Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Dozio bardzo chcial nam zabrac pileczke :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Doginka napisał(a):Sznupeczki są fajniejsze od dożkowej dzidzi:diabloti: Ola, czy Ty wiesz co ja teraz robię? - opycham się frytkami:evil_lol:;) No ba :evil_lol: ;). No wiesz, jak mozesz, Ty zarloku :diabloti: :mad:. Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Doginka napisał(a):Ale klimat te foty jednak pokazują:diabloti::crazyeye::loveu: To ciesze sie :multi: :loveu:. Quote
Doginka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Oluś zjadłam fryteczki i teraz z pełnym brzuniem mogę iść do łózia spaciulkać - Dobrej nocki Ci życzę i wyczohraj od cioci Sylwii te Swoje czarne urwisy:loveu::loveu::hand: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 I czasem mu sie udawalo :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Doginka napisał(a):Oluś zjadłam fryteczki i teraz z pełnym brzuniem mogę iść do łózia spaciulkać - Dobrej nocki Ci życzę i wyczohraj od cioci Sylwii te Swoje czarne urwisy:loveu::loveu::hand: Rowniez zycze milych senkow!!!! I buziaki dla Gordona i Raperka! :multi: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Jeszcze kilka fotek z szalenstw i ide spac, wiecej bedzie z rana jesli bedziecie chcieli ;) :cool3: . DOBRANOC - wszystkim zycze dobrej nocki :hand:. Quote
Doginka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Rowniez zycze milych senkow!!!! I buziaki dla Gordona i Raperka! :multi: 2 ostatnie są super:crazyeye::loveu: Do jutra:hand: Ps. Gordon właśnie wtrynił mi się do łóżka:diabloti::crazyeye::loveu::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Doginka napisał(a):2 ostatnie są super:crazyeye::loveu: Do jutra:hand: Ps. Gordon właśnie wtrynił mi się do łóżka:diabloti::crazyeye::loveu::evil_lol: Przynajmniej Ci cieplo bedzie z przytulanka ;) :cool3:. :hand: Quote
ariss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Na ostatnim Gass chodzi na 2 łapach-błahhhahahahah:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 gassira napisał(a):Na ostatnim Gass chodzi na 2 łapach-błahhhahahahah:evil_lol: Zdolna bestia :evil_lol: :razz:. Quote
Cheritka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Jasne, że będziemy Was nawiedzać i to często ;) Quote
malawaszka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 gaduły :mad: na szczęście fotek też dużo :multi: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 malawaszka napisał(a):gaduły :mad: na szczęście fotek też dużo :multi: Ale co po moich fotkach jak nikt ich nie chce potem ogladac :placz::placz::placz:. Quote
despera Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Witanko:multi: Cudne fotki, tyle sznupków naraz:loveu: Lordzik śmiga aż miło popatrzec:loveu: Jak ja strasznie żałuję że nie mogę wziąc Nesa do Warszawy, jak się uda to dopiero w przyszłym roku:shake: Ale co po moich fotkach jak nikt ich nie chce potem ogladac :placz::placz::placz:. Wszyscy oglądają tylko im dech zapiera:evil_lol: Pozdrawiamy!!! Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 despera napisał(a):Witanko:multi: Cudne fotki, tyle sznupków naraz:loveu: Lordzik śmiga aż miło popatrzec:loveu: Jak ja strasznie żałuję że nie mogę wziąc Nesa do Warszawy, jak się uda to dopiero w przyszłym roku:shake: Wszyscy oglądają tylko im dech zapiera:evil_lol: Pozdrawiamy!!! Witam witam :multi:. To Nafencja, Lordzisko moje kochane czeka w kolejce na strzyzenie, ale cos mi sie ostatanio nie chce :evil_lol:. Dzis tak na szybciutko zrobilam Nafcie i pedzilam na spotkanko z Ewa i Gassirka :multi: :loveu:. Jak tylko pozmniejszam fotki to zaraz wstawie, dzis to dopiero bylo zgromadzenie psiakow momentami :crazyeye: :loveu:. Ciesze sie, ze Ci sie fotki podobaja :loveu:. Buziak dla Nestorka, w wielki czarny nochalek :loveu:. Jakbys miala byc z Nesem w Wawie to koniecznie daj znac!!!!!!!! Quote
despera Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 O matko, ja zawsze coś palnę...:oops: Lorda z Nafką, Kreosia z Figą... Dobrze że jeszcze własnego psa poznaję:evil_lol: Nesa zabiorę dopiero od października-jeśli dotrwam... Ten semestr jest tragiczny, nie wiem kiedy będę się uczyc a co dopiero zapewnic odpowiednią ilośc ruchu mojemu świrowi;) Nes dziękuje za buziaka i pozdrawia Ka-Vangową rodzinkę!:loveu: Quote
anetta Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ale szaleństwa :multi: A ten kudłatek to chyba pies Miroszki?? Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 despera napisał(a):O matko, ja zawsze coś palnę...:oops: Lorda z Nafką, Kreosia z Figą... Dobrze że jeszcze własnego psa poznaję:evil_lol: Nesa zabiorę dopiero od października-jeśli dotrwam... Ten semestr jest tragiczny, nie wiem kiedy będę się uczyc a co dopiero zapewnic odpowiednią ilośc ruchu mojemu świrowi;) Nes dziękuje za buziaka i pozdrawia Ka-Vangową rodzinkę!:loveu: Hehe zdolniacha :evil_lol:. Anettko chyba tak, on sie jakos na J nazywa (Joszi, Jaszo????? :oops:) - przesympatyczny psiaczek :loveu:. Quote
eria Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 ale tu znów nagadane ! ale fotki bardzo zabawowe kilka stron wstecz obejrzałam :loveu::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 eria napisał(a):ale tu znów nagadane ! ale fotki bardzo zabawowe kilka stron wstecz obejrzałam :loveu::loveu: Zaraz beda nowiutkie (tylko musze skonczyc zmniejszac) - dzis robione :multi:. Dzis troszke lepsze, bo i sloneczko wyjrzalo :loveu:. Quote
LeCoyotte Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 hej juz wiem czemu nie trafilem na Wasza galerie, 3 dni temu byla reaktywacja:cool1: na szczescie;) http://images34.fotosik.pl/133/ee34d56b247ca8e5.jpg fajnie wygladaja razem, od mini do olbrzymka:) Quote
despera Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Cześc:multi: Dogo już działa, więc czekamy na fotki:loveu: Quote
ariss Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 jak dla mnie dogo to dopiero teraz zaczeło dziłać,a więc foteczki:loveu: Quote
ariss Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 haloooooooooooooooo czy ja o Twoją galerie też muszę dbać:angryy::mad: Quote
Recommended Posts