Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gassira napisał(a):
No nie wmówisz mi że kompakt robi lepsze foty od Lustra:shake:

Jak znajdę to Ci pokażę, że w pewnych okolicznościach kompakt pokonał lustro - chodzi o kolorki;), bo akurat TZ3 ma super ostrość i kolory:p
No może nie tyle lepsze, co w tej samej klasie:razz:

Posted

Doginka napisał(a):
Jak znajdę to Ci pokażę, że w pewnych okolicznościach kompakt pokonał lustro - chodzi o kolorki;), bo akurat TZ3 ma super ostrość i kolory:p
No może nie tyle lepsze, co w tej samej klasie:razz:

a ja uważam,że to zależy od umiejętności,lustro musisz umieć obsługiwać i tyle,a jak nie umiesz i pstrykasz np.tylko na auto to cudów nie będzie i ja swoim H9 zrobie o wiele lepsze foty.Lustro poprostu daje Ci większe możliwości,ale to nie ono robi zdjęcia.

Posted

gassira napisał(a):
a ja uważam,że to zależy od umiejętności,lustro musisz umieć obsługiwać i tyle,a jak nie umiesz i pstrykasz np.tylko na auto to cudów nie będzie i ja swoim H9 zrobie o wiele lepsze foty.Lustro poprostu daje Ci większe możliwości,ale to nie ono robi zdjęcia.

Odkąd mam lustro, to auto użyłam tylko raz i to na początku:diabloti:

Posted

gassira napisał(a):

zgadzam się w 100%, lustrem można zrobić zdjęcia o jakich możnaby tylko marzyć mając kompakt/ultrazoom, tylko trzeba wiedzieć jak + dużo praktyki;)

Doginka napisał(a):
Odkąd mam lustro, to auto użyłam tylko raz i to na początku:diabloti:

auto to używam, ale takie na 4 kołach:evil_lol:

Posted

Czesc :multi: - no i dzis mial byc tescior mojej nowej zabaweczki, ale sie wziela i pogoda popsula :placz: :placz: :placz: - bylysmy z Gassulkami na spacerku, ale pogoda byla do D :placz:.

Ciesze sie, ze Wam sie podobaja fotki moich szalonych sznupkow :loveu:

malawaszka napisał(a):
wowwww gratuluję zostania Nikoniarą :evil_lol: witaj w klubie :loveu::loveu::loveu:

Nie mogę się doczekać fotek z cacuszka :loveu::razz:

dzieki kochana!!!!

a jesli chodzi o fotki to jeszcze troche potrwa zanim beda cacuszka, bo ja zupelnu laik :evil_lol: i jeszcze nie wiem czym to sie je :evil_lol: - wiec dzis cyklama na auto buahahaha :evil_lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

...a jesli chodzi o fotki to jeszcze troche potrwa zanim beda cacuszka, bo ja zupelnu laik :evil_lol: i jeszcze nie wiem czym to sie je :evil_lol: - wiec dzis cyklama na auto buahahaha :evil_lol:

Olcia nawet się nie obejrzysz a już się nauczysz;) - ja tez myslałam podobnie:evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Olcia nawet się nie obejrzysz a już się nauczysz;) - ja tez myslałam podobnie:evil_lol:

Sylwia,Ty teraz powinnaś wycisnąć wszystko co możliwe z tego aparatu,jak masz już takie doświadczenie;):cool3::eviltong:

Posted

gassira napisał(a):
Sylwia,Ty teraz powinnaś wycisnąć wszystko co możliwe z tego aparatu,jak masz już takie doświadczenie;):cool3::eviltong:

Eee no, aż tak dobrze to się nie znam:cool3::shake::-( - ale kupie sobie, bo pewnikiem były mi go po świętach zabierze:angryy:

Posted

Junka napisał(a):
Olu kiedy wpadniesz na trening :mad:

haha, a kto to moze wiedziec :evil_lol:, ostatni raz bylam na tym treningu-seminarium z Magda (to chyba w pazdzierniku zeszlego roku bylo :evil_lol:)

anetta napisał(a):
Co ja czytam, nowego aparata masz :lol:
Suuuperrrr :multi:

nio mam mam, ale taka pogoda, ze nawet nie bardzo jest jak potestowac :placz:

weszka napisał(a):
Zazdraszczam nowego sprzętu. Moze i ja sie kiedyś dorobię...

na pewno kochana sie dorobisz, a jak nie to padaj do Wawy i pocykamy fajne fotencje (tylko poczekaj az sie naucze :evil_lol: ;))

Doginka napisał(a):

ja bym chciala od razu umiec :evil_lol:

Posted

To wkleja Wam te kilka fotek, ktore zrobilam moja new machina :evil_lol: - tylko plisss nie smiejcie sie z jakosci :roll: :evil_lol:

to byly jedne z pierwszych fot jakie cyknelam (w domu - wiec nic powalajacego na kolana - ale wkleje, a co mi tam :evil_lol:)

i smutny sznup

...

Posted

gassira napisał(a):
smutny sznup mnie rozwalił:crazyeye::loveu::crazyeye:przecudniaste ma te oczęta:cool3:

hihi cieczka - w galotach trzeba lazic to i sznup sie zrobil smutny w domu ;)

bGirl napisał(a):
HellO

uwielbiam tulpanki....
ale tam ogromniastą piaskownicę macie,

mój duży kudłaty był by w 7 niebie...

oj tak nasze dziewczyny uwielbiaja te piaskowe gory :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: jak Banditka już zarasta :loveu:

no i powiedz mi moja droga - te foty to na manualu? :cool3:

nio juz wreszcie zarasta :multi:

kochana te fotki na automacie robilam, bo ja jeszcze zielonego pojecia nie mam o recznym ustawianiu czegokolwiek - przydalby mi sie jakis nauczyciel :evil_lol: :cool3:.

Posted

ooo to prawda nauczyciel to i mnie by się przydał, tylko taki co by chciał podzielić się jakimiś fajnymi trickami :lol:

kurcze a tak w ogóle to popatrzyłam na ten Twój obiektyw w necie - drogie toto jak cholera, a ciemne tak jak te moje dziady - ja bym inny za taką kasę wybrała :lol: nie wiem jaki ale na pewno jakiś jaśniejszy :cool3:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
wiec zaufalam panu, ktory mi doradzal i kupilam Nikorra 18-200 VR - i teraz mam taki komplecik :loveu:.

Zasada numer 1 - nie ufaj panom w sklepie :eviltong:

Gratuluję nowego sprzętu ;)
Nikony rządzą ;)