ogromniastą piaskownicę macie, mój duży kudłaty był by w 7 niebie... oj tak nasze dziewczyny uwielbiaja te piaskowe gory :loveu: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :klacz: jak Banditka już zarasta :loveu: no i powiedz mi moja droga - te foty to na manualu? :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a)::klacz: jak Banditka już zarasta :loveu: no i powiedz mi moja droga - te foty to na manualu? :cool3: nio juz wreszcie zarasta :multi: kochana te fotki na automacie robilam, bo ja jeszcze zielonego pojecia nie mam o recznym ustawianiu czegokolwiek - przydalby mi sie jakis nauczyciel :evil_lol: :cool3:. Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ooo to prawda nauczyciel to i mnie by się przydał, tylko taki co by chciał podzielić się jakimiś fajnymi trickami :lol: kurcze a tak w ogóle to popatrzyłam na ten Twój obiektyw w necie - drogie toto jak cholera, a ciemne tak jak te moje dziady - ja bym inny za taką kasę wybrała :lol: nie wiem jaki ale na pewno jakiś jaśniejszy :cool3: Quote
Justa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ka-Vanga napisał(a):wiec zaufalam panu, ktory mi doradzal i kupilam Nikorra 18-200 VR - i teraz mam taki komplecik :loveu:. Zasada numer 1 - nie ufaj panom w sklepie :eviltong: Gratuluję nowego sprzętu ;) Nikony rządzą ;) Quote
Recommended Posts