Franka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 bety napisał(a):Dzisiaj mój drugi "mały kaszalocik" ;) czyli INARI skończył trzy latka. Z TEJ OKAZJI ŻYCZĘ CI INARCIU ŻEBYŚ TROSZECZKĘ ZMĄDRZAŁA - ALE TAK NIE DO KOŃCA ;) ŻEBYŚ NADAL ROZRABIAŁA JAK DO TEJ PORY - TYLKO MOŻE CIUT MNIEJ ŻYWIOŁOWO ;) NO I ŻEBYŚ ZDRÓWKO MIAŁA JAK ZE STALI :) :new-bday: :laola: :new-bday: :tort: :drink1: :tort: OOOOOOOO no prosze jak ten czas szybko ucieka I juz 3 latka minelo. Brzydko na ciebie mowi ta twoja pancia:mad:' kaszalot' ale ty sie chowaj dobrze i zdrowo i rozrabiaj ile sie da:evil_lol: :ghost_2::BIG::BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG::BIG: Wszystkiego najlepszego przesyla banda amerykancow :loveu:.Pzdr. Quote
Franka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Przesylamy rowniez zyczenia dla japonskiej kuzynki Anaty . Chowaj sie dobrze i zdrowo :laola::new-bday::laola: Pozdrowienia od 4 amerykancow :lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dominiqa, bety i Franka [B]dziekujemy[/B] bardzo za zyczenia przekaże małej Zołzuni :lol: [CENTER]i również [B][SIZE="4"][COLOR="SeaGreen"]dużo zdrówka i radości [/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]oraz stosu pysznych kości[/COLOR] [COLOR="Red"]DLA INARI[/COLOR][/SIZE][/B] :laola::tort::BIG::new-bday::BIG::tort::laola:[/CENTER] Quote
bety Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Franka i Agappe Inari ślicznie dziękuje za życzonka. "Kaszalot" to takie pieszczotliwe przezwisko tak samo jak "mała świnka" czy "małpiszon" :evil_lol: Pzdr :) Quote
Iwona&Wiki Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Agappe! Bety! Spóźnione życzenia urodzinowe dla Waszych wspaniałych Dziewczyn - Anaty i Inari! Niech chowają się Wam zdrowo! Na pociechę! [SIZE=4]:laola::laola: [SIZE=4]Dziewczyny! Gór smakołyków! Mnóstwa spacerowych szaleństw! [SIZE=4]Wszystkiego Najlepszego! [SIZE=4]:tort: Sto lat! Sto lat! :tort: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dla Anaty i Inari: duzo zdrówka góry smakołyków przez cały rok słodkich pachnących senków uśmiechu na twarzy właścicielki i usmiechu na Waszych psich mordkach!!! Pzdr. Quote
bety Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :) :) :) Iwono i Asiu dziękuję pięknie za życzonka w imieniu Inari :) :) :) Pzdr Quote
Agappe Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Dla Anaty i Inari: duzo zdrówka góry smakołyków przez cały rok słodkich pachnących senków uśmiechu na twarzy właścicielki i usmiechu na Waszych psich mordkach!!! Pzdr. Anusia na razie odsypia wystawę, ale jak tylko jakies oko otworzy to jej przekaże :)) <dziekujemy> Quote
Dan Danilo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witam Dziś ma urodziny moja kochana,mądra,wyrozumiała,grzeczna,wspaniała sunia Gunia :loveu::loveu::loveu:( Gothika ) mam nadzieję ,że jest ze mną szczęśliwa...choć od paru miesięcy jest wpatrzona w innego faceta :mad::mad::mad:( Tygrysa ) i trochę jestem zazdrosny :angryy: Krzysiek Quote
Olivia102 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 :BIG: Wszystkiego najlepszego:BIG: :laola::laola: :new-bday: :tort: :new-bday: :laola::laola: :laola::laola: Quote
Iwona&Wiki Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Matko Kochana, jak ten czas leci:shake: I znów kolejny rok:shake: Echhhh... no tak, od dziś moja Niunia jest już stateczną trzyletnią pannicą. Wspaniałą, piękną, mądrą i kochającą Akitą. Dla nas - najwspanialszą. Bo kochamy ją ogrooomnie. :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Wiki - Niunieczko, życzę ci, by Twoje stadko jak najczęściej było w komplecie, bo wtedy jesteś najszczęśliwsza,:) dużo śniegu na długie, zimowe spacery,:multi: byś zawsze była zdrowa, radosna i uśmiechnięta:) a Twoja pańcia miała dla ciebie duzo czasu:) :new-bday::new-bday::new-bday: Quote
bety Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Iwona&Wiki'] :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Wiki - Niunieczko, życzę ci, by Twoje stadko jak najczęściej było w komplecie, bo wtedy jesteś najszczęśliwsza,:) dużo śniegu na długie, zimowe spacery,:multi: byś zawsze była zdrowa, radosna i uśmiechnięta:) a Twoja pańcia miała dla ciebie duzo czasu:) :new-bday::new-bday::new-bday: No i my się przyłączamy do tych życzeń z całego serca. Wiki - kudłaty ulubieńcu Galerii Akit obyś jak najdłużej i jak najczęściej cieszyła nasze oczy swoim fantastycznie kudłatym koooooperkiem. ;) Quote
Franka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Gratki dla Viki i niech rudzielec dobrze sie chowa i przynosi zadowolenie dla swojej Panci :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: Quote
Iwona&Wiki Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Bety, Franka, dzięki za miłe życzenia:) Zaraz je przekaże Niuni, która leży tu obok jak naleśnik:p Własnie tak zastanawiam się, Bety, jak wygląda poopcia twojego kudłacza? Hmmm... mniej pomponiasta?;):) A zdjęcia mamy, nawet z wczoraj - postaram sie dziś coś wstawić:) Quote
bety Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Iwona&Wiki napisał(a): Własnie tak zastanawiam się, Bety, jak wygląda poopcia twojego kudłacza? Hmmm... mniej pomponiasta?;):) A zdjęcia mamy, nawet z wczoraj - postaram sie dziś coś wstawić:) Ze względu na "podeszły" wiek Gabiśki i na to że zaczęła linieć no to futro już nie jest takie puchate jak dawniej. A na fotki Wiki zawsze chętnie się gapię :evil_lol: zresztą jak na fotki każdego kudłacza. Pzdr Quote
Iwona&Wiki Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Ej tam, myślę, ze pomimo słusznego wieku poopcia Gabi nadal jest wspaniale pomponiasta:) Ale co prawda, to prawda. 3-letni pompon Wiki jest imponujący:evil_lol: Powiem szczerze - w grudniu to z ciężkim sercem wyciachałam poopcię Niuni ze świątecznej kartki.:p Prawda, że w oryginale jest duuuuuużo lepiej?:loveu: Ale jak tu składać życzenia z drugą strona paszczy?:p Nie wypada.:evil_lol: Quote
ohisama Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 No i udały się prześliczne pocztówki:lol: Quote
Franka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ach jak ten czas szybko pedzi i znowu nastepny rok przybyl mojemu Bestowi--:lol: wlasnie dzisiaj konczy 3 lata ale niestety dalej jest szalony:evil_lol: i zwariowany jakby mial conajmniej roczek. Spowazniej w koncu bo kiedys ten nadmiar energi cie rozniesie:evil_lol: Wszystkiego dobrego Besciku:laola::BIG: Quote
bety Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Franka']Ach jak ten czas szybko pedzi i znowu nastepny rok przybyl mojemu Bestowi--:lol: wlasnie dzisiaj konczy 3 lata ale niestety dalej jest szalony:evil_lol: i zwariowany jakby mial conajmniej roczek. Spowazniej w koncu bo kiedys ten nadmiar energi cie rozniesie:evil_lol: Wszystkiego dobrego Besciku:laola::BIG: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA ZWARIOWANEGO "STARUSZKA" ;) BESTA - WBREW TEMU CZEGO ŻYCZY CI TWOJA PAŃCIA NIGDY ALE TO PRZENIGDY NIE POWAŻNIEJ :p Pzdr Quote
Taishi Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Franka napisał(a):Ach jak ten czas szybko pedzi i znowu nastepny rok przybyl mojemu Bestowi--:lol: wlasnie dzisiaj konczy 3 lata ale niestety dalej jest szalony:evil_lol: i zwariowany jakby mial conajmniej roczek. Spowazniej w koncu bo kiedys ten nadmiar energi cie rozniesie:evil_lol: Wszystkiego dobrego Besciku:laola::BIG: Wszystkiego NAJ dla Besta! Niech będzie się cieszy wszystkim jak najdłużej! Quote
Franka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dziekuje Bety i Taishi za zyczenia dla Besta ----siedzi dzisiaj nachmurzony bo nie byl na spacerze:evil_lol: ktory tak uwielbia :loveu: Pzdr. Quote
Iwona&Wiki Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 :new-bday: :BIG: :new-bday: My z Niunią z radością przyłączamy się do urodzinowych życzeń:multi: Życzymy Bestowi duuuużo zdrówka i oczywiście wielu dłuuugich, radosnych spacerów! Best! Rozchmurz się! Jutro sobota! NA PEWNO będzie spacer!:multi: :laola: Quote
Naikari Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Iwona&Wiki napisał(a): 12-01-2005 - Akita u Izis FCI WAKIKO vel Wiki - Iwona&Wiki Oo... Wiki ma tego samego dnia(i miesiąca) urodziny co ja :loveu: Jak fajnie :razz: Quote
Marzena>> Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ZAIRA, ZUMKA I ZEWKA :) Dziewczynki, DZIŚ MACIE URODZINY, właśnie skończyłyście 2-wa latka - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::laola::laola: PZDR. Quote
Franka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 NO FAKT ALE TEN CZAS SZYBKO LECI -WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TROJACZEK :klacz::klacz: I NIECH DALEJ SZKOLA SWOJE PANCIE ILE WLEZIE:new-bday::BIG: Quote
Recommended Posts