Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Nie mam na razie tych filmikow, ale wkleje moja rekonwalescentke :loveu: - niestety figura juz nie ta sama, brzuszek po operacjach opadniety, ale za to zyje!!!!!!!!!!! i wyniki sa prawie dobre ;) - a to w naszym przypadku oznacza, ze jest SUPER - nawet nie wiecie jak sie ciesze :multi::multi::multi: zdjecie robione jakos kilka dni temu ;) . Quote
ariss Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 tą fote to ja znam:evil_lol:chce coś nowego;) Quote
anetta Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 O, o, następne groźne psy przy płocie :evil_lol: Noo nooo, coraz więcej mudików w agility :) Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 anetta napisał(a):O, o, następne groźne psy przy płocie :evil_lol: No a jak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 gassira napisał(a):tą fote to ja znam:evil_lol:chce coś nowego;) zara - filmiki przegladam :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Ka-Vanga'] bo Ty nic nie wiesz, ona cale zycie mysli, ze jest gigantem :evil_lol: tiaa miniaturki zawsze mylsa, ze sa takie ogromne jak olbrzymy, a gdy przyjdzie co do czego, to ze strachu znikaja za wlascicielem:diabloti: http://images31.fotosik.pl/141/86ea77a2857983c8.jpg niezla ta rekonwalescentka:razz: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Nafusia i ... miska :evil_lol:: http://video.google.pl/videoplay?docid=7901947125786183935&hl=pl . Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='LeCoyotte'] http://images31.fotosik.pl/141/86ea77a2857983c8.jpg niezla ta rekonwalescentka:razz: To moje kochane sloneczko Nafkowe :multi: :loveu:. Quote
ariss Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 moja ulubienica zawsze się tak cudnie bawi:loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Filmik boski ,ale miała radochę dziewczyna,radość życia aż z niej bucha:loveu::loveu:, teraz ja zazdraszczam ogrodu:cool3: A u nas filmik Delikowo-Kalinowy:cool3: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Dzieki dziewczyny, fajnie, ze Wam sie podoba :multi:. To lece zlookac malucha :cool3:. Quote
malawaszka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :loveu::loveu::loveu:piękna rekonwalescentka :multi: super, że wyniki dobre!!! Quote
eria Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ależ ta Nafusia rozbawiona:loveu: z tą miską !! aż mi się pychol śmieje, wyrabia jak szczenior!:loveu: Quote
Cheritka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Witam, super że jest dobrze :multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):...Doginko, super ze juz jestes - opowiadaj jak bylo!!!!!!!! Na początku było OK., ale po powrocie do domciu cały świat mi się zawalił - po raz nie wiem już który okazuje się, że faceci to podłe świnie:mad::placz: Ale dosyć na ten temat! Twoja cudem powrócona do życia Nafusia super się bawi tą miseczką, ale zastanawiam się, która z Was bardziej się nabiegała - Pańcia, czy Nafi?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WinterGirl Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :loveu:kocham każdą Twoją czarną łapkę Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 masz Ty leniuchu-moja ulubienica:loveu: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 I kolejny sznup jak zwykle z badylkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 bry;) [quote name='gassira']masz Ty leniuchu-moja ulubienica:loveu: http://images30.fotosik.pl/166/8de0db03ffb73a0f.jpg patyk zostal zmasakrowany;) Quote
Cheritka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cześć snupeczki, :cool3: do góry główeczki :roll: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 malawaszka napisał(a)::loveu:piękna rekonwalescentka :multi: super, że wyniki dobre!!! eria napisał(a):ależ ta Nafusia rozbawiona:loveu: z tą miską !! aż mi się pychol śmieje, wyrabia jak szczenior!:loveu: Hehe, no ona taki szaleniec, co prawda ten film jest sprzed jakichs dwoch lat, ale nadal taki swirek z niej :evil_lol:. Cheritka napisał(a):Witam, super że jest dobrze :multi: :loveu: gassira napisał(a):Olka,czemu Cię tu dziś nie było:mad: Oj bo padlam wczoraj i zasnelam przed kompem :evil_lol: Doginka napisał(a):Na początku było OK., ale po powrocie do domciu cały świat mi się zawalił - po raz nie wiem już który okazuje się, że faceci to podłe świnie:mad::placz: Ale dosyć na ten temat! Twoja cudem powrócona do życia Nafusia super się bawi tą miseczką, ale zastanawiam się, która z Was bardziej się nabiegała - Pańcia, czy Nafi?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dawaj sie zdolowac nikomu!!!!!!!!!! olej go i juz iiiiiii CIESZ SIE ZYCIEM!!!!!!!! hyhy ja tam za duzo nie biegalam tylko Nafel juz z pol godzinki za ta micha biegala i dopiero mi wpadlo do glowy zeby po aparat pobiec - wiec wiesz po woli jej sie juz nudzila ta zabawa ;). No i to bylo jak wyzej pisalam jakies dwa latka temu, teraz juz niestety nie wygladam jak na tym filmie - czytaj normalnie :placz: - teraz wygladam jak potffffoooor :placz::placz::placz:. bGirl napisał(a)::loveu:kocham każdą Twoją czarną łapkę witaj kochana :buzi: Doginka napisał(a):I kolejny sznup jak zwykle z badylkiem:loveu::loveu::loveu: LeCoyotte napisał(a):bry;) patyk zostal zmasakrowany;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Cheritka napisał(a):Cześć snupeczki, :cool3: do góry główeczki :roll: Czesc czesc :). Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Ciotka co tam focisz gryze sobie patyczek... a tu nagle... hyhyhy ale siem nie dalam i juz mam do spowrotem :evil_lol: ;) ... Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 hahahha...widać kto tu najbardziej kocha sznupy!!!!! w jednej ręce aparat,w drugiej sznup:loveu::evil_lol:padłam:evil_lol: Quote
Recommended Posts