Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:laola::laola:

A my dziś świętujemy Guciowe Urodziny!:lol:
Tak, tak, mój kochany Gucio skończył OKRĄGŁE PIĘĆ LAT! :BIG:
A jeszcze niedawno była taką tycią kuleczką!

I proszę, pięcioletnia pannica!

Wszystkiego najlepszego, moje Śliczności!
:BIG:

Posted

Dziękujemy PIĘKNIE za WSPANIAŁE życzenia!:ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Hihi, no tak. Kto mógł przypuszczać, że z tyciej kruszynki wyrośnie sobie taki imponujący kudłaty pompon?:evil_lol:

O! To Shirai już odlicza dni do urodzinowej imprezy!:) Pierwsze urodziny! Pięknie!:eviltong:

Posted

Dzisiaj Shirai'ek konczy swoj 1 roczek !!! Jest to najszczesliwszy dzien w moim zyciu wlasnie dokladnie rok temu dowiedzilam sie ze moja ukochana, upragniona i wyczekana 1 rok i 3 miesiace Akita juz sie urodzila :loveu:...plakalam ze szczescia i jak najszybciej chcialam jechac na Catanie....pojechalismy jak Shirai mial 29 dni...wygladal tak ...

a teraz Shirai wyglada tak...

i jest taki malutki...

Shirai jest moja wielka miloscia :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: i jest moim najlepszym przyjacielem, lepszego juz nawet nie mozna sobie nawet wymarzyc !!!

Shirai'ku ja zycze Ci wszystkiego co dla przyjaciela najlepsze, spelnienia wszystkich Twoich Akitkowych i psich marzen, akitkowego zdrowka i zebys byl szczesliwy z nami ...bardzo szczesliwy !!!!!!

SHIRAI"KU sto lat Babelku moj kochany !!!!!!!!!!

Zaraz zabieram sie za robienie psiego torcika dla Shirai'ka i mamy nawet swieczke :diabloti:...tylko kto ja zdmuchnie :diabloti:...

Posted

O masz! I spóźniłam się na urodzinowy tort!
Coś mi się, starej babie, dni poprzesuwały:p Pamiętałam, że 16-tego i, że w... niedzielę:lol:
Chyba razem z Shirai'em powinnam rozpocząć naukę liczenia:evil_lol:

No to troszeczkę spóźnione, ale za to baaaaaardzo serdecznie życzenia:

Stu lat, zdrówka i spełnienia wszystkich psich marzeń!
Shirai, wszystkiego najlepsiejszego!
:BIG::new-bday::BIG:
:laola::laola:
:laola::laola::laola:

Heh, co tam! Pierwsze urodziny warto przecież poświętować dłużej! Prawda?:razz::lol:
Piękny młodzian z malutkiego Shirai'a!:loveu:

Guest Madziadalena
Posted

:smilecol:Dla boskiego, wiecznie uśmiechniętego Shirai'ka, leciutko spóźnione, urodzinowe życzenia długich lat w zdrowiu i miłości ukochanych ludzi oraz wszystkiego, o czym tylko psy marzą najbardziej:new-bday:

Posted

Dzisiaj swoje drugie urodzinki obchodzi moje kochane Słoneczko - Fukashi. :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Z tej okazji życzę mu, żeby nigdy uśmiech nie schodził z jego pysia i żeby został tym samym wrednym i kochanym Misiem. :loveu:
Życzymy także wszystkiego najlepsiejszego reszcie właściwie już dorosłych akitek z miotu 'F'!

:BIG: :BIG: :BIG:

Posted

Już drugi roczek Fukiego :roll:
Wszystkiego dobrego w kolejnym! :multi:

Dawno go nie widziałam ;) ale dobrze pamiętam, jak był taaaki wielki i wyglądał jeszcze tak:

• 2 weeks later...
Posted

z góry przepraszam za offa
kochani zapraszam
na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami.
Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest

• 2 weeks later...
Posted

A my trak trochę z opóźnieniem informujemy, że mój Misiek skończył we wtorek 3 lata :multi:. A dla mnie to nadal mój pręgowany szczenior jest i tyle :eviltong:.

Posted

[quote name='cropka']A my trak trochę z opóźnieniem informujemy, że mój Misiek skończył we wtorek 3 lata :multi:. A dla mnie to nadal mój pręgowany szczenior jest i tyle :eviltong:.

[SIZE="4"]Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla cudnego trzylatka! :multi::multi::multi:

Cropka, pięknie Ci chłopak wyrósł, cały czas jest pod wrażeniem jego ostatnich portrecików i z niecierpliwością wyczekuję kolejnych w Waszej galerii :cool3: Coś w tym jest, że te nasze chłopaki pomimo upływu czasu nadal wyglądają jak szczeniaki :lol::loveu::lol:

Guest Madziadalena
Posted

Już trzylatek :) no to samych wspaniałości dla Miśka :)