Marzena>> Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Franka']NO FAKT ALE TEN CZAS SZYBKO LECI -WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TROJACZEK :klacz::klacz: I NIECH DALEJ SZKOLA SWOJE PANCIE ILE WLEZIE:new-bday::BIG: Dzięki bardzo, a szczerze mówiąc to mnie ta tresura wychodzi na zdrowie :):evil_lol::diabloti: PZDR Quote
bety Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Marzena>>;10401648 napisał(a): ZAIRA, ZUMKA I ZEWKA :) Dziewczynki, DZIŚ MACIE URODZINY, właśnie skończyłyście 2-wa latka - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PZDR. No nie no, ale ze mnie gapa :splat:że też się nie kapłam wcześniej - to bym się w Krakowie o torta urodzinowego :tort: upomniała od całej trójeczki ;););) A tak na serio - to wszystkiego naj naj naj naj :new-bday: naj naj naj naj :new-bday: dla dziewczyn. Pzdr :lol: Quote
buckshot Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 "Na brzegu błękitnej rzeczki Mieszkają małe smuteczki. Ten pierwszy jest z tego powodu, Że nie wolno wchodzić do ogrodu, Drugi - że woda nie chce być sucha, Trzeci - że mucha wleciała do ucha, A jeszcze, że kot musi drapać, Że kura nie daje się złapać, Że nie można gryźć w nogę sąsiada I że z nieba kiełbasa nie spada, A ostatni smuteczek jest o to, Że człowiek jedzie, a piesek musi biec piechotą. Lecz wystarczy pieskowi dać mleczko I już nie ma smuteczków nad rzeczką." wszystkie solenizantki (Zewa, Zuma,Zaira i oczywiście nasza Jorcia, która skończyła 29.06. sześć lat:) niech nigdy nie maja psich smuteczków.:new-bday::tort: Sto lat dziewuchy!!!!!! Quote
Franka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='buckshot/']wszystkie solenizantki (Zewa, Zuma,Zaira i oczywiście nasza Jorcia, która skończyła 29.06. sześć lat:) niech nigdy nie maja psich smuteczków.:new-bday::tort: [/quote/] NO PATRZCIEZ znowu zaskoczenie ze tez ja nie wiedzialam kiedy sie urodzila mama Besta --oj oj to w takim razie wszystkiego naj dla Jorki :lol: I niech sie slodko trzyma babunia:evil_lol::BIG:.Masz Kasia racje patrz jak czworaczki cicho siedzialy zeby torta nie postawic:mad:.Pzdr. Quote
Marzena>> Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Zaskoczenie ? nie jesteś sama my tez zapomnieliśmy o urodzinach ojca Antka, Horus na te 6-te urodziny wszystkiego naj, naj, :):new-bday::laola: Tobie ciociu Jorciu również życzymy wszystkiego naj, naj :BIG: :new-bday::laola: A z tym tortem ...............to teraz musicie czekać cały rok miłe panie, ihihihih:diabloti:, a tak na poważnie to przez te wystawy tortu nie było :( i żadnych imprez ......:placz:) PZDR Quote
bety Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No proszę, proszę ilu tu się solenizantów ujawniło a tak cichutko w Krakowie siedzieli ;) No to jeszcze raz dla tych ujawnionych i będących w ukryciu - STO LAT!!!!!!! Marzena>>;10408903 napisał(a):A z tym tortem ...............to teraz musicie czekać cały rok miłe panie, ihihihih:diabloti:, a tak na poważnie to przez te wystawy tortu nie było :( i żadnych imprez ......:placz:) PZDR No to kicha, ale nie ma tak dobrze ja pamiętliwa zmora jestem i słodycze lubię ;):evil_lol: - więc się zapewne upomnę za rok - hi hi hi hi hi hi. :eviltong: Pzdr Quote
Druchna Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dziś roczek kończą Bracia Daichi i Daitaro Dużo zdrówka :new-bday::tort: Quote
INU Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 :BIG::laola::BIG::laola:Wszystkiego naj, naj, naj dla braciszków!! :BIG::laola::BIG::laola: Dużo zdrówka, długiego życia i super prezentów!! Quote
Taishi Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Wszystkiego naj naj naj!!! :new-bday::tort::BIG: Quote
Iwona&Wiki Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 To chłopaki pewnie na wspólnej imprezie urodzinowej:):eviltong: Fajnie:) :BIG::BIG: Wielu pogoni po chaszczach i uśmiechu na paszczach! Niech obaj chowają się zdrowo! Na pociechę swoich pańć! :new-bday::new-bday: Quote
Druchna Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dziękujamy za życzenia. Właśnie wróciliśmy z urodzinowego spaceru, gdzie było dużo chaszczy, błota i biegania. Odśpiewalismy sto lat a zamiast tortu było po pętku kiełasy. Chłopcy byli zadowoleni, my też boteraz leżą nieżywi :loveu: Quote
cropka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wszystkiego najlepsiego dla ASZTARA i ANATY!!!!!!!!!!!!!!!! :BIG::bday::new-bday::tort::laola::laola: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 W imieniu Asztarka bardzo dziękujemy za pamięć :buzi: Quote
Veene2 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Dzisiaj Emisia ma urodziny:B-fly: Jak sie zrobia urodzinowe ciasteczka to zrobimy kilka fotek i wstawimy:) Quote
Iwona&Wiki Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Eh i to PIERWSZE:multi: To dopiero uroczystość :multi::BIG::BIG::BIG: To moc urodzinowych buziaków od nas i :new-bday: A jak już będzie po imprezie to prosimy o zdjęcia szacownej Jubilatki i tych urodzinowych ciasteczek też. Bo brzmi smakowicie:) Mniam:) I spóźniony wielki urodzinowy buziak dla Anatki:oops: Quote
cropka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jak ten czas leci :crazyeye:, już pannica roczek skończyła :loveu:. Wszystkiego najlepsiego ode mnie i mojej małej ferajny. :tort: :BIG: Quote
INU Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A dzisiaj, tj. 3.12.2008, swoje 5 urodzinki ma RYUU-GO SHUN'YOU KENSHA. :BIG: Składamy dla Tatusia serdeczne życzenia - drapania za uszkiem, dużo zabawy, uśmiechu na pyszczku i dużo, dużo zdrówka!:new-bday: Quote
Migoto Inu Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :BIG::new-bday::Rose: Najlepsze życzenia dla Tatuśka przesyłają Migotki 'Y' i Genji ! Quote
Iwona&Wiki Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 :BIG: :BIG::BIG: :new-bday: :BIG::BIG::BIG: A mój Guciaczek ma kolejne urodziny. Jak ten czas leci! Szaleniec:shake: :tort: Dzisiaj Wiki skończyła 4 lata. Ufff... dorosła pannica, więc wybrałam poważne zdjęcie:roll: portrecik Ineczki - dziekuję Wszystkiego najlepszego Guciatko moje najukochańsze! :BIG: :BIG::BIG: :new-bday: :BIG::BIG::BIG: Quote
bety Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 STO LAT DLA [SIZE=6]WIKI (KUDŁATEGO KUPERKA) :BIG::tort::BIG: Pzdr Quote
Recommended Posts