Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Sznupeczki są fajniejsze od dożkowej dzidzi:diabloti:
Ola, czy Ty wiesz co ja teraz robię? - opycham się frytkami:evil_lol:;)

No ba :evil_lol: ;).

No wiesz, jak mozesz, Ty zarloku :diabloti: :mad:.

Posted

Oluś zjadłam fryteczki i teraz z pełnym brzuniem mogę iść do łózia spaciulkać - Dobrej nocki Ci życzę i wyczohraj od cioci Sylwii te Swoje czarne urwisy:loveu::loveu::hand:

Posted

Doginka napisał(a):
Oluś zjadłam fryteczki i teraz z pełnym brzuniem mogę iść do łózia spaciulkać - Dobrej nocki Ci życzę i wyczohraj od cioci Sylwii te Swoje czarne urwisy:loveu::loveu::hand:

Rowniez zycze milych senkow!!!! I buziaki dla Gordona i Raperka! :multi:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Rowniez zycze milych senkow!!!! I buziaki dla Gordona i Raperka! :multi:

2 ostatnie są super:crazyeye::loveu:
Do jutra:hand:
Ps. Gordon właśnie wtrynił mi się do łóżka:diabloti::crazyeye::loveu::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
2 ostatnie są super:crazyeye::loveu:
Do jutra:hand:
Ps. Gordon właśnie wtrynił mi się do łóżka:diabloti::crazyeye::loveu::evil_lol:

Przynajmniej Ci cieplo bedzie z przytulanka ;) :cool3:.
:hand:

Posted

Witanko:multi: Cudne fotki, tyle sznupków naraz:loveu: Lordzik śmiga aż miło popatrzec:loveu: Jak ja strasznie żałuję że nie mogę wziąc Nesa do Warszawy, jak się uda to dopiero w przyszłym roku:shake:

Ale co po moich fotkach jak nikt ich nie chce potem ogladac :placz::placz::placz:.
Wszyscy oglądają tylko im dech zapiera:evil_lol:

Pozdrawiamy!!!

Posted

despera napisał(a):
Witanko:multi: Cudne fotki, tyle sznupków naraz:loveu: Lordzik śmiga aż miło popatrzec:loveu: Jak ja strasznie żałuję że nie mogę wziąc Nesa do Warszawy, jak się uda to dopiero w przyszłym roku:shake:

Wszyscy oglądają tylko im dech zapiera:evil_lol:

Pozdrawiamy!!!

Witam witam :multi:.

To Nafencja, Lordzisko moje kochane czeka w kolejce na strzyzenie, ale cos mi sie ostatanio nie chce :evil_lol:. Dzis tak na szybciutko zrobilam Nafcie i pedzilam na spotkanko z Ewa i Gassirka :multi: :loveu:. Jak tylko pozmniejszam fotki to zaraz wstawie, dzis to dopiero bylo zgromadzenie psiakow momentami :crazyeye: :loveu:.

Ciesze sie, ze Ci sie fotki podobaja :loveu:.

Buziak dla Nestorka, w wielki czarny nochalek :loveu:.

Jakbys miala byc z Nesem w Wawie to koniecznie daj znac!!!!!!!!

Posted

O matko, ja zawsze coś palnę...:oops: Lorda z Nafką, Kreosia z Figą... Dobrze że jeszcze własnego psa poznaję:evil_lol: Nesa zabiorę dopiero od października-jeśli dotrwam... Ten semestr jest tragiczny, nie wiem kiedy będę się uczyc a co dopiero zapewnic odpowiednią ilośc ruchu mojemu świrowi;)
Nes dziękuje za buziaka i pozdrawia Ka-Vangową rodzinkę!:loveu:

Posted

despera napisał(a):
O matko, ja zawsze coś palnę...:oops: Lorda z Nafką, Kreosia z Figą... Dobrze że jeszcze własnego psa poznaję:evil_lol: Nesa zabiorę dopiero od października-jeśli dotrwam... Ten semestr jest tragiczny, nie wiem kiedy będę się uczyc a co dopiero zapewnic odpowiednią ilośc ruchu mojemu świrowi;)
Nes dziękuje za buziaka i pozdrawia Ka-Vangową rodzinkę!:loveu:

Hehe zdolniacha :evil_lol:.

Anettko chyba tak, on sie jakos na J nazywa (Joszi, Jaszo????? :oops:) - przesympatyczny psiaczek :loveu:.

Posted

eria napisał(a):
ale tu znów nagadane !
ale fotki bardzo zabawowe kilka stron wstecz obejrzałam :loveu::loveu:

Zaraz beda nowiutkie (tylko musze skonczyc zmniejszac) - dzis robione :multi:. Dzis troszke lepsze, bo i sloneczko wyjrzalo :loveu:.