Goldek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 osiem napisał(a):Z Goldenek będzie też Dallas z Wyspy Bejmy - klasa mł. Pozdro dla Magii :bigcool: jej siostry (: Dallas???!!! SUPER!!! Quote
Nanami Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 aleb napisał(a):Przecież Wiza ma goldena, co wy gadacie ;) Serio, serio? To ja przepraszam za wprowadzenie w błąd, bo ja znam jeszcze inna Wize :crazyeye: :oops: Ja juz sie nie moge doczekac wystawy ;) Quote
Goldek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='aleb']justys ja np. będę od 10,a może nawet przed 10 ;) Czy doszło do Was już o której będzie sędziowanie, kto jest w której klasie, itp.? Bo do mnie nie, i boję się że będzie coś nie tak:-( Quote
goldenka245 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć:cool3: Ja też będe w niedziele z Izą ;-) (na kocyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Jak znajdę moją dogomaniacką chustę to ją wezme:eviltong: Ja wystawiam Goldenka, klasa otwarta:p Quote
aleb Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 goldenka245 napisał(a):Cześć:cool3: Ja też będe w niedziele z Izą ;-) (na kocyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Jak znajdę moją dogomaniacką chustę to ją wezme:eviltong: Ja wystawiam Goldenka, klasa otwarta:p Tak, tak :evil_lol: Czy nie wiecie może, czy będzie podany plan oceniania na stronie zk? Quote
Goldek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 aleb napisał(a):Tak, tak :evil_lol: Czy nie wiecie może, czy będzie podany plan oceniania na stronie zk? Nie ma go jeszcze.Patrzyłam.Jest tylko odnośnik na oddział główny, a na oddziale głównym też nie ma. A wie ktoś czy będzie Barbo Scandinavia Finland?Albo Neda? Ma ktoś w ogóle wykaz psów jakie będą na wystawie? Quote
la_pegaza Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Goldek, spokojnie. Zgłoszenia przyjmują do 31.05 więc skąd ma być wykaz psów ? :roll: Quote
Wiza Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Goldek napisał(a):Była w Świerlkańcu, na krajowej goldenków.Czy Twój/a goldenka nazywa się Wiza? Bo jeśli tak, to się spotkaliśmy, nawet jeśli o tym nie wiedzieliśmy! WIZA z Zagłębia aka: Kiara xd A twoja jak sie nazywała? Moja to była ta co uciekla z ringu :lol: I ja mam goldena dla rozwiana wszelkich wątpliwości :lol: Quote
goldenka245 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Wiza napisał(a):WIZA z Zagłębia aka: Kiara xd A twoja jak sie nazywała? Moja to była ta co uciekla z ringu :lol: I ja mam goldena dla rozwiana wszelkich wątpliwości :lol: Hehe, uciekła ci z ringu?;) Ciekawe jak tam mój Gordek:eviltong::eviltong: Quote
Goldek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Wiza napisał(a):WIZA z Zagłębia aka: Kiara xd A twoja jak sie nazywała? Moja to była ta co uciekla z ringu :lol: I ja mam goldena dla rozwiana wszelkich wątpliwości :lol: Moja to Donna z Wyspy Bejmy (numerek 45) lecz chyba Cię nie widziałam, bo my nie doczekaliśmy do końca klasy młodzieży! Gdy tylko Magia zeszła z ringu, od razu pojechalismy do domu, bo do Krakowa sadobre dwie godziny, a my jeszczse w kościele nie byliśmy!:) Quote
Goldek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 justys95 napisał(a):Ja chyba jade jako widz...:D chciałabym kiedyś zacząć brać udział w konkursie "Młody prezenter" tylko mi psa brakuje...:roll: Szkoda.Choć nawet jak jest się niepełnoletnim można wystawiać na wystawie, nie tylko w "Młodym prezenterze".Też tak kiedyś myśląłam, aż do czasu debiutu w Świerklańcu, gdzie to ja wystawiałam pieska, a mam dopiero 11 lat! Quote
Goldek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 goldenka245 napisał(a):Już wiem kto sędziuje :) goldki oczywiście :) Ja już się nie mogę doczekać wystawy! Zresztą... Będą wtedy wakacje, więc podwójnie fajnie!:):):):):P):):):):P):) Quote
cockermanka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ekhm...czy tu nie zrobił się trochę za bardzo:offtopic: Quote
panienkabubu Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A czy na wystawie będzie można kupić katalog wystawowy? Jak tak, to w jakiej cenie? Quote
weszka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 panienkabubu napisał(a):A czy na wystawie będzie można kupić katalog wystawowy? Jak tak, to w jakiej cenie? Katalog zawsze można kupić. Kosztuje w granicach 15-20 zł. Quote
panienkabubu Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A czy oddział Kraków planuje stawki katalogowe przed wystawą? :) Quote
Wiza Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Goldek ty byłas ta w spodniach w kratke ? ja też mam 11 lat a wystawiałam 2 razy (na razie więcej nie zamierzam...) Quote
Goldek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Wiza napisał(a):Goldek ty byłas ta w spodniach w kratke ? ja też mam 11 lat a wystawiałam 2 razy (na razie więcej nie zamierzam...) Tak, to ja! :) Jesteś, jak ja nienawidzę tych spodni;) A odnośnie wystaw... Mam je w planach: Nowy Targ, 15.7.07r., Częstochowa, we wrześniu, nie pamiętam daty i... Chwilowo tyle. Zobaczymy jak się sprawy hodowli ułożą.;) Quote
Meritt Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A czy oddział Kraków planuje stawki katalogowe przed wystawą? :smile: też chciałabym to wiedzieć.;) Quote
panienkabubu Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Goldek napisał(a):Tak, to ja! :) Jesteś, jak ja nienawidzę tych spodni;) A odnośnie wystaw... Mam je w planach: Nowy Targ, 15.7.07r., Częstochowa, we wrześniu, nie pamiętam daty i... Chwilowo tyle. Zobaczymy jak się sprawy hodowli ułożą.;) dziewczyny nie róbcie OFF-topicu!!! - co do stawki to jestem ciekawa, chociaz nie jest ona mi tak bardzo potrzebna bo jade jako widz, no ale zawsze z lepszym nastawieniem bym jechala :) Quote
olaglowka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Fajnie by bylo gdyby byl Plan sedziowania :) Ale bez niego tez sie obejdzie :) Quote
rencze Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kraków przedłużył termin zgłoszenia do 31.05 ale opłata po 20.05 -niestety 120 zł.-cwaniaki he he Quote
Goldek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 rencze napisał(a):Kraków przedłużył termin zgłoszenia do 31.05 ale opłata po 20.05 -niestety 120 zł.-cwaniaki he he Cwani:) Chyba chcą jeszcze troszkę zarobić:diabloti: Quote
bogi Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 panienkabubu napisał(a):A czy oddział Kraków planuje stawki katalogowe przed wystawą? :) W ubiegłym roku był i rok wcześniej był,to i w tym będzie-miejmy nadzieje:lol: Quote
panienkabubu Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 bogi napisał(a):W ubiegłym roku był i rok wcześniej był,to i w tym będzie-miejmy nadzieje:lol: a no to bardzo fajnie:) Quote
Recommended Posts