Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):zostalo to jakos uwiecznione? Ja robiłam zdjęcia z komórki...bo sie dopiero na wystawie okazało, że baterie do aparatu prawie rozładowane :roll: Quote
Jagoodka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']Zgadnij:P NO jasne, że będę, koluj mi już jakiegoś doga na JH:P *Wygrałyśmy grupę:) Super :) Wielkie gratulacje :) Z tym dogiem to będzie ciężko bo ja jutro jadę bez moich, a tylko jako handler 2 albo 3 psiaków... P.S. Z kim jutro jedziesz?? I czemu Bibiego nie wystawiałaś?? Quote
karolayna Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 my wróciliśmy z CWC i res.CACIBem gratulacje dla wszystkich dogomaniaków i powodzenia jutro :lol: Quote
AlaNowak Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Bo BB to pedzel i nie oplaca sie go juz wystawiac w IV RP:P Quote
AlaNowak Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='karolayna']my wróciliśmy z CWC i res.CACIBem gratulacje dla wszystkich dogomaniaków i powodzenia jutro :lol: BRAWISSIMO:P Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):a ma ktoś może z Jh fotencje? No ja mam pare ;) tylko komórka brata, więc zobaczycie jutro, albo dalej... Quote
Goldek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Gratuluję wszystkim! Widzę że mamy same CACIBowe psy!!! Ale nie tylko.Jeszcze CWC, BOGi, BOSy RATUNKU!!! TRZYMAJCIE KCIUKI!!! O 10 WŁAŻĄ GOLDENY PSy, CZYLI JAKOŚ O 13 suki!!! TRZYMAJCIE KCIUKI!!!:multi: Quote
goldenka245 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Trzymajcie za nas jutro kciuki! :) My idizemy umyć jeszcze podwozie, pakujemy się i idziemy spać! ;-) Licze na Was dogomaniacy ;) Quote
Goldek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 goldenka245 napisał(a):Trzymajcie za nas jutro kciuki! :) My idizemy umyć jeszcze podwozie, pakujemy się i idziemy spać! ;-) Licze na Was dogomaniacy ;) Będę trzymnać kciuki!!! My też w goldenach, tylko sukach. To debiut Gordiego?? Na pewno coś zdobędzie!:cool3: Quote
AlaNowak Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 jak zobaczy ktos szurnieta laske z basenji czarno-białym to ja:P nie wiem co bede miec na JH,ale jakby co to wejdzcie na ma www i se fotki zobaczcie:) i wtedy przyjdzcie sie zapoznac:) Pzdr, czekam, no i trzymam kciuki za WSZYSTKICH:) Quote
Goldek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja też trzymam kciuki za wszystkich, a w szczególności retrieverki. Ale trzymam kciuki za całą DOGOMANIĘ!!!:thumbs: Quote
goldenka245 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Goldek napisał(a):Będę trzymnać kciuki!!! My też w goldenach, tylko sukach. To debiut Gordiego?? Na pewno coś zdobędzie!:cool3: Tak to jego debiut ;-) Haha, nie krakaj, bo wykrakasz na odwrót ;) Za Was też będziemy trzymać kciuki! :loveu: Quote
Goldek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 goldenka245 napisał(a):Tak to jego debiut ;-) Haha, nie krakaj, bo wykrakasz na odwrót ;) Za Was też będziemy trzymać kciuki! :loveu: Dzięki, już nie kraczę!!! Ale jestem podekscytowana... Muszę się opanować, bo jak się psu udzieli... To mi zwieje z ringu i gorzej!!!:lol: Quote
goldenka245 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Goldek napisał(a):Dzięki, już nie kraczę!!! Ale jestem podekscytowana... Muszę się opanować, bo jak się psu udzieli... To mi zwieje z ringu i gorzej!!!:lol: Haha, mi kochana Iza wystawi ;-) :loveu: Quote
Goldek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja wolę sama wystawiać:) Zawsze toi jakieś nowe doświadczenie a Magia często mnie nie chce słuchać. Na szczęście kiedy robię jej wykład o konsekwencji (przez 10 minut ćwiczymy to czego robic nie chce) już jest grzeczna.:loveu:ŻYCZĘ WSZYSTKIM SAMYCH CACIBów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: I MACIE SIĘ POCHWALIĆ NA DOGOMANII!!!:eviltong: Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 25 zdjęć dałam z wystawy do mnie do galerii to możecie se popatrzeć :eviltong: tych najlepszych (czyli JH i inne) jeszcze nie dałam, bo są na komórce mojego brata ;) Quote
Goldek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dziękuje anac50! A więc tak: Wszystkim z Dogomanii życzę CACIBów!!! Tym co już osiągneli sukcesy życzę dalszych!!!! Tym co nie zdobyli niczego życzę baaaaaaaaaaaardzo dużych sukcesów na następnej wystawie!!! TRZYMAM KCIUKI!!! (i idę spać, dobranoc:)) Quote
aga616 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 mój Tonik - seter szkocki - zwycięstwo młodzieży, najlepszy junior w rasie, piękny opis i zakończyliśmy młodzieżowy championat Polski!!!!!!:multi: :multi: jutron walczy golden:p Quote
goldenka245 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 aniac50 napisał(a):Powodzenia !!!!!!!! Nie dziękujemy ;-) aga616 napisał(a):mój Tonik - seter szkocki - zwycięstwo młodzieży, najlepszy junior w rasie, piękny opis i zakończyliśmy młodzieżowy championat Polski!!!!!!:multi: :multi: jutron walczy golden:p Aga nic więcej tylko gratulować!:multi: Na którym jutro jesteście ringu? :) My 23 :) Życzymy powodzenia! P.S Spać nie moge:eviltong: Quote
Nirse Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Psy: klasa pośrednia: JAZZY BOY Asiaczek - DOSK.1, CAC, CACIB, NDPwR,BOB :multi: 2 MIEJSCE BOG Quote
Recommended Posts