Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

och boże,:loveu::loveu::loveu: dziewczynki bardzo wam dziękuję!!!
nawet nie wiecie, jak to miło wejść na forum a tu tyle życzeń!!!!
dzięki Iwonka za przypomnienie, oczywiście my nie zapomnieliśmy, ale tu nic nie napisałam-- świnia ze mnie!!!!
tak czy inaczej jeszcze raz bardzo dziękuje!!!
w Imieniu Yoko a.ka. Aiko po domowemu lala, blondyna i biały kieł he,he

Posted

[quote name='weihaiwej']Ineczko!
Spóźnione życzenia dla Aiko także od nas!

:new-bday: Mam nadzieję, że dostałaś taki
piekny tort, oczywiście mięsny :tort:
Zdrowie Blondyny!:knajpa:

dzięki Agatko :loveu:
a Aiko oczywiście dostała Żwaczowo- kurzo -łapkowy torcik!!!
no i na deser łyk piwka drożdzowego Paulaner, bo nasza lala to normalnie alkoholik :loveu::loveu::loveu:
a w prezencie gumową kaczkę, choć ta wyjątkowo nie przypadła jej do gustu ze względu na dziwny dźwięk, jednak stary ulubiony słonik to jest to!!!

• 4 weeks later...
Posted

WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! :new-bday::BIG::new-bday:
Oby Koisia w zdrowiu żyła sobie jak najdłużej, ku radości jej Ukochanej Pani!:loveu::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

No to i ja się przyłączę, bo mnie Donya pogoniła, że jeszcze zyczeń nie złożyłam... A ja nawet nie wiedziałam, że jest taki topik... sorki.

Serdeczne, nieco spóźnione życzenia dla wcześniej wymienionych Akitek!! Sto lat!!!
No i 100 lat dla Koiski, której minął roczek. Mnie aż się wierzyć nie chce, że tyle czasu już upłynęło od pierwszej info, jaką dostałam od Donya o Koi...

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj swój 1-szy roczek kończy TAYA Kagawa. :p Kto to taki? :cool3: Ano moja Ambereczka najukochańsza! :loveu:

Wobec tego życzę jej długich lat życia (niestety ze mną :evil_lol:) i obiecuję, że jej nigdy niczego nie zabraknie! :cool3:

:tort: :bday: :BIG: :new-bday: :laola: :drink1:

Posted

[quote name='Akitka']Dzisiaj swój 1-szy roczek kończy TAYA Kagawa. :p Kto to taki? :cool3: Ano moja Ambereczka najukochańsza! :loveu:

Moje ciapki i ja życzymy Amberce jeszcze 100 takich roczków w zdrowiu i radości, co by swojej pańci wypełniła życie psotami :evil_lol: , głupotkami :evil_lol: , zabawami :evil_lol: i innymi takimi :evil_lol: .

Posted

:BIG: :BIG: [SIZE=5]Amberku - TAYA Kagawa!!! :BIG::BIG:
:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
w pierwsze urodziny

Stu Szczęśliwych Lat ze Swoją Pańcią

i Wszystkiego Naj Najlepszego!
:laola: :laola:

:new-bday:

Posted

[quote name='bety']

Wszystko wytłumaczyłam i pokazałam:roll::lol:

Moja Niunia powiedziała radosne Łłłuu:eviltong:

Zdaje się, że chętnie by do Was wpadła
na... Urodzinowy Taya's Torcik:evil_lol:

Posted

[quote name='bety']Moje ciapki i ja życzymy Amberce jeszcze 100 takich roczków w zdrowiu i radości, co by swojej pańci wypełniła życie psotami :evil_lol: , głupotkami :evil_lol: , zabawami :evil_lol: i innymi takimi :evil_lol: .

No właśnie... Ambra z okazji urodzin rozwaliła 1 z 4 piłek na sznurku, które dostała w prezencie, zdrapała kawałek tapety ze ściany razem ze szpachlą gipsową i zjadła jednego kapcia męskiego. :evil_lol: Wspomnę tylko o tym, że Ambra jako szczeniak niszczycielką nie była. Ale mam nadzieję, że nie wyrosła z nie-niszczycielstwa... :diabloti:

Iwonko: torciku nie ma... Ale są większe ilości pasztetu. :cool3:

Posted

[quote name='Akitka']No właśnie... Ambra z okazji urodzin rozwaliła 1 z 4 piłek na sznurku, które dostała w prezencie, zdrapała kawałek tapety ze ściany razem ze szpachlą gipsową i zjadła jednego kapcia męskiego. :evil_lol: Wspomnę tylko o tym, że Ambra jako szczeniak niszczycielką nie była. Ale mam nadzieję, że nie wyrosła z nie-niszczycielstwa... :diabloti:

Iwonko: torciku nie ma... Ale są większe ilości pasztetu. :cool3:
Nooo to super akitka wiedziala kiedy moze porozrabiac wybierajac dzien urodzin:new-bday: :BIG:

Posted

Hi, hi, hi - chyba zajmę się wróżbiarstwem jak tak trafnie przepowiedziałam psoty rozrabiaki Amberki. :diabloti: Solenizantko tak trzymać, co by pańcia nie myślała że ma ciapę w domu :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Hi, hi, hi - chyba zajmę się wróżbiarstwem jak tak trafnie przepowiedziałam psoty rozrabiaki Amberki. :diabloti: Solenizantko tak trzymać, co by pańcia nie myślała że ma ciapę w domu :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:
Pzdr

Heh ależ ja nie miałam nic przeciwko tej ciapie... :evil_lol: Dzisiaj póki co spokój. :diabloti:

Posted

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMBRY :new-bday: :tort: :BIG: :new-bday: :tort: :BIG: :new-bday: :tort: :BIG:

od Koi, Bimba, kotów i mnie (oczywiście)

Posted

[quote name='donya']WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMBRY :new-bday: :tort: :BIG: :new-bday: :tort: :BIG: :new-bday: :tort: :BIG:

od Koi, Bimba, kotów i mnie (oczywiście)

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za życzenia! :lol:

Posted

Akitka napisał(a):
Dzisiaj swój 1-szy roczek kończy TAYA Kagawa. :p Kto to taki? :cool3: Ano moja Ambereczka najukochańsza! :loveu:

Wobec tego życzę jej długich lat życia (niestety ze mną :evil_lol:) i obiecuję, że jej nigdy niczego nie zabraknie! :cool3:

:tort: :bday: :BIG: :new-bday: :laola: :drink1:

Sto lat! Sto lat! Niech żyje, żyje nam.... z Akitką!
Pzdr.