LadyS Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Za hotel miesiecznie wyjdzie 300 zł, bo mamy własną karmę - sunia ma miejsce u Murki, pojechałaby po sterylce. Od nas dostałam Frontline'a, dostać może też witaminki do hotelu. Quote
Maruda666 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ale ona wpatrzona w ludzia ;) Wygląda dużo lepiej :) ale schronisko, to na pewno nie miejsce dla niej. 300zł to jak na obecne warunki cena nie wygórowana, zbieramy :) Na dobry początek pierwsze 10zł stałej - na razie tyle, postaram się w miarę możliwości coś dokładać. Quote
olly Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Kochani, mamy wolny DT u naszego Michała w Bydgoszczy, więc może zamiast na hotel uzbiera się na transport? Co Wy na to?? Quote
LadyS Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Ale DT na umowę o dom tymczasowy z nami? Quote
olly Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ladySwallow napisał(a):Ale DT na umowę o dom tymczasowy z nami? Tekilka przeszłaby pod opiekę SOS Bokserom Quote
LadyS Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 olly napisał(a):Tekilka przeszłaby pod opiekę SOS Bokserom Rozumiem. Musimy uzgodnić wszystko w swoim gronie najpierw, więc prosimy o dzień do namysłu ;) Quote
olly Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ladySwallow napisał(a):Rozumiem. Musimy uzgodnić wszystko w swoim gronie najpierw, więc prosimy o dzień do namysłu ;) ok, to czekamy, dajcie nam znać jak najszybciej, żeby nie trzymać pustego DT. OK?? Quote
LadyS Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 olly napisał(a):ok, to czekamy, dajcie nam znać jak najszybciej, żeby nie trzymać pustego DT. OK?? Jasne, dziś jeszcze, najpóźniej jutro rano damy znać, bo potem nie mam netu. Quote
olly Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ladySwallow napisał(a):Jasne, dziś jeszcze, najpóźniej jutro rano damy znać, bo potem nie mam netu. podaję mój numer 794505400, czekamy na info :) Quote
Yana Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 jesli będziemy zbierać na transport, to też się dorzucę :-) Quote
LadyS Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 olly napisał(a):podaję mój numer 794505400, czekamy na info :) olly, piranha się do Ciebie odezwie w sprawie tej propozycji (ja niestety wyjeżdżam i jestem poza netem przez parę dni). Quote
sacred PIRANHA Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 dziewczyny (i chłopaki?:-) ) być moze będzie domowe bdt dla Teqiulki (za karme i weta), tutaj na miejscu, czyli w Zamościu. Jutro dowiem się już napewno, czy Tequila tam będzie mogła pójść, jak się uda, to wasze boksiowe dt będzie mogło pomóc kolejnej boksiowej bidzie:-) Quote
sabinka40 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Cudeńko:loveu: Trzymam kciuki za domek...... Quote
kaszanka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 śliczna boksia. Trzymam kciukasy. Widać że pokorna dziewczynka z niej, ciałka też nabrała - bo kręgosłup juz tak nie wystaje. Quote
sacred PIRANHA Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 sunia ładnie przybiera na wadze, jest super przytulaśna no i jest dla niej dt w Zamościu za karme i weta, wiec inny bokserek skorzysta z tamtego dt w bydgoszczy:-) wczoraj miałam bardzo fajny telefon w jej sprawie, panstwo są z Lublina, w czerwcu musieli uspic swojego ukochanego boksia, do tej pory nie byli w stanie myslec o zadnym innym psie, teraz zaczęli się rozgladac no i trafili na ogłoszenie Tequili...sprawa dla nich jest jeszcze bolesna, mimo uplywu kilku miesiecy, mają się zastanowic i odezwac... Nie wiem czy oni się jeszcze odezwą, ale wlasnie takiego domu bym chciała dla niej jak Ci państwo, ludzie dla ktorych bokser to po prostu miłość życia. Quote
Alicja Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 To ja zaciskam :kciuki: za domek dla małej a jakby się trafił wam jakiś domek dla 1rocznego boksiołka to w Zabrzu w hoteliku czeka kochany żółtek z adhd Quote
olly Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Alicja napisał(a):To ja zaciskam :kciuki: za domek dla małej a jakby się trafił wam jakiś domek dla 1rocznego boksiołka to w Zabrzu w hoteliku czeka kochany żółtek z adhd Trzymamy kciuki za domek Tequilkowy :) Aluś, podeślij nam zdjęcia zabrzańskiego boksiołka, ogłosimy go i będziemy szukać domeczku fajnego :) Quote
sacred PIRANHA Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Zadzwonili CI chętni Państwo;-) W środę odbedzie się wizyta przedadopcyjna w Lublinie:-) Jak będzie ok, to w czwartek odwiedzą sunie w Zamościu, trzymac kciuki ludzie! Quote
Kapsel Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Trzymamy :thumbs: Czy ten chętny domek to jest przyszła pani weterynarz? Quote
sacred PIRANHA Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Kapsel napisał(a):Trzymamy :thumbs: Czy ten chętny domek to jest przyszła pani weterynarz? nic mi o tym nie wiadomo;-) To jest rodzina (rodzice plus dwie dorosle corki) mieszkajaca w bloku, bez zadnych innych zwierzat. Mieli boksera kilka lat. Pod koniec swojego życia chorował, walczyli ale niestety nie udało się. W czerwcu odszedł, a w ich domu zapanowała żałoba...nie bardzo sie potrafili pozbierac, przezywali to długo i w sumie dopiero niedawno zaczęli się zastanawiac nad nastepnym psem, oczywiście tylko i wyłącznie bokser jest brany pod uwage. Poprzedni psiak był kupiony zwyczajnie, czyli na targu, teraz chcą koniecznie adoptować jakiegos w potrzebie. Państwo byli bardzo zżyci ze swoim poprzednim psiakiem, przezywali jego odejscie i decyzja o adopcji była przemyslana bardzo dokładnie. Quote
LadyS Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Tequilla była dziś sterylizowana, bez komplikacji. Quote
aliceinchains91 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Śliczna sunia! Kapsel napisał(a): Czy ten chętny domek to jest przyszła pani weterynarz? Witam! A dlaczego miałaby być panią weterynarz ? Quote
Kapsel Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 aliceinchains91 napisał(a):Śliczna sunia! Witam! A dlaczego miałaby być panią weterynarz ? Pytałam się dlatego, ze do nas tez zgłosił się domek podobny do tego opisu przyszłej właścicielki. Quote
Recommended Posts