Ka-Vanga Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Mamy 1 dzień :loveu: : z kochaną mamusią :loveu: : . Quote
Elitesse Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ale rozkoszniaki :loveu: wycaluj maluszki ode mnie !! i oczywiscie Bandziorkowa mamusie tez !! Quote
Ka-Vanga Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Kolejne "cieplutkie" fotki :) : tu mamy dwa dni: i jeszcze z wujkiem Lordzikiem ;) : Quote
madziasto4 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Jakie maleństwo w porównaniu do 'wujka Lordzika' :crazyeye: :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Nio roznica ogromna, ale wujek Lordzik to olbrzym, a maluchy to miniaturki :cool3: . Quote
Ka-Vanga Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Kolejne fotki moich maluszków :) : Quote
moon_light Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Odwiedzilam tez wasza stronke www. TO NAJPIEKNIEJSZE SZNAUCERY JAKIE WIDZIALAM !! :loveu: Zauroczylam sie !!! Mam nadzieje ze galeria bedzie czesto aktualizowana! slicznie tutaj:lol: Quote
Ka-Vanga Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 moon_light napisał(a):Odwiedzilam tez wasza stronke www. TO NAJPIEKNIEJSZE SZNAUCERY JAKIE WIDZIALAM !! :loveu: Zauroczylam sie !!! Mam nadzieje ze galeria bedzie czesto aktualizowana! slicznie tutaj:lol: Moon light dziekuje bardzo za tak mile slowa na temat moich brodaczy :calus: , postaram sie jak najwiecej fot robic :), no i ciesze sie, ze maluszki sie podobaja :multi: . Quote
Elitesse Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 a to pewno czarno - srebrny kawaler :loveu: bylam ciekawa jak wyglada bo sznaucerkow o tym umaszczeniu nigdy nie widzialam tak malutkich peiprzaki (przynajmniej moje) nie maja tak wyraznych znaczen w tym wieku Quote
moon_light Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ka-Vanga napisał(a):Moon light dziekuje bardzo za tak mile slowa na temat moich brodaczy :calus: , postaram sie jak najwiecej fot robic :), no i ciesze sie, ze maluszki sie podobaja :multi: . Maluchy są przesłodkie :) Zaluje troche ze to nie olbrzymy, bo ja wyjatkowo lubie psy rozmiarow XL :) Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ahhhhhhhhhhhhh jak widzę takie małe ściurki i to dzieciaczki mojej ulubionej miniaturki Bandziorkowej to umykają gdzieś postanowienia, że nie będę miała minika od szczeniaka nigdy już :evil_lol: boskie są :loveu: a to z wujkiem LO moim ukochanym olbrzymkiem to już wogóle mnie rozwala :mdleje: do nosa mógłby malucha wciągnąć :lol: :loveu: Quote
Elitesse Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):a to z wujkiem LO moim ukochanym olbrzymkiem to już wogóle mnie rozwala Lo to ukochany a moj lanc juz nie :mad: :diabloti: :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Elitesse napisał(a):Lo to ukochany a moj lanc juz nie :mad: :diabloti: :evil_lol: Hihihi, Aga czyzby Lancus na stare lata ze sredniaka na olbrzymka podrosl :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) . Quote
Ka-Vanga Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):ahhhhhhhhhhhhh jak widzę takie małe ściurki i to dzieciaczki mojej ulubionej miniaturki Bandziorkowej to umykają gdzieś postanowienia, że nie będę miała minika od szczeniaka nigdy już :evil_lol: boskie są :loveu: a to z wujkiem LO moim ukochanym olbrzymkiem to już wogóle mnie rozwala :mdleje: do nosa mógłby malucha wciągnąć :lol: :loveu: Waszeczko, a wujaszek Lo to jak tylko jakis maluch zaplacze to pedem biegnie, zeby zobaczyc co sie dzieje, hihi wczul sie w role ;). Quote
Marysia_i_gończy Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hej!! Jakie cudne malce!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Czekam na więcej zdjęć :razz: Pozdrawiam Marysia i Una PS A widziałaś, że Was dorwałam na światówce? Quote
Ka-Vanga Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):PS A widziałaś, że Was dorwałam na światówce? Marysiu nic nie widzialam, a gdzie moge sobie zobaczyc mojego lobuza, ktory nie chcial sie nic a nic pokazac na Światowce :evil_lol: ;) . Quote
Marysia_i_gończy Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ka-Vanga napisał(a):Marysiu nic nie widzialam, a gdzie moge sobie zobaczyc mojego lobuza, ktory nie chcial sie nic a nic pokazac na Światowce :evil_lol: ;) . W światówkowej galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Znalazłam na swoim imageshacku: (jeśli mogę tu :cool3:) Quote
Ka-Vanga Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Marysiu DZIEKI za fotke choc jedna ze Światowki :bigcool: :buzi: , szkoda tylko, ze nie wiedzialam, ze robisz fote to bym Bangitke ustawila jak trzeba, hihi bo na tej focie to czekalysmy na swoja kolej hihi ;), ale jeszcze raz dzieki :multi: . Moon light, zaraz wynajde olbrzymkowe dzieciaczki :cool3: . Quote
Ka-Vanga Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 synek z tata Lo ;) i z mama :loveu: . Quote
malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Elitesse napisał(a):Lo to ukochany a moj lanc juz nie :mad: :diabloti: :evil_lol: bhahhahaha Ty dobrze wiesz że Lanc to JEDYNY pies ktorego MŁA sie boi i nie wie czemu hahahahhahahha a LO jest moim od dawna dawna faworytem wśród olbrzymów :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marisia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ka-Vanga napisał(a):Marysiu DZIEKI za fotke choc jedna ze Światowki :bigcool: :buzi: , szkoda tylko, ze nie wiedzialam, ze robisz fote to bym Bangitke ustawila jak trzeba, hihi bo na tej focie to czekalysmy na swoja kolej hihi ;), ale jeszcze raz dzieki :multi: . ......... I tak obydwie wyglądacie pięknie :lol::lol::lol:. Quote
Recommended Posts