Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Judit napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich :multi:

Może ktoś podac stawkę z wynikami gordonów?
I może ma ktoś jeszcze fotki gordoniastych :cool3: ?

właśnie wróciłam do domu po wojażach i siadam do zdjęć, jak obrobie to wrzucę na seterkowo

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bura napisał(a):
Limfatyczny czyli luźny, przelewający się, nie związany, jeśli pies jest np za gruby i sie chlubocze to też. Albo młody i taki że przód biegnie, tył biegnie a grzbiet żyje własnym życiem :razz:

Więc to chyba z grubością związane było, bo trzeba go trochę odchudzić ;-)
Edit: Ma ktoś fotki z goldenów?

Posted

Ja bylam, juz wrocilam, jeszcze na finalach zostalam ;) Mam pelno zdjec, seterki, goldeny, labradory, briardy, flatki, onki, sznaucerki, collaki, beaglow troche i duuzo innych, jak cos to pytac, bo teraz wszystkiego nie pamietam co mam, jak rzucicie konkretna rasa to powinnam wiedziec czy mam ;) a i jeszcze mam MP, finaly.. nie mam tylko finalow ze wczoraj..

Tak w ogole to czesc, dawno mnie tutaj na forum nie bylo;)

Posted

*Weronika* napisał(a):
Ja bylam, juz wrocilam, jeszcze na finalach zostalam ;) Mam pelno zdjec, seterki, goldeny, labradory, briardy, flatki, onki, sznaucerki, collaki, beaglow troche i duuzo innych, jak cos to pytac, bo teraz wszystkiego nie pamietam co mam, jak rzucicie konkretna rasa to powinnam wiedziec czy mam ;) a i jeszcze mam MP, finaly.. nie mam tylko finalow ze wczoraj..

To ja poproszę goldenki!:loveu: Może rozpoznam Izę z moim złotkiem?:cool3:

Posted

*Weronika* napisał(a):
Ja bylam, juz wrocilam, jeszcze na finalach zostalam ;) Mam pelno zdjec, seterki, goldeny, labradory, briardy, flatki, onki, sznaucerki, collaki, beaglow troche i duuzo innych,

A masz collaki krotkowlose ? :cool3:

Posted

[quote name='Nugatowa']goldenka245 i Goldek czy kojarzycie Sekretarza ringu w malinowej bluzce :lol: To byłam ja nawet pamiętam jak pisałam opisy waszych psów!
Wiesz ja nie wystawiałam Gordka osobiście a robiłą to Aleb z dgm ;P
Coś ty tam napisała?:evil_lol:

Posted

ktoś do dogomani kto wystawiał goldenkę pytał sie mojego taty czy moj pies to wiza.
Przyznawać się !! xD

Aga chyba cie widziałam, mieliście taki parasol niebieski w kwiatki?

Posted

gratuluję wszystkim wygranym

[quote name='Nugatowa']goldenka245 i Goldek czy kojarzycie Sekretarza ringu w malinowej bluzce :lol: To byłam ja nawet pamiętam jak pisałam opisy waszych psów!
to wiadomo kto będzie drukowanymi przepisywał:cool3:

Posted

cavallo napisał(a):
Łoooo matko Bety, a czy ja krasnal???:razz:
Wiesz, ja nieśmiała jestem....tak sobie pocichutku zdjęcia robiłam....:evil_lol:

No krasnal to pewnie nie :lol: - tylko ja jak robię fotki to z lekka ślepnę :evil_lol: na ludzkie otoczenie. Gapię się na psy przez wizjerek aparatu i biegam wokół ringu dla lepszych ujęć. No a wtedy to trzeba mnie palcem szturchnąć albo nogę podstawić :evil_lol: ;) :evil_lol: ;) :evil_lol: albo krzyknąć mi do ucha - to wtedy przytomnieję i zaczynam kojarzyć co się wokół dzieje :evil_lol:
Pzdr

Posted

*Weronika* napisał(a):

Lol, to ja prosze flaty i JH:)

Posted

Wiza napisał(a):
zaraz z boku przy ringu tak przy kącie ringu, a kąt od strony ringu eee nie wiem co tam było ale nie od strony płotu

I tam przy płocie niedaleko Was stali obcokrajowcy z goldenami z zielonym namiotem do szpica takim?:eviltong:

Posted

aga616 napisał(a):
PSY
Klasa młodzieży
Aston Martin Manon Lescaut - I, dosk., Zw.Młodzieży, Naj.Jun.W Rasie

Klasa Championów
Naris Wiatr z Żurawiej Doliny - II, dosk
Cochise Misialinka - I dosk, CWC, CACIB, NDPwR, BOB

SUKI
Blue Moon Shadow Dog - I, dosk., CWC, CACIB

Zdjęć gordoniastych mam dużo - jutro je wrzucę;)

Bardzo Dziękuje :buzi:
i czekam na fotki ;)

narisowa napisał(a):
właśnie wróciłam do domu po wojażach i siadam do zdjęć, jak obrobie to wrzucę na seterkowo

dobrze wiedziec, będę zerkac czy coś jest nowego ;)

Posted

Ładną mi ocenkę wypisałaś!!!:lol: Kojarzę:) "... źle się wystawia":evil_lol:
i jeszcze "poprawna głowa, typowa szata, łagodna":diabloti:
Ten sędzia był szczery. A Magia ilekroć ją ustawiałam to trach! Na ziemię!!!!;)
Jeśli widziałaś cały występ Magii, to... Pewnie się uśmiałaś:p
TAK CZY NIE??? GADAJ!!!:eviltong:
Łagodna... Trudno żeby nie była łagodna...:cool3: Muszę już iść, pa wszystkim DOGOMANIAKOM!!!
Ps.Szczerze mówiąc ta ocena mnie na początku zdołowała, ale teraz popatrzyłam na to z innego punktu widzenia i cud że nie dostaliśmy NDO:)

Posted

I się nic nie przyznawałaś :angryy: Tyle czasu siedziałyśmy tam :mad: :mad: :mad:

Posted

aneta napisał(a):
I się nic nie przyznawałaś :angryy: Tyle czasu siedziałyśmy tam :mad: :mad: :mad:

No właśnie, przydałoby Ci się porządne lanie po doopsku! Trzeba było trochę ''poprawić'' nasze wpisy i oceny:evil_lol:. a tak poważnie to ja tam byłam do 2 ;-)