Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam na razie tych filmikow, ale wkleje moja rekonwalescentke :loveu: - niestety figura juz nie ta sama, brzuszek po operacjach opadniety, ale za to zyje!!!!!!!!!!! i wyniki sa prawie dobre ;) - a to w naszym przypadku oznacza, ze jest SUPER - nawet nie wiecie jak sie ciesze :multi::multi::multi:

zdjecie robione jakos kilka dni temu ;)

.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filmik boski ,ale miała radochę dziewczyna,radość życia aż z niej bucha:loveu::loveu:, teraz ja zazdraszczam ogrodu:cool3:
A u nas filmik Delikowo-Kalinowy:cool3:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
...Doginko, super ze juz jestes - opowiadaj jak bylo!!!!!!!!

Na początku było OK., ale po powrocie do domciu cały świat mi się zawalił - po raz nie wiem już który okazuje się, że faceci to podłe świnie:mad::placz:
Ale dosyć na ten temat!
Twoja cudem powrócona do życia Nafusia super się bawi tą miseczką, ale zastanawiam się, która z Was bardziej się nabiegała - Pańcia, czy Nafi?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu:piękna rekonwalescentka :multi: super, że wyniki dobre!!!

eria napisał(a):
ależ ta Nafusia rozbawiona:loveu: z tą miską !! aż mi się pychol śmieje, wyrabia jak szczenior!:loveu:

Hehe, no ona taki szaleniec, co prawda ten film jest sprzed jakichs dwoch lat, ale nadal taki swirek z niej :evil_lol:.

Cheritka napisał(a):
Witam,
super że jest dobrze :multi:

:loveu:

gassira napisał(a):
Olka,czemu Cię tu dziś nie było:mad:

Oj bo padlam wczoraj i zasnelam przed kompem :evil_lol:

Doginka napisał(a):
Na początku było OK., ale po powrocie do domciu cały świat mi się zawalił - po raz nie wiem już który okazuje się, że faceci to podłe świnie:mad::placz:
Ale dosyć na ten temat!
Twoja cudem powrócona do życia Nafusia super się bawi tą miseczką, ale zastanawiam się, która z Was bardziej się nabiegała - Pańcia, czy Nafi?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie dawaj sie zdolowac nikomu!!!!!!!!!! olej go i juz iiiiiii CIESZ SIE ZYCIEM!!!!!!!!
hyhy ja tam za duzo nie biegalam tylko Nafel juz z pol godzinki za ta micha biegala i dopiero mi wpadlo do glowy zeby po aparat pobiec - wiec wiesz po woli jej sie juz nudzila ta zabawa ;).
No i to bylo jak wyzej pisalam jakies dwa latka temu, teraz juz niestety nie wygladam jak na tym filmie - czytaj normalnie :placz: - teraz wygladam jak potffffoooor :placz::placz::placz:.

bGirl napisał(a):
:loveu:kocham każdą Twoją czarną łapkę

witaj kochana :buzi:

Doginka napisał(a):
I kolejny sznup jak zwykle z badylkiem:loveu::loveu::loveu:

LeCoyotte napisał(a):
bry;)

patyk zostal zmasakrowany;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: