weszka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Widziałam na stronie że powinny być ale jeszcze nie są zamieszczone. Jeśli potrzebujesz plan dojazdu napisz skąd jedziesz i Ci wytłumaczę. Quote
narisowa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Asiaczek napisał(a): Bo ja tylko w sobotę jestem... pzdr. asiaczku, my też w sobotę, wchodzimy po 12. spróbuję cię odnaleźć. Quote
asia40 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Pojade od strony Zawiercie - Klucze - Olkusz. :) i co w Krakowie mam zrobić? Znajde sie na takim sporym rondzie (jeśli jeszcze tam jest) dawno nie byłam w Krakowie :( Quote
Wiza Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 kto wystawia wasze psiaki, czy sami je wystawiacie? :D Kiare wystawia Kasia (startuje tez w MP gr starszej) Quote
aga616 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wiza napisał(a):kto wystawia wasze psiaki, czy sami je wystawiacie? :D Kiare wystawia Kasia (startuje tez w MP gr starszej) Setera - mój mąż, goldena - ja:p Quote
efra-husky Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='asia40']Pojade od strony Zawiercie - Klucze - Olkusz. :) i co w Krakowie mam zrobić? Znajde sie na takim sporym rondzie (jeśli jeszcze tam jest) dawno nie byłam w Krakowie :( Jadąc od strony Olkusza wjedziesz na rondo Kraka (nadal rondo istnieje ;) ) Na rondzie musisz ustawić się na lewym pasie; przejeżdżasz dwa świata, a na trzecich wyjeżdżasz z ronda Kierujesz się cały czas prosto na Sandomierz. Dobra informacja dla kierowców bo skończyli w Krakowie budowę ronda POLSADu i można w końcu normalnie przejechać bez korków ;) Quote
efra-husky Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Dalej po przejechaniu ronda POLSADu (asia40 Ty w ogóle na rondo nie wjedziesz tylko przejedziesz wiaduktem przez nie ;) ) Kierujesz się cały czas na Sandomierz natomiast jak już wiejdziesz na wiadukt musisz skręcić w prawo i na pierwszej nawrotce nawrócić bo AWF jest po przeciwnej stronie (na drugim pasie). Tam też jest parking (nie wielki i radziła bym szukać miejsca w okolicznych osiedlach) i wejście na wystawę ;) Mam nadzieję, że niczego nie pomyliłam i traficie ;) :evil_lol: A tak na serio to nie powinno być problemem z dojazdem bo droga prosta, bardziej martwiła bym się o parking bo przy samym parku AWFu nie ma żadnego parkingu a parking wystawowy to tylko kilkadziesiąt miejsc płatnych na osiedlowym parkingu :shake: Quote
Wiza Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Aga może sie spodkamy? Twój Raptus to kuzyn Kiary :D Quote
aga616 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Wiza']Aga może sie spodkamy? Twój Raptus to kuzyn Kiary :D[/quote] no bardzo chętnie:p my będziemy z goldenem i seterem szkockim - to nas poznasz :lol: albo się gdzieś umówimy.. kuzyn?? ale jaja...po kim ona jest? Quote
Nanami Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Efra ma racje, ja dosyć często jezdze z Olkusza (tu mieszkam) na park AWF ;) Na pierwszym rondzie skręcic w lewo, jechać prosto jak leci, sporo prostej trasy, gdy zaczynają sie tablice pochłaniające dzwiek trzeba odbic w prawo i na kolejnym duzym skrzyzowaniu swietlnym znów w prawo i jest sie po stronie od AWF (nie od strony fontanny tylko po drugiej stronie drogi). Tak jest chyba najprosciej dojechać. W tamtym roku od strony Olkusza były tablice informacyjne, choć sie troche pogubiłysmy, ale dojechałysmy w koncu ;) Quote
miniaga Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A jak daleko jest od dworca głównego do wystawy? Quote
jusiss Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Przy okazji ostrzegam, ze rondo mogilskie jest w totalnej przebudowie i na wystawe najlepiej jechac przez hute (nowohucka/stella) - tak jak bardzo ladnie narysowała to na wcześniejszej stronie efra-husky:p . Warto rowniez wziac poprawke na remont obwodnicy Krakowskiej na odcinku wezel zakopianski - wezel balicki (a wlasciwie prawie az do samych bramek). Na tej trasie odbywa sie ruch dwukierunkowy, po 1 nitce dla 1 kierunku. Nieraz bywa i tak, ze stoi cala obwodnica. Sytuacja duzo gorsza w kierunku do balic. Niekiedy przejechanie tego prawie 20-to kilometrowego odcinka zajmuje jakieś ... 3 godziny :razz: Pozdrawiam serdecznie (jak dobrze mieć wystawę w swoim mieście :cool3: ) Quote
efra-husky Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Z dworca do parku AWFu jest jakieś 10 km Quote
weszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='efra-husky']Z dworca do parku AWFu jest jakieś 10 km[/quote] Spora przesada :crazyeye: bo jest ok. połowę bliżej Quote
efra-husky Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 weszka zaokrągliłam do pełnej dziesiątki ;) Jest faktycznie bliżej jak 10 km ale nie polecam wybierania się na nogach z dworca do parku AWFu (no chyba, że ktoś lubi chodzić ;) ) Quote
Talagia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Dostałam dzisiaj potwierdzenie :) Jest numerek i mapka z dojazdem :cool3: Quote
efra-husky Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Plan dojazdu będzie również na stronie ;) Będzie także plan ringów :razz: Quote
goldenka245 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Talagia']Dostałam dzisiaj potwierdzenie :) Jest numerek i mapka z dojazdem :cool3:[/quote] A ja jeszcze nie... EDIT :Właśnie przyjechał listonosz hahahahaha... a akurat tego posta napisałam ;-) Quote
goldenka245 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='aga616']my nie mamy jeszcze :shake:[/quote] Wysyłali priorytetem więc do jutra Wam napewno dojdzie ;-) A tam jest takie do odczepienia z napisem KATALOG. Gdzie ja go mam odebrać?:oops: Quote
aga616 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='goldenka245'] A tam jest takie do odczepienia z napisem KATALOG. Gdzie ja go mam odebrać?:oops:[/quote] na pewno gdzieś po wejściu będzie sekretariat wystawy:p Quote
Recommended Posts