Mudik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ka-Vanga napisał(a):No dopsze :eviltong:, ale niech mi to bedzie ostatni raz :eviltong: :evil_lol: :mad:. Proszę mi tu bez kijków bo Viciem poszczuję :eviltong::eviltong::eviltong:. Wprawdzie w niedziele przyszłą nawiedza nas hodowczyni ale może przeca spotkac się na Polach czyż nie?:cool3::lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Mudik napisał(a):Proszę mi tu bez kijków bo Viciem poszczuję :eviltong::eviltong::eviltong:. Wprawdzie w niedziele przyszłą nawiedza nas hodowczyni ale może przeca spotkac się na Polach czyż nie?:cool3::lol: Hahaha, co Ty nie boje sie :eviltong:, on jest ze 3 razy mniejszy od mojego Lo :evil_lol: :lol: ;). Spotkanko z hodowca na Polach jest duzo lepsze niz w domu :evil_lol:. Quote
Mudik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha, co Ty nie boje sie :eviltong:, on jest ze 3 razy mniejszy od mojego Lo :evil_lol: :lol: ;). Spotkanko z hodowca na Polach jest duzo lepsze niz w domu :evil_lol:. Tia ale skoczny i zęby ma nie od parady:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Pewnie,że lepsze niz w domu:lol::lol::lol: Dobranoc! Quote
Ka-Vanga Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Mudik napisał(a):Tia ale skoczny i zęby ma nie od parady:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Pewnie,że lepsze niz w domu:lol::lol::lol: Dobranoc! Haha moze i racja, moj to w koncu juz dziadek :evil_lol:. Dobranoc :hand:. Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Cześć Olcia, Już piszę z Zakopca- prowadziłam od Nadarzyna do początku Zakopianki:multi:i jesteśmy cali i zdrowi, ale J jakiś zzieleniały był jak się przesiadał z powrotem na miejsce kierowcy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - jechałam tylko 130 km/h:diabloti: Jutro się odezwę, bo teraz pora na spanko;) Mam nadzieję, że odnajdziemy się z Gassi:cool3: DOBRANOC Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Doginka']Cześć Olcia, Już piszę z Zakopca- prowadziłam od Nadarzyna do początku Zakopianki:multi:i jesteśmy cali i zdrowi, ale J jakiś zzieleniały był jak się przesiadał z powrotem na miejsce kierowcy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - jechałam tylko 130 km/h:diabloti: Jutro się odezwę, bo teraz pora na spanko;) Mam nadzieję, że odnajdziemy się z Gassi:cool3: DOBRANOC Zdolniacha :cool3:, super zabawy zycze!!!!!! no i odszukajcie sie koniecznie z Gass :multi: [quote name='dadiii']dziendobry!!!! co u was??? :D:D:D hej hej, u nas jak to u nas, po staremu ;), mow lepiej jak sie imprezka urodzinowa udala :multi: i fotencja na dzien dobry :cool3: . Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='eria']tyko jedna ? :crazyeye: a ile bys chciala :evil_lol: dobra dorzuce poranna gimnastyke . Quote
Justa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Przyszłam spenetrować, a tu jakieś sznupy powyginane.. :cool3: Quote
dadiii Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ano jakos sie udala:D:D:D a foteczek wiecej by sie przydalo :D:D Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nie znalazłam Gassi:placz::placz::placz: Quote
WinterGirl Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 bombowe fotaski :loveu: wesoluktkie 4 łapy Quote
LeCoyotte Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 http://images33.fotosik.pl/145/339c1f286bef3d51.jpg moja sznupa tez sie tak wyginala wczoraj, ale na fotelu;) ah te sznaucery:loveu: Quote
anetta Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ktoś tutaj tai-chi ćwiczy :evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='dadiii']ano jakos sie udala:D:D:D a foteczek wiecej by sie przydalo :D:D To super :razz:, a foteczki zaraz beda :multi: [quote name='Olusia']Hej :) Super fotki :loveu: [quote name='bGirl'] bombowe fotaski :loveu: wesoluktkie 4 łapy Czesc kochane, ciesze sie, ze sie moje sloneczka podobaja :loveu: [quote name='Doginka']Nie znalazłam Gassi:placz::placz::placz: łeeeeee to szkoda :placz: [quote name='LeCoyotte']http://images33.fotosik.pl/145/339c1f286bef3d51.jpg moja sznupa tez sie tak wyginala wczoraj, ale na fotelu;) ah te sznaucery:loveu: hihi bo sznup to sznup ;) :evil_lol: . Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 anetta napisał(a):Ktoś tutaj tai-chi ćwiczy :evil_lol::evil_lol: hahaha :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Ciag dalszy mojego malego oszolomka :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 ooo inna zabawka, wezme tez ta :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Duzy oszolom (a raczej powinnam napisac duza ;) :evil_lol:) Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Olcia, czy to Bandzior z tymi zabawkami lata????:crazyeye::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Doginka napisał(a):Olcia, czy to Bandzior z tymi zabawkami lata????:crazyeye::loveu: Nio :evil_lol:, jeszcze mam jedna partie szalonego Bandziorka z troszke wieksza zabawka :evil_lol:. Quote
Recommended Posts