Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

efra-husky napisał(a):
Właśnie dotarła do Krakowa ściana deszczu wraz z halnym :( To się nazywa ulewa ;)
Ojej, halny naogol trwa 3 dni. To fatalnie:diabloti::diabloti:

Posted

Niech sie teraz wypada i w weekend bedzie tylko pochmurnie... Choc w jednych prognozach dają tylko zachmurzenie, a w innych przelotne ulewy, ech.

Posted

Jutro z rana wyjeżdżamy, tak więc do zobaczenia ;)
Psiaka myję w sobotę rano w hotelu, wg planu ocenę mamy o 13:40, więc mam sporo czasu.

Mam nadzieję, że nie będzie lało...:roll:

Powodzenia wszystkim! :)

Posted

ale nas dzisiaj zlało na spacerze. jak tak będzie na wystawie to moja psica na pewno nie będzie myślała o prezentowaniu sie, tylko o tym gdzie sie schować przed deszczem którego nie lubi:shake:
czy ktoś stąd wystawia beagle?albo inne kudłacze na ringu 10? i jak ktos wie gdzie bedzie ten ring to piszcie prosze ;)

Posted

W W-wie ok. 22:30 tez rozpadało się, ale szło wytrzymać. Teraz od ok. godziny - mocno leje. Po spacerach z psami wyglądam tak, że lepiej nie mówić. Mam nadzieję, że w Krakowie będzie zdecydowanie lepsza pogoda...:lol:
Pzdr.

Posted

asiaczku, gdzie ty łazisz o 1 nad ranem z psami? w lublinie dziś od rana pada. ja to mam w tym sezonie szczęście, co pojadę na wystawę to leje, a w DM to śnieg nawet padał!

Posted

na chwilę obecną w Krakowie nie pada, jest ciepło ale i bardzo pochmurno..prognozy niestety nie są optymistyczne:shake: moje kundle brudne i paskudne:roll:

Posted

Ja na spacerze z dziewczynami o 3-ej w nocy byłam i nie padało, także moja jedna wykąpana już dziewczyna czyściutka :)
Zachmurzenie faktycznie jest choć słoneczko się przebija i trochę grzeje ;)

Posted

dla psów ciepłolubnych może i jest fajnie, ale moje damy po przejściu 6 km popadały jak kawki :(
Jakbym miała wybierać pomiędzy ulewą a pogodą jaką teraz mamy to pewnie wolała bym, żeby tak jak jest utrzymało się do wystawy ;)

Posted

Wczoraj w Katowicach i w Sosnowcu była jedna wielka katastrofa, nawet nie wiem jak to opisać. Po prostu oberwanie chmury. Dzisiaj jest chłodno, ale świeci słońce.
Mam nadzieję na ładną pogodę, mimo, że nie wystawiam.

Asiaczku, ja o 10 będę na bernardynach, ale będę trzymać kciuki, po bernach stawię się do Ciebie na obiecane w Opolu ciasto :loveu:

Aha, rozumiem, że będzie można zakupić katalog na wystawie? Czy komuś będzie on zbędny i będę mogła się przylizać i zapożyczyć ? :loveu:

Posted

Mi się marzy około 20 stopni do 25, jakieś malutkie chmurki, pogoda bezdeszczowa... :)

Ale i tak mam stosunkowo dobrze, bo wchodzę na ring pare minut po 10 :)