wikikoniki Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Hej. Mam suczkę w typie sznaucera. Wiem, że powinno się ją trymować, lecz moja babcia (z którą mieszkam ) nie chce o tym słyszeć. Więc może jakieś pomysły na to, jak ostrzyc miniaka ? A może znajdzie się ktoś inteligentny i nam wszystkim wytłumaczy, czemu nie strzyc ? Quote
Elitesse Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 a dlaczego nie strzyc ? co w tym zlego ? Quote
wikikoniki Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 No właśnie słyszałam, że nie można... Ja swoją strzygę i nie ma żadnych problemów ;) Quote
Grey Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wikikoniki taki włos to trzeba strzyc , można z włosem , pod włos , ale żeby było dokładnie to o trymerze trzeba pamiętać. Quote
wikikoniki Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Grey napisał(a):Wikikoniki taki włos to trzeba strzyc , można z włosem , pod włos , ale żeby było dokładnie to o trymerze trzeba pamiętać. Dzięki ;) Dobrze wiedzieć. Fajnie, że po tak krótkim czasie ktoś się odezwał :p A jest może jakiś wątek z obstrzyżonymi sznaucerami ? Quote
Elitesse Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 dla sznaucerow jest w zasadzie jedna fryzura - nie ma tu dowolnosci jak np u yorkow Quote
wikikoniki Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 No w sumie racja. Ja wczoraj oszpeciłam swojego psa :-( Ale w sumie to było zamierzone... Wycięłam jej firankę, bo Neska jest meeega energiczna i jak biega w śniegu to potem ma na niej sople, a nie da sobie ich wyciągnąć... Ale nie wygląda tak źle... :shake: Quote
Recommended Posts