Asiaczek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Na ringu przygotowawczym stałam koło szpica wilczego i nawet się dopytywałam, czy Ty dotarłeś czy nie. Panimi odpowiedziala, że nie. Tez żałuję, bo ciacho z truskawkami wyszło b.smaczne... Pzdr. Quote
Goldek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Pesymizm...:shake: Kolejna wystawa, kolejne bdb.:angryy: (u mnie i Magii, porażka, zachowywała się na ringu jak 3-miesięczny szczeniak, nawet w karcie ma wpisane że źle się wystawia) Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Proponowałabym: mniej pesymizmu, więcej optymizmu i więcej ćwiczeń. Niestety. Samograj wystawowy nie pojawia się zbyt często... trzeba ćwiczyc. Jeżeli jedynym mankamentem Twojego psiaka było złe zachowanie się na ringu, to - po odpowiedniej dawce ćwiczeń - musi być tylko lepiej. Pzdr. Quote
Meritt Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Mamy doskonałą 1 bez CWC niestety :( Podobno Timon jest za długi, ale był jednym z największych sheltie. Ale dobre i to :) Quote
Nor(a) Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Goldek']Pesymizm...:shake: Kolejna wystawa, kolejne bdb.:angryy: (u mnie i Magii, porażka, zachowywała się na ringu jak 3-miesięczny szczeniak, nawet w karcie ma wpisane że źle się wystawia) Rok temu wyszlismy z opisem w karcie, ze pies posiada wszelkie cechy szczeniecia a nie psa w kl. mlodziezy (trudno opisac co wyprawiala na ringu :roll: ..wyszarpniecie sie z ringowki i stwierdzenie ze najlepiej nosi sie ja na tylnej lapie to bylo "najdelikatniejsze"). Z wystawy wyjechalam z placzem. Wczoraj w Krakowie u tego samego sedziego co rok temu wzielismy CACIB (nasz drugi). Nadal cwiczymy i dopracowujemy niedociagniecia w pokazywaniu sie ;) Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Meritt napisał(a):Mamy doskonałą 1 bez CWC niestety :( Podobno Timon jest za długi, ale był jednym z największych sheltie. Ale dobre i to :) Ale to i tak pieknywynik! Gratulacje!!! Pzdr. Quote
Kika Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Dziękuję za miło spędzony czas, za pomoc przy zaprezentowaniu moich Basiaczków, za robienie fotek i za to, że byliście z nami: Cavallo Anecioreczek ZonkOne Narisowa Nugatowa Madzia20sosnowiec bety NigdyNigdy Nitor Nivalis Ala Nowak Pangea panienkabubu Ka-Vanga Jeżeli kogoś nie wymieniłam - przepraszam, ale łóżko już mi się kłania i oczy się zamykają... Aaaaa, dlaczego SIMBIK nie dotarł na ciasto, pytam się? Kasiu, obiecałaś... Mocno trzymam kciuki za dzisiejszych DGM-niaków i za ... pogodę! Na pewno bedzie super!!! Pzdr. Widze ,ze poszaleliście w Krakowie- Asi ciastka sa super:) Asiaczki -gratuluję.!!!!!Nas juz ciągnie na wystawy, ale jeszcze troszkę musimy poczekac z Bafiśką, a małą dopiero będę uczyla jak sie zachowac, bo nic a nic nie wie o tym :) Quote
miniaga Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Gratulacje!!! Pierwszy CACIB to już otwarta droga do Intera!!! Pzdr. Dziękujemy ślicznie. Cieszę się bardzo a dla wszystkich, których psiaki dostają głupawki na ringach powiem, że nie należy się przejmować, bo własnie moja Jagódka jest przykładem że można z takim psiakiem wiele osiągnąć. W katowicach mieliśmy wpis :brakuje jej obyciua wystawowego. Wykorzystałam więc owy zabawowy styl mojego psa i zaczełam z nią ćwiczyć zabawę na ringu. Pies chodzi świetnie. Na mnie patrzą trochę jak na świra, gdy słyszą "dajesz laska", albo podobne śmieszne okrzyki, ale za to Jadzik wchodzi na ring zadwolona, z merdającym ogonem i taka również schodzi. Życzę więc wszystkim wytrwałości i dotarcia do swojego psa a sukcesy przyjdą same. Dla mnie każdy udany występ na ringu jest sukcesem - nawet jeżeli nie stoimy na lokacie, bo widzę efekty swojej pracy. Quote
Bura Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='weszka']Bura ja kiedyś też zgubiłam medal. Napisałam do oddziału wielką prośbę o przesłanie nowego i dostałam - więc może spróbuj. Zawsze to miła pamiątka. Hehe co innego zgubić a co innego nie dostać :) Nie wiem, może napiszę :) Quote
Wiza Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 a my : Golden retriever kl mł suki 3 lokata ocena doskonała :D Spotkanie z Gosią udane :D Quote
Błyskotka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Moje Sułtanisko wybiegało wczoraj Zwycięstwo Młodzieży :multi:. Fajnie było poznać Asiaczka :). Ciacho pyszne :). Co do samej wystawy to na miejsce parkingowe sie załapaliśmy ale za to podłoże z kamieni po którym te biedne psy chodziły to im się należy :mad:. No a cena parkingu jak Kielcach :-o. Goldek pamiętaj że nauka czyni mistrza ;). Quote
Goldek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Mniej więcej było fatalnie... Oto fragmenty opisu, bo całego nie zapamiętałam: Typowa szata, poprawna głowa, źle się wystawia, łagodna. Jakoś tak... Czy to poprawna to dobrze czy źle???? Na poprzedniej wystawie mieliśmy że mała głowa... A co do ćwiczeń, to nie była to z góry przewidziana sytuacja.Nawet jak z nią ćwiczyłam to zachowywała się normalnie.A tu: w kółeczku szła dobrze, ale indywidualnie to się rozglądała za smakołykami które spadły komuś; nie mogłam wziąć karty oceny bo mi przebiegła sprintem do barierek żeby wreszcie z ringu zejść; kiedy miała stać w pozycji wystawowej położyła się i zaczęła wąchać trawę...:shake: Takie sytuacje się po prostu nie zdażały!!!! Nigdy!!!! Quote
pokoik1 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!!! Oto kilka zdjęć z wystawy: Quote
goldenka245 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 My tez nie mamy się czym pochwalić, choć to nasza pierwsza wystawa;) Ocena bardzo dobra. A opis: B. ciężki, linfetyczny, --* typowy wyraz, b. duża masa, ociężały chód, słaba akcja konczyn tylnich, poprawna szata * nie wiem co tam pisze:roll: jakieś mięś. czy cos:eviltong: Mogę prosić o podanie mi ocen z ringu goldenów, psów, klasa otwarta? Quote
Goldek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wie ktoś kto wygrał??? Wiza z Zagłębia była trzecia i tyle wiem... Nie doczekałyśmy z mamą nawet do końca klasy, uciekliśmy.A ja się spaliłam:evil_lol: Quote
Goldek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 goldenka245 napisał(a):My tez nie mamy się czym pochwalić, choć to nasza pierwsza wystawa;) Ocena bardzo dobra. A opis: B. ciężki, linfetyczny, --* typowy wyraz, b. duża masa, ociężały chód, słaba akcja konczyn tylnich, poprawna szata * nie wiem co tam pisze:roll: jakieś mięś. czy cos:eviltong: Mogę prosić o podanie mi ocen z ringu goldenów, psów, klasa otwarta? Ja bym prosiła o młodzież suk goldenów... Wiem że w klasie championów wygrał EBRO Marakita i dostał CACIB ale to nie jest otwarta... Quote
MagicJohnson Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Gratulacje dla wszystkich uczestnikow!!! :multi: czy moge prosic o stawke pudli duzych?:oops: Quote
Wiza Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Goldek wiem jeszcze że w mł wygrała Brtiney Saltus xD Quote
BabyCakes Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja bym prosiła o młodzież suk goldenów... Wiem że w klasie championów wygrał EBRO Marakita i dostał CACIB ale to nie jest otwarta... Ebro Marakita wygral klase uzytkowa, potem dostal CACIB. Klase championow wygral Funt Gordius. W klasie mlodziezy suk wyniki byly nastepujace: I Britney Saltus II Beautiful Lady Arwena Skarb Avalonu III Wiza z Zaglebia IV Dallas z Wyspy Bejmy Psy otwarta: I. Tabzir z Zaglebia II Ald z Kasztanowego Domu III Mentor Falkorn IV Conan Primula Quote
Elitesse Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 moja coreczka - ALBA ASTRA Elitesse :loveu: V1 kl.championow CWC , CACIB, NSwR i BOB :laola: Quote
MagicJohnson Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='MagicJohnson']Gratulacje dla wszystkich uczestnikow!!! :multi: czy moge prosic o stawke pudli duzych?:oops: i czy sa juz jakies info o wygranych z grup? interesuje oczywiscie grupa 9 FCI :loveu: Quote
Savannah Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No ja sie spodziewalam tego po tym slicznym psie, ale zawsze moglo byc inaczej, zdecydowanie potwierdzil swoja klase A wiec panie i panowie dzisiaj w Krakowie piekny hiszpanski siberian husky Winterfrost's CHICO TORREMOTO wygrał [SIZE=7]BEST IN SHOW !!!!!! [SIZE=7] Kraków CACIB [SIZE=7] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=7] [SIZE=4]Usciski Daniela i CHICO !!! Quote
Recommended Posts