Jurki :oD Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :new-bday: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SIOSTRZYCZKI "M" :loveu::new-bday: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Iwona&Wiki Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 :laola::laola: A my dziś świętujemy Guciowe Urodziny!:lol: Tak, tak, mój kochany Gucio skończył OKRĄGŁE PIĘĆ LAT! :BIG: A jeszcze niedawno była taką tycią kuleczką! I proszę, pięcioletnia pannica! Wszystkiego najlepszego, moje Śliczności! :BIG: Quote
bety Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 STO LAT a nawet WIĘCEJ dla kudłatego kuperka Wikiszonka. Pzdr Quote
Shirai - Koki Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sto lat :new-bday:!!!! Pysznego torcika :tort: i akitkowej imprezy :BIG::BIG::BIG: Wszystkiego najlepszego :laola: Quote
Iwona&Wiki Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Dziękujemy PIĘKNIE za WSPANIAŁE życzenia!:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Hihi, no tak. Kto mógł przypuszczać, że z tyciej kruszynki wyrośnie sobie taki imponujący kudłaty pompon?:evil_lol: O! To Shirai już odlicza dni do urodzinowej imprezy!:) Pierwsze urodziny! Pięknie!:eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Odlicza..odliczy tylko liczyc jeszcze nie umie he he he Quote
Shirai - Koki Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 :evil_lol::evil_lol: a pewnie ze malutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, nauke liczenia rozpoczniemy jak skoczy roczek :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dzisiaj Shirai'ek konczy swoj 1 roczek !!! Jest to najszczesliwszy dzien w moim zyciu wlasnie dokladnie rok temu dowiedzilam sie ze moja ukochana, upragniona i wyczekana 1 rok i 3 miesiace Akita juz sie urodzila :loveu:...plakalam ze szczescia i jak najszybciej chcialam jechac na Catanie....pojechalismy jak Shirai mial 29 dni...wygladal tak ... a teraz Shirai wyglada tak... i jest taki malutki... Shirai jest moja wielka miloscia :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: i jest moim najlepszym przyjacielem, lepszego juz nawet nie mozna sobie nawet wymarzyc !!! Shirai'ku ja zycze Ci wszystkiego co dla przyjaciela najlepsze, spelnienia wszystkich Twoich Akitkowych i psich marzen, akitkowego zdrowka i zebys byl szczesliwy z nami ...bardzo szczesliwy !!!!!! SHIRAI"KU sto lat Babelku moj kochany !!!!!!!!!! Zaraz zabieram sie za robienie psiego torcika dla Shirai'ka i mamy nawet swieczke :diabloti:...tylko kto ja zdmuchnie :diabloti:... Quote
Angelika_Roser Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego dobrego z okazji roczkowania :lol: dla Shiraja[/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Hohoho, to taki wielki kawaler ma dopiero rok?!?!? Sto lat w zdrowiu i w towarzystwie kiełbasek;) Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dziekujemy bardzo bardzo to znaczy Shirai'ek dziekuje !!! Quote
Iwona&Wiki Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 O masz! I spóźniłam się na urodzinowy tort! Coś mi się, starej babie, dni poprzesuwały:p Pamiętałam, że 16-tego i, że w... niedzielę:lol: Chyba razem z Shirai'em powinnam rozpocząć naukę liczenia:evil_lol: No to troszeczkę spóźnione, ale za to baaaaaardzo serdecznie życzenia: Stu lat, zdrówka i spełnienia wszystkich psich marzeń! Shirai, wszystkiego najlepsiejszego! :BIG::new-bday::BIG: :laola::laola: :laola::laola::laola: Heh, co tam! Pierwsze urodziny warto przecież poświętować dłużej! Prawda?:razz::lol: Piękny młodzian z malutkiego Shirai'a!:loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 :smilecol:Dla boskiego, wiecznie uśmiechniętego Shirai'ka, leciutko spóźnione, urodzinowe życzenia długich lat w zdrowiu i miłości ukochanych ludzi oraz wszystkiego, o czym tylko psy marzą najbardziej:new-bday: Quote
INU Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dzisiaj swoje drugie urodzinki obchodzi moje kochane Słoneczko - Fukashi. :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Z tej okazji życzę mu, żeby nigdy uśmiech nie schodził z jego pysia i żeby został tym samym wrednym i kochanym Misiem. :loveu: Życzymy także wszystkiego najlepsiejszego reszcie właściwie już dorosłych akitek z miotu 'F'! :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Angelika_Roser Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]FUKASHI!![/FONT] :loveu: Quote
revii Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Już drugi roczek Fukiego :roll: Wszystkiego dobrego w kolejnym! :multi: Dawno go nie widziałam ;) ale dobrze pamiętam, jak był taaaki wielki i wyglądał jeszcze tak: Quote
INU Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='revii']Już drugi roczek Fukiego :roll: Wszystkiego dobrego w kolejnym! :multi: Dawno go nie widziałam ;) ale dobrze pamiętam, jak był taaaki wielki i wyglądał jeszcze tak: http://images28.fotosik.pl/215/453f1d20f92f3b2cmed.jpg http://images31.fotosik.pl/256/4942f8ae56f7ea6emed.jpg Rany, a ja już zapomniałam, że on był kiedyś taki malutki... Fukashek dziękuje za wszystkie życzenia. :-) Quote
Balaska Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Wszystkiego naj... dla Fukashka od braciszka Fudzika i ciotki Balaski :)))) Quote
Iwona&Wiki Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Oczywiście naj- naj- najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Fukiego!!!:loveu::loveu::loveu: (tutaj radosne urodzinowe emotikonki, których nie mogę otworzyć:p) Quote
piechcia15 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 z góry przepraszam za offa kochani zapraszam na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami. Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest Quote
cropka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A my trak trochę z opóźnieniem informujemy, że mój Misiek skończył we wtorek 3 lata :multi:. A dla mnie to nadal mój pręgowany szczenior jest i tyle :eviltong:. Quote
Shirai - Koki Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Najlepsze zyczonka !!!!!!!!!!!!!!!! Spoznione eh...ale szczere !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='cropka']A my trak trochę z opóźnieniem informujemy, że mój Misiek skończył we wtorek 3 lata :multi:. A dla mnie to nadal mój pręgowany szczenior jest i tyle :eviltong:. [SIZE="4"]Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla cudnego trzylatka! :multi::multi::multi: Cropka, pięknie Ci chłopak wyrósł, cały czas jest pod wrażeniem jego ostatnich portrecików i z niecierpliwością wyczekuję kolejnych w Waszej galerii :cool3: Coś w tym jest, że te nasze chłopaki pomimo upływu czasu nadal wyglądają jak szczeniaki :lol::loveu::lol: Quote
Guest Madziadalena Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Już trzylatek :) no to samych wspaniałości dla Miśka :) Quote
Recommended Posts