Iwona&Wiki Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Naaaasze piesy! Pamiętamy o nich zawsze, ale… …Dzień Urodzin to taki Wyjątkowy i Radosny Dzień! Dlatego wspominajmy, cieszmy się i świętujmy go wspólnie!:BIG: :loveu::loveu::loveu:DGMAkitowi Jubilaci:loveu::loveu::loveu: 12-01-2005 - Akita u Izis FCI WAKIKO vel Wiki - Iwona&Wiki 22-02-2005 - Simply the Best Buckshot vel Best - Franka 03-03-2005 - Akita u Izis FCI YOKO vel Aiko - Ineczka 03-04-2006 - KOICHIKARA Shun'You Kensha vel Koisia - Donya 18-04-2006 - TAYA Kagawa vel Amberek - Akitka 29-06-2002 - YOJIMBO AMATERASU Nisei vel [COLOR=red]Jorka - buckshot 29-06-2006 - [COLOR=blue]ZEWA FINIGAN Inferno de la Noche vel [COLOR=red]Zewka - Marzena>> 29-06-2006 - [COLOR=blue]ZUMA FINIGAN Inferno de la Noche vel [COLOR=red]Zuma - *aneta* 07-07-2006 - Aikenka Aikenka Black Beauty vel Vivi - Franka 16-07-2007 - Akita u Izis FCI DAICHI vel Dajut - ania_wawa 16-07-2007 - Akita u Izis FCI DAITARO vel Taro - Druchna 25-08-2006 - Maroteam Boston at Buckshot vel Boston - buckshot 26-08-1999 - KOGIKU-GO Aka-Dan vel Gabcia - bety 06-09-2006 - TAISIYO Halne Wzgórze vel Mandor - Aville 08-09-2004 - EVITA z Olexovho dvora vel Evita - Franka 18-09-2006 - KARIUDOGOYA"S DILEMMA at BUNTARO vel Benka - Franka 01-10-2002 - ANATA Yamamoto vel Ruda - Agappe 01-10-2004 - Finigan SAGUARO INARI vel Inarcia - bety 01-10-2002 - ASZTAR Imaginacja vel Asztarek - Kasia_i_Łukasz 11-10-2007 - Akita u Izis FCI EMIKO vel Emiś - Wani i Veene2 16-10-2005 - AGOTHIKA FINIGAN de Gabritho vel Gunia - Dan Danilo Quote
Iwona&Wiki Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Ten sentymentalny nastrój stąd, bo dzisiaj 12 stycznia dwa lata kończy moja Wiki! To jakby wczoraj… wcale nie taka mała:lol:, puchata kuleczka… Ech… jak ten czas szybko leci… Dlatego :new-bday: :BIG: :BIG: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO i SAMYCH PSICH RADOŚCI DLA MOJEJ KOCHANEJ WAKIKO:BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
bety Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Ten sentymentalny nastrój stąd, bo dzisiaj 12 lutego dwa lata kończy moja Wiki! Iwona Ty się chyba pomyliłaś w miesiącu - teraz mamy Styczeń :p TAK CZY INACZEJ WSZYSTKIEGO DOBREGO W DNIU URODZIN :new-bday: DLA [SIZE=6]WIKI :tort: :cunao::drink1::cunao::drink1::cunao: Quote
Iwona&Wiki Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 DZIĘKI! oczywiście, że i STYCZNIA i mamy STYCZEŃ!!! Nie wiem skąd wziął się ten luty:-o:-o:-o! Przecież jeszcze nawet NIE ZACZĘLIŚMY ŚWIĘTOWAĆ:evil_lol: ! Quote
donya Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA SOLENIZANTKI :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :tort: :tort: :tort: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :tort: :tort: :tort: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: Quote
Iwona&Wiki Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Dzięki Donya, a jubilatka, wyściskiwana przez wszystkich od samego rana, własnie śpi sobie słodko tuż obok. Niech śpi:loveu:! Bety, już wiem skąd ten luty! Hmm... no cóż latka lecą, więc i uwaga nie dzieli się tak dobrze jak dawniej:shake:! W sumie nie było by to takie złe - Dziewczynica młodsza (choć wcale jeszcze nie musi) o miesiąc, a w lutym znowu urodziny:multi:! Quote
ineczka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :laola: Wakiko,:new-bday: więc żyj nam 100 lat i uśmiech miej na twarzy "pyszczku" niech życie Ci da, to wszystko o czym marzysz he,he spóźnine, ale szczere życzenia dla ślicznej długołosej dziewczynki hm.. co by nie powiedzieć jesteśmy z tej samej rodziny czyt. hodowli Aiko a.k.a Yoko i Inka :tort: :laola: [SIZE=2] my też niedługo kończymy dwa latka :) btw a co dostała solenizantka/jubilatka, bo nigdy nie wiem, he,he w prezencie urodzinowym ??? ;) Quote
Iwona&Wiki Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Ineczko i Aiko, w imieniu Wiki dziekuję za wspaniałe życzenia:loveu:! A z prezentami, to jak z prezentami - nigdy nic nie wiadomo:razz:! Z pełnym zadowoleniem i wielką radością został przyjęty się smrodliwy torcik:p (żwacze, płucka i inne takie tam) - nikt z nas go nie spróbował:lol:, bez zbytniego entuzjazmu - ucho, zupełny brak zainteresowania spotkał nową zabawkę - gumowy przeciągacz:-(. Co do rodziny, to nie wiedziałam:oops:. Ha, ha... rzeczywiście pamiętam, widziałam Twoją Aiko jak miała parę dni - była jednym z tych pełzających bąbelków:loveu::lol:! Bo w sobote 5 marca zabieralismy nasza Wiki do domu. A nasze dziewczyny oczywiscie są rodziną - ciotecznymi siostrami:roll:? Mają wspólna babunię:lol: ASAYAKE Tozama, ale innych dziadków, a ich mamy są siostrami:roll:? No w każdym razie - jakoś tak:lol:! Quote
ineczka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a ja wiedziałam od początku.. :eviltong: ze Wakiko jest naszą rodziną, no nic taka moja natura, że ciekawi mnie wszystko co związane z akitami. stąd też znam wszystkich potomków Hodowli Akita u Izis :eviltong:, część osobiście inne tylko z netu. My Aiko przechrzciliśmy z rodowodowego imienia Yoko.. stąd pewnie te niejasności ;) tak czy inaczej nasze dziewczyny to rodzina he,he ;) pozdrawiamy Quote
Iwona&Wiki Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Ale już sie sie poprawiłam:lol:! Quote
Akitka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Dawno mnie tu nie było (sesja), stąd bardzo spóźnione, ale równie szczere życzenia urodzinowe dla Wiki! Kolorowego życia :smilecol:, dłuuugich spacerów :painting:, swobodnego hasania :Dog_run:, pomysłów właścicieli na szalone zabawy :PROXY5:, samych smakołyków :eating:, ogólnie wszystkiego dobrego... :new-bday: :BIG: :bday: :laola: Quote
Iwona&Wiki Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Co tam spóźnione?! Cieszymy się:eviltong:! Śliczne dzięki:multi:! PS. A jak sesja? Do przodu:multi:!? Quote
Akitka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Póki co napisałam 1 egzamin (z historii wychowania) i czekam na wyniki, a drugi (filozofię) zdawałam ustnie i udało mi się na 5. :) Zostały mi jeszcze 2: ustny i pisemny no i od teraz 3 tygodnie wolnego przede mną. Mam nadzieję, że się uda... :) Trzymajcie kciuki! :cool3: Quote
Franka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dzisiaj wlasnie sa urodzinki mojego akity ale amerykanskiej- skonczyl 2 lata ,alez ten czas szybko leci.I oby dalej tak zdrowo sie chowal jak do tej pory.:multi: :klacz: :new-bday: Quote
pola.1 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Franka napisał(a):Dzisiaj wlasnie sa urodzinki mojego akity ale amerykanskiej- skonczyl 2 lata ,alez ten czas szybko leci.I oby dalej tak zdrowo sie chowal jak do tej pory.:multi: :klacz: :new-bday: CZEGO I JEMU I TOBIE WSZYSCY SZERZE ZYCZYMY:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Franka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 pola.1 napisał(a):CZEGO I JEMU I TOBIE WSZYSCY SZERZE ZYCZYMY:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Bardzo ale to bardzo serdecznie dziekuje :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Iwona&Wiki Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 I MY DOŁĄCZAMY SIE DO ŻYCZEŃ :BIG::BIG::BIG: [SIZE=5]SIMPLY! :BIG::BIG::BIG: CHOWAJ SIĘ ZDROWO I WSPANIALE! BĄDŹ RADOŚCIĄ DLA SWEJ PANI! :new-bday: :laola: :laola: Quote
Akitka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 I my przyłączamy się do jak najlepszych życzeń... :drink1: :tort: :BIG: :new-bday: Quote
Franka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :lol: Akitka napisał(a):I my przyłączamy się do jak najlepszych życzeń... :drink1: :tort: :BIG: :new-bday: Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje:mdleje: Quote
weihaiwej Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :new-bday: Sto lat! Wspaniałych spacerów, wyśmienitych kąsków, radosnych uśmiechów na pyszczku i częstych pieszczot ukochanych dłoni :tort: :Cool!: Quote
bety Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :new-bday: :popcorn: WSZYSTKIEGO DOBREGO :popcorn: DLA BESTA :tort: I KTO BY POMYŚLAŁ, ŻE TO JUŻ MINĘŁY DWA LATA Quote
Iwona&Wiki Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 :BIG: :BIG::BIG: Dzisaj 2 lata kończy :BIG::BIG::BIG: piękna blondyneczka - Ineczkowa Aiko :laola: :new-bday: :laola: Aiko, wszystkiego najlepszego życzą Ci Iwona i Wiki Quote
Franka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']:BIG: :BIG::BIG: Dzisaj 2 lata kończy :BIG::BIG::BIG: piękna blondyneczka - Ineczkowa Aiko :laola: :new-bday: :laola: Aiko, wszystkiego najlepszego życzą Ci Iwona i Wiki I my przylaczamy sie do zyczen dla blondyneczki AIKO :new-bday: :BIG: Quote
Akitka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja z Ambrą również podpinamy się pod wspaniałe życzenia... :BIG::new-bday: Quote
Recommended Posts