Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moon_light napisał(a):
Odwiedzilam tez wasza stronke www.
TO NAJPIEKNIEJSZE SZNAUCERY JAKIE WIDZIALAM !! :loveu:
Zauroczylam sie !!! Mam nadzieje ze galeria bedzie czesto aktualizowana!
slicznie tutaj:lol:

Moon light dziekuje bardzo za tak mile slowa na temat moich brodaczy :calus: , postaram sie jak najwiecej fot robic :), no i ciesze sie, ze maluszki sie podobaja :multi: .

Posted

a to pewno czarno - srebrny kawaler :loveu:
bylam ciekawa jak wyglada bo sznaucerkow o tym umaszczeniu nigdy nie widzialam tak malutkich
peiprzaki (przynajmniej moje) nie maja tak wyraznych znaczen w tym wieku

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Moon light dziekuje bardzo za tak mile slowa na temat moich brodaczy :calus: , postaram sie jak najwiecej fot robic :), no i ciesze sie, ze maluszki sie podobaja :multi: .

Maluchy są przesłodkie :)

Zaluje troche ze to nie olbrzymy, bo ja wyjatkowo lubie psy rozmiarow XL :)

Posted

ahhhhhhhhhhhhh jak widzę takie małe ściurki i to dzieciaczki mojej ulubionej miniaturki Bandziorkowej to umykają gdzieś postanowienia, że nie będę miała minika od szczeniaka nigdy już :evil_lol: boskie są :loveu: a to z wujkiem LO moim ukochanym olbrzymkiem to już wogóle mnie rozwala :mdleje: do nosa mógłby malucha wciągnąć :lol: :loveu:

Posted

Elitesse napisał(a):
Lo to ukochany a moj lanc juz nie :mad: :diabloti: :evil_lol:

Hihihi, Aga czyzby Lancus na stare lata ze sredniaka na olbrzymka podrosl :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) .

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhhhhhhhhhhhh jak widzę takie małe ściurki i to dzieciaczki mojej ulubionej miniaturki Bandziorkowej to umykają gdzieś postanowienia, że nie będę miała minika od szczeniaka nigdy już :evil_lol: boskie są :loveu: a to z wujkiem LO moim ukochanym olbrzymkiem to już wogóle mnie rozwala :mdleje: do nosa mógłby malucha wciągnąć :lol: :loveu:

Waszeczko, a wujaszek Lo to jak tylko jakis maluch zaplacze to pedem biegnie, zeby zobaczyc co sie dzieje, hihi wczul sie w role ;).

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
PS A widziałaś, że Was dorwałam na światówce?

Marysiu nic nie widzialam, a gdzie moge sobie zobaczyc mojego lobuza, ktory nie chcial sie nic a nic pokazac na Światowce :evil_lol: ;) .

Posted

Marysiu DZIEKI za fotke choc jedna ze Światowki :bigcool: :buzi: , szkoda tylko, ze nie wiedzialam, ze robisz fote to bym Bangitke ustawila jak trzeba, hihi bo na tej focie to czekalysmy na swoja kolej hihi ;), ale jeszcze raz dzieki :multi: .

Moon light, zaraz wynajde olbrzymkowe dzieciaczki :cool3: .

Posted

Elitesse napisał(a):
Lo to ukochany a moj lanc juz nie :mad: :diabloti: :evil_lol:

bhahhahaha Ty dobrze wiesz że Lanc to JEDYNY pies ktorego MŁA sie boi i nie wie czemu hahahahhahahha

a LO jest moim od dawna dawna faworytem wśród olbrzymów :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Marysiu DZIEKI za fotke choc jedna ze Światowki :bigcool: :buzi: , szkoda tylko, ze nie wiedzialam, ze robisz fote to bym Bangitke ustawila jak trzeba, hihi bo na tej focie to czekalysmy na swoja kolej hihi ;), ale jeszcze raz dzieki :multi: .
.........

I tak obydwie wyglądacie pięknie :lol::lol::lol:.