Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

YaBear-CubCammy napisał(a):
zostalo to jakos uwiecznione?

Ja robiłam zdjęcia z komórki...bo sie dopiero na wystawie okazało, że baterie do aparatu prawie rozładowane :roll:

Posted

[quote name='YaBear-CubCammy']Zgadnij:P NO jasne, że będę, koluj mi już jakiegoś doga na JH:P

*Wygrałyśmy grupę:)
Super :) Wielkie gratulacje :)
Z tym dogiem to będzie ciężko bo ja jutro jadę bez moich, a tylko jako handler 2 albo 3 psiaków...
P.S. Z kim jutro jedziesz?? I czemu Bibiego nie wystawiałaś??

Posted

YaBear-CubCammy napisał(a):
a ma ktoś może z Jh fotencje?

No ja mam pare ;) tylko komórka brata, więc zobaczycie jutro, albo dalej...

Posted

Gratuluję wszystkim!
Widzę że mamy same CACIBowe psy!!! Ale nie tylko.Jeszcze CWC, BOGi, BOSy
RATUNKU!!! TRZYMAJCIE KCIUKI!!! O 10 WŁAŻĄ GOLDENY PSy, CZYLI JAKOŚ O 13 suki!!! TRZYMAJCIE KCIUKI!!!:multi:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Trzymajcie za nas jutro kciuki! :)
My idizemy umyć jeszcze podwozie, pakujemy się i idziemy spać! ;-)
Licze na Was dogomaniacy ;)

Będę trzymnać kciuki!!! My też w goldenach, tylko sukach. To debiut Gordiego?? Na pewno coś zdobędzie!:cool3:

Posted

jak zobaczy ktos szurnieta laske z basenji czarno-białym to ja:P nie wiem co bede miec na JH,ale jakby co to wejdzcie na ma www i se fotki zobaczcie:) i wtedy przyjdzcie sie zapoznac:) Pzdr, czekam, no i trzymam kciuki za WSZYSTKICH:)

Posted

Goldek napisał(a):
Będę trzymnać kciuki!!! My też w goldenach, tylko sukach. To debiut Gordiego?? Na pewno coś zdobędzie!:cool3:

Tak to jego debiut ;-) Haha, nie krakaj, bo wykrakasz na odwrót ;) Za Was też będziemy trzymać kciuki! :loveu:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Tak to jego debiut ;-) Haha, nie krakaj, bo wykrakasz na odwrót ;) Za Was też będziemy trzymać kciuki! :loveu:

Dzięki, już nie kraczę!!! Ale jestem podekscytowana... Muszę się opanować, bo jak się psu udzieli... To mi zwieje z ringu i gorzej!!!:lol:

Posted

Goldek napisał(a):
Dzięki, już nie kraczę!!! Ale jestem podekscytowana... Muszę się opanować, bo jak się psu udzieli... To mi zwieje z ringu i gorzej!!!:lol:

Haha, mi kochana Iza wystawi ;-) :loveu:

Posted

Ja wolę sama wystawiać:) Zawsze toi jakieś nowe doświadczenie a Magia często mnie nie chce słuchać. Na szczęście kiedy robię jej wykład o konsekwencji (przez 10 minut ćwiczymy to czego robic nie chce) już jest grzeczna.:loveu:ŻYCZĘ WSZYSTKIM SAMYCH CACIBów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:
I MACIE SIĘ POCHWALIĆ NA DOGOMANII!!!:eviltong:

Posted

25 zdjęć dałam z wystawy do mnie do galerii to możecie se popatrzeć :eviltong: tych najlepszych (czyli JH i inne) jeszcze nie dałam, bo są na komórce mojego brata ;)

Posted

Dziękuje anac50!
A więc tak:
Wszystkim z Dogomanii życzę CACIBów!!!
Tym co już osiągneli sukcesy życzę dalszych!!!!
Tym co nie zdobyli niczego życzę baaaaaaaaaaaardzo dużych sukcesów na następnej wystawie!!!
TRZYMAM KCIUKI!!! (i idę spać, dobranoc:))

Posted

mój Tonik - seter szkocki - zwycięstwo młodzieży, najlepszy junior w rasie, piękny opis i zakończyliśmy młodzieżowy championat Polski!!!!!!:multi: :multi: jutron walczy golden:p

Posted

aniac50 napisał(a):
Powodzenia !!!!!!!!

Nie dziękujemy ;-)
aga616 napisał(a):
mój Tonik - seter szkocki - zwycięstwo młodzieży, najlepszy junior w rasie, piękny opis i zakończyliśmy młodzieżowy championat Polski!!!!!!:multi: :multi: jutron walczy golden:p

Aga nic więcej tylko gratulować!:multi: Na którym jutro jesteście ringu? :) My 23 :) Życzymy powodzenia!
P.S Spać nie moge:eviltong: